Ez egy pdf dokumentum, nem lehet beleírni, nem automata kiértékelős feladatok vannak benne. Ki tudod nyomtatni, és úgy bele tudsz írni. Gyere tanfolyamomra, ahol online, automata kiértékelős feladatok sokasága vár rád.

Online Angol (önállóan is végezhető) tanfolyamomon a hallás utáni értésre és a beszédkészség fejlesztésre koncentrálunk, így ha neked ezekkel van problémád, akkor kérlek feltétlen iratkozz be, mert csakis egy hatékonyan összeállított, lépésről-lépésre programmal fog ez a két készséged fejlődni, vagy ha egyáltalán nincs, akkor kialakulni.

Írással, olvasással, és tesztek töltögetésével a beszédkészséged nem fejlődik!

3 FELADAT 3 SZINTEN

Mi is ez a 3 szint, amelyre a feladatsorokat készítem?

Fontos tudnod, hogy nem kezdőknek készítettem ezt a feladatsort, vagyis ha te teljesen kezdő (alig tudsz valamit), esetleg még nagyon az elején vagy tanulmányaidnak, akkor ezek a feladatsorok nehezek lehetnek számodra. Ez a három feladatsor kiváló arra is, hogy felmérd, milyen szinten vagy, melyek a hiányosságaid, vagy ha jelenleg nincs időd napi szinten angolozni, de szinten akarod tartani magad.

Elementary

Magyarul kezdőnek fordítanánk, de az ELEMENTARY szinten már rendelkezel az alapokkal, és még a legfontosabb igeidőket is tudod, és több mint 1000 szavas szókincsed is van, legalábbis írott formában felismered őket.

Pre-intermediate

Ha ezen a szinten vagy, akkor nem csak az alapokkal rendelkezel, de már belépsz a középhaladó szintre, ahol már összetett mondatokat is tudsz alkotni, és mindent ki tudsz fejezni, ami a mindennapi élettel kapcsolatos (lehet, még nem túl pontosan, de már nem vagy bizonytalan). Szókincsed a 2000 – 3000 körül mozog.

Intermediate

Ez egy stabil, kellemes szint, amit ha valaki szinten tart, akkor bármit ki tud fejezni, hiszen a szókincs is 3000 feletti. Ezen a szinten már lehet készülni a nyelvvizsgára, hiszen ezt a szintet az Upper-intermediate szinttől a szókincs választja el.