Ez egy pdf dokumentum, nem lehet beleírni, nem automata kiértékelős feladatok vannak benne. Ki tudod nyomtatni, és úgy bele tudsz írni.

3 FELADAT 3 SZINTEN

Mi is ez a 3 szint, amelyre a feladatsorokat készítem?

Fontos tudnod, hogy nem kezdőknek készítettem ezt a feladatsort, vagyis ha te teljesen kezdő (alig tudsz valamit), esetleg még nagyon az elején vagy tanulmányaidnak, akkor ezek a feladatsorok nehezek lehetnek számodra. Ez a három feladatsor kiváló arra is, hogy felmérd, milyen szinten vagy, melyek a hiányosságaid, vagy ha jelenleg nincs időd napi szinten angolozni, de szinten akarod tartani magad.

Elementary

Magyarul kezdőnek fordítanánk, de az ELEMENTARY szinten már rendelkezel az alapokkal, és még a legfontosabb igeidőket is tudod, és több mint 1000 szavas szókincsed is van, legalábbis írott formában felismered őket.

Pre-intermediate

Ha ezen a szinten vagy, akkor nem csak az alapokkal rendelkezel, de már belépsz a középhaladó szintre, ahol már összetett mondatokat is tudsz alkotni, és mindent ki tudsz fejezni, ami a mindennapi élettel kapcsolatos (lehet, még nem túl pontosan, de már nem vagy bizonytalan). Szókincsed a 2000 – 3000 körül mozog.

Intermediate

Ez egy stabil, kellemes szint, amit ha valaki szinten tart, akkor bármit ki tud fejezni, hiszen a szókincs is 3000 feletti. Ezen a szinten már lehet készülni a nyelvvizsgára, hiszen ezt a szintet az Upper-intermediate szinttől a szókincs választja el.