MEG AKARSZ VÉGRE TANULNI ANGOLUL ÉRTENI ÉS BESZÉLNI?
LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE HALADÓ SZINTIG.

IRATKOZZ FEL MOST!

16 évesek vagyunk, több ezer tanulóval!

Ha bármilyen kétséged van, írj vagy hívj: 706177155

Szívesen visszahívlak!

Görgess lejjebb a részletekért.

Kérlek, minden adatot tölts ki!

1. 
Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletre szeretnéd a tanfolyamot!

2. 
Válaszd ki a fizetési módot:

3. 

4. 

5. 

6. 

7. 

8. 

TEENDŐD

HA CÉGKÉNT jelentkezel, és céges számlát szeretnél, várd meg a díjbekérőt!

A HÁROM részletben történő fizetés három, egymást követő hónapot jelent, tehát ha most megrendeled, akkor az első részlet fizetési határideje 3 nap, a második részletet pedig az ezt követő 30 napon belül kell teljesítened, a harmadik részlet fizetési határideje pedig az ezt követő 30 napon belül.

Töltsd ki a bal oldali jelentkezési lapot.

 1. Töltsd ki a megrendelőlapot, majd küldd el. Ezzel feliratkozol a Noémiangol Online Tanfolyamra, de feliratkozásod még nem végleges.
 2. Ha mindent jól töltöttél ki, akkor megjelenik a Köszönőoldal, és azon megtalálsz minden adatot, bankszámlaszámot. Ha bankkártyás utalást választottál, akkor visszaigazoló levélben mennek az adatok, és a simple pay biztonságos rendszerén tudsz utalni.
 3. Az emailfiókodba hamarosan megérkezik a hivatalos díjbekérő is, ezzel nincs semmi teendőd, de ezen is rajta van a számlaszám, és a fizetési határidő, összeg. Ha ezt nem kapod meg, akkor valószínűleg helytelen email-címet írtál, vagy a spam fiókba landolt levelem, kérlek, jelezd nekem.
 4. Amint beérkezik utalásod, még a beérkezés napján aktiválom a leckéid.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, amire nem kaptál választ, akkor írj nekem levelet a noemi(kukac)onlineangol.com címre, vagy jobbra lenn látsz egy üzenődobozt, abba is beírhatod kérdésed.

0
VIDEÓ
0
hanganyag
0
feladat
0
tanuló

Gyakori kérdések

A tanfolyam leckéit úgy állítottam össze, hogy stabil alapokon állj, és akár egyedül is tudd fejleszteni angoltudásod. A 300 leckés tanfolyammal erős haladó szintre juthatsz (B2 szintbe belemegyünk). A mindennapi élet témáiban el kell tudnod igazodni. A módszerem a “valódi” nyelvtanulást veszi alapul, mely szerint hallanod kell a dolgokat, mielőtt meg tudnál szólalni, így a természetes nyelvtanulás folyamata zajlik, ha minden utasításom betartasz. Ez utóbbi a legfontosabb, mert te vagy az a tényező, amit nem tudok innen befolyásolni. A napi szintű gyakorlás elengedhetetlen. Akik így tanulták, elérték a kívánt eredményt. Ide kattintva tudod a teljes tartalmat megtekinteni. Adok módszereket, hogyan fejleszd a beszédkészséged, vannak beszédkészségfejlesztő modulok, de ezek NEM HELYETTESÍTIK AZ ÉLŐ BESZÉLGETÉST! Ezt vedd figyelembe kérlek, tehát ne várd el, hogy automatikusan megszólalsz, és mindenfajta élő beszélgetés nélkül fogsz tudni beszélni. A tanfolyam során beszélgetőtársat kell találnod, hogy ne csak magadban gyakorolj, hanem élő emberrel is.

Nem, a leckéket nem emailben kapod, hanem jelszóval fogsz hozzáférni a tanfolyami leckékhez külön erre a célra készített weboldalamon, ahol a virtuális tantermem van: onlineangol.com. Annyi leckét tanulsz meg egyszerre, amennyit csak akarsz, napi 24 órában használhatod a tanfolyami leckéket, és akár többször és végigmehetsz rajta, ameddig a hozzáférésed tart.

A visszaigazoló levélben minden elérhetőséget megadok neked, de a honlapon magán is megtalálod a technikai ügyfélszolgálat számát. Vagy add meg telefonszámod, és kollégám visszahív. Bármikor írhatsz nekem emailt is, és megírhatod, mi a probléma. Mindenkit visszahívunk, és mindenkinek válaszolunk.

Persze, nyelvvizsgázhatsz!

Sokan vizsgáztak tanfolyamom segítségével, bár nem nyelvvizