TANULJ MEG ONLINE TANFOLYAMOM SEGÍTSÉGÉVEL EGY ÉV ALATT ANGOLUL HALADÓ SZINTEN!
Hogyan beszéld és értsd meg az angolt magabiztosan!
Avagy hogyan szerezz meg minden képességet ahhoz, hogy önállóan, magadtól is fejlődni tudjon az angol tudásod!

       HA HALLÁS UTÁN IS ÉRTENI AKAROD AZ ANGOL NYELVET, ÉS BESZÉLNI IS SZERETNÉL!

Kevés időd van, és nincs alkalmad tanfolyamra, magántanárhoz járni, de szeretnéd érteni az angol beszédet, és szeretnél megszólalni, elboldogulni angolul, mert szükséged van rá a munkádban, vagy pont azért, hogy jobb munkád szerezz. Beszéd centrikus online angol tanfolyamom neked szól!

Ezt a tanfolyamot azoknak készítettem, akik elfoglaltak ahhoz, hogy nyelviskolába, nyelvórákra járjanak, és önállóan szeretnének angolul tanulni, vagy nincs más lehetőségük. Kezdő szinttől egészen haladó szintig jutunk, és ha a végére értél, készülhetsz akár nyelvvizsgára is.
Önállóan tanulsz, de mégsem vagy egyedül, hiszen 5000 másik tanulóval együtt haladsz, küldhetsz be házi feladatokat – de nem kötelező – , és kérhetsz tőlem segítséget is. GARANTÁLTAN válaszolok minden kérdésedre!

Nincs buta kérdés!

Nincs számonkérés, ha nem akarod: számos bónuszfeladat van a tanfolyamon, amit személyesen értékelek ki neked, de egyáltalán nem kötelező. Ha te csak az online javítóprogrammal akarsz haladni, azt is megteheted, semmit sem kényszerítek rád.

„A tíz éves kisfiammal használjuk az általad összeállított anyagot nyár óta. Jelenleg a 64. leckénél tartunk, napi egy leckét próbálok átvenni vele. A hallás utáni szövegértést nagyon szereti, és elég jól is megy neki. Nem vagyok nyelvtanár, de pedagógusként úgy látom, hogy az egyes leckék nagyon jól, szisztematikusan (remek gyakorlatokkal) vannak felépítve. Iskolákba be kellene vinni ezt a 300 leckét. Katona Péter 2020. november 24.

A tanfolyam örökös hozzáférése normál esetben 45 000 ft, de ha az extra kuponkódot is beírod, akkor a kedvezményes ár mellett az alább felsorolt ajándékokat is megkapod – amennyiben határidőre beérkezik az utalásod!

       IGAZI, NYOMTATOTT GYAKORLÓ TANKÖNYVEK!

Beszélni csak beszélve lehet, viszont ha hiányoznak a szavak, illetve alapmondatokat sem vagy képes alkotni, akkor nem tudsz mit gyakorolni. Több visszajelzést kapok gyakorlókönyveimmel kapcsolatban, hogy még a beszédkészségben is fejlődést éreznek. Miért? Mert több száz mondaton keresztül fogod begyakorolni a szavakat, és a mondatalkotást, ami önbizalommal tölt el. A gyakorlókönyv pontosan 100 feladatot tartalmaz, és ez „csak” 25 leckéhez íródott! Olyan alaposan be fogod tudni gyakorolni, hogy még álmodból felkeltve is tudod!GYAKORLÓKÖNYVEM abban segít téged, hogy az alapokat teljes bizonyossággal tudd használni.

eredeti értéke postázással: 21 535 ft, most AJÁNDÉK

       TÚLÉLŐCSOMAG PDF FORMÁTUMBAN – A LEGFONTOSABB SZAVAK ÉS KIFEJEZÉSEK, AMELYEKET AZONNAL TUDNOD KELL, HA TÚL AKARSZ ÉLNI ANGOL NYELVI KÖRNYEZETBEN!
75 + 2 pontban! Letölthető hanganyaggal!

