TANULJ MEG ONLINE TANFOLYAMOM SEGÍTSÉGÉVEL EGY ÉV ALATT ANGOLUL HALADÓ SZINTEN!
Hogyan beszéld és értsd meg az angolt magabiztosan!
Avagy hogyan szerezz meg minden képességet ahhoz, hogy önállóan, magadtól is fejlődni tudjon az angol tudásod!

       HA HALLÁS UTÁN IS ÉRTENI AKAROD AZ ANGOL NYELVET, ÉS BESZÉLNI IS SZERETNÉL!

300 LECKÉS önállóan végezhető online angol tanfolyam tanári segítséggel (nem kötelező), de önálló tempóban.

Kevés időd van, és nincs alkalmad tanfolyamra, magántanárhoz járni, de szeretnéd érteni az angol beszédet, és szeretnél megszólalni, elboldogulni angolul, mert szükséged van rá a munkádban, vagy pont azért, hogy jobb munkád szerezz. Beszéd centrikus online angol tanfolyamom neked szól! Ez egy önálló tanulásra megalkotott speciális program, senkihez nem kell alkalmazkodnod!

Ezt a tanfolyamot azoknak készítettem, akik elfoglaltak ahhoz, hogy nyelviskolába, nyelvórákra járjanak, és önállóan szeretnének angolul tanulni, vagy nincs más lehetőségük. Kezdő szinttől egészen haladó szintig jutunk, és ha a végére értél, készülhetsz akár nyelvvizsgára is.
Önállóan tanulsz, de mégsem vagy egyedül, hiszen 5000 másik tanulóval együtt haladsz, küldhetsz be házi feladatokat – de nem kötelező – , és kérhetsz tőlem segítséget is. GARANTÁLTAN válaszolok minden kérdésedre!

Nincs buta kérdés!

Nincs számonkérés, ha nem akarod: számos bónuszfeladat van a tanfolyamon, amit személyesen értékelek ki neked, de egyáltalán nem kötelező. Ha te csak az online javítóprogrammal akarsz haladni, azt is megteheted, semmit sem kényszerítek rád.

“A tíz éves kisfiammal használjuk az általad összeállított anyagot nyár óta. Jelenleg a 64. leckénél tartunk, napi egy leckét próbálok átvenni vele. A hallás utáni szövegértést nagyon szereti, és elég jól is megy neki. Nem vagyok nyelvtanár, de pedagógusként úgy látom, hogy az egyes leckék nagyon jól, szisztematikusan (remek gyakorlatokkal) vannak felépítve. Iskolákba be kellene vinni ezt a 300 leckét. Katona Péter

 

       HANGOS ANGOL GYAKORLÓKÖNYV – ebook formátumban, szótárral, megoldókulccsal!

IGEN, KÉT HANGOS ANGOL GYAKORLÓKÖNYVET IS KAPSZ! Ide kattintva elolvashatod a részleteket, és bele is kukkanthatsz a könyvekbe, meghallgathatod a mintahanganyagokat.

A kezdő szintek a legfontosabbak, ezért az első 50 leckéhez tovább hangos gyakorlatokat készítettem, mert Online Tanfolyamom 11 éve alatt az derült ki számomra, hogy ezek a leckék azok, amelyeket ha nem gyakorol be megfelelően a tanuló, akkor a beszédkészség és a hallás utáni készség nem fejlődik.

Most e-book formájában a tiéd, tehát pdf formátumban tudod letölteni, és teljesen ingyenesen a csomag része. Az első könyvhöz képes szótárt is készítettem, mindkét könyv megoldókulcsát külön is le tudod tölteni. A hanganyagok segítségével akkor is tudsz gyakorolni, ha nem vagy internetközelben, például utazás közben is, egyszerűen csak hallgatod, vagy ismétled. Nézz bele, csúcs szuper lett!

eredeti értéke: 13000 ft, most AJÁNDÉK

       TÚLÉLŐCSOMAG PDF FORMÁTUMBAN – A LEGFONTOSABB SZAVAK ÉS KIFEJEZÉSEK, AMELYEKET AZONNAL TUDNOD KELL, HA TÚL AKARSZ ÉLNI ANGOL NYELVI KÖRNYEZETBEN!
75 + 2 pontban! Letölthető hanganyaggal!

Ezt a kis túlélőkészletet kifejezetten azoknak állítottam össze, akiknek a beszéd a legfontosabb, vagy akiknek minél hamarabb szükségük van a nyelvre, mert már holnap utaznak, és nem szeretnék magukat elveszettnek érezni.

A füzetkében leírt szavak, mondatok, kifejezések a legfontosabban az angol nyelvben, és ezeket tudnod kell!

eredeti ára: 5500 ft, most AJÁNDÉK

Ha ma vagy holnap beérkezik utalásod, egy év hozzáférés helyett automatikusan három év hozzáférés jár!

Kérlek, minden adatot tölts ki!

1. 
Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletre szeretnéd a tanfolyamot!

2. 
Válaszd ki a fizetési módot:

3. 

4. 

5. 

6. 

7. 

8. 

TEENDŐD

  1. Töltsd ki a megrendelőlapot, figyelmesen, hogy az emailcímed is pontos legyen.
  2. Amint beküldted, megjelenik automatán a számlaszám, de ha bankkártyás fizetést választottál, akkor emailben kapod meg az adatokat.
  3. Amint beérkezik megrendelésed, tanfolyami fiókod máris aktiválom.

FIZETÉSI HATÁRIDŐ: A fizetési határidő 3 nap.

A három részlet azt jelenti, hogy három egymást követő hónapban kell kiegyenlítened a tanfolyam hozzáférési költségét, de a tanfolyamhoz már az első részlet befizetésekor hozzáférhetsz. Az ajándékokat emailben küldöm neked a 3. részlet befizetése után.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, amire nem kaptál választ, akkor írj nekem levelet a noemi@onlineangol.com címre, vagy jobbra lenn látsz egy üzenődobozt, abba is beírhatod kérdésed.