Ezt a kis túlélőkészletet kifejezetten azoknak állítottam össze, akiknek a beszéd a legfontosabb, vagy akiknek minél hamarabb szükségük van a nyelvre, mert már holnap utaznak, és nem szeretnék magukat elveszettnek érezni.

A füzetkében leírt szavak, mondatok, kifejezések a legfontosabban az angol nyelvben, és ezeket tudnod kell!

eredeti ára: 2500 ft, most AJÁNDÉK

       100% pénzvisszafizetési garancia

30 éves tanári tapasztalattal állítottam össze a tanfolyamot és a segédanyagokat. 10 éve működik a Noémiangol Online Alaptanfolyam, több mint 100 ezer tanuló tanult már rajta, és azóta is folyamatos a beiratkozás. Bár önálló oktatásra szánom, mégis több százan tettek sikeres vizsgát, több százan érettségiztek le segítségével, több százan szereztek diplomát és mentek ki külföldre magabiztos angol tudással. Teljesen biztos vagyok benne, hogy amit összeállítottam, működik, mindenkinél. Büszke vagyok tanfolyamomra, mert folyamatosan építem, szépítem, hogy tökéletes tananyagot kapj, és ha akár 10 év múlva is vissza tudj térni ismételni, akkor is napra kész, friss és üde legyen. Az elmúlt egy évben megháromszorozódott például a videós és hangos anyagok száma. Mégis, ha úgy érzed, nem azt kaptad, amire vágytál, visszafizetem a tanfolyami díjad, ezen a csomagon csak nyerhetsz.

 

TEENDŐD

  1. Töltsd ki a megrendelőlapot, és írd be az emailben kapott kuponkódot. Kuponkóddal a tanfolyamot 33 300 ft-ért kapod meg korlátlan hozzáféréssel és ehhez jönnek még az ajándékok, amit akkor is megkapsz, ha három részletben fizeted ki a hozzáférési díjat.
  2. Ha mindent jól töltöttél ki, megjelenik egy köszönő felirat a megrendelőlap alatt, és azonnal megjelenik a visszaigazoló oldal, ahol megtalálod a számlaszámot is. Ha ez nem jelenik meg, akkor valami hiba történt a megrendelés során, és biztos nem jut el hozzám rendelésed.
  3. Menj az email-fiókodba, mert oda addigra már megérkezik a Díjbekérő is, le tudod tölteni, és azon is megtalálod a számlaszámot, a fizetési határidőt. Ha ezt nem kapod meg, akkor valószínűleg helytelen email-címet írtál, vagy a spam fiókba landolt levelem.
  4. Lehetőség van egyedi fizetési határidőre is, ez esetben töltsd ki a megrendelőt, majd írj nekem emailt, és új díjbekérőt állítok ki neked. A kért fizetési határidő a megrendeléstől számított maximum 14 nap lehet.
  5. Amint beérkezik utalásod, máris aktiválom a tanfolyamod, megkapod emailben a letölthető tananyagokhoz a linkeket.

FIZETÉSI HATÁRIDŐ: A fizetési határidő 5 nap. Lehetőség van egyedi fizetési határidőre is, ez esetben töltsd ki a megrendelőt, majd írj nekem emailt, és új díjbekérőt állítok ki neked. A kért fizetési határidő a megrendeléstől számított maximum 14 nap lehet.

A három részlet azt jelenti, hogy három egymást követő hónapban kell kiegyenlítened a tanfolyam hozzáférési költségét, de a tanfolyamhoz már az első részlet befizetésekor hozzáférhetsz. Az ajándékokat emailben küldöm neked a 3. részlet befizetése után.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, amire nem kaptál választ, akkor írj nekem levelet a noemi@onlineangol.com címre, vagy jobbra lenn látsz egy üzenődobozt, abba is beírhatod kérdésed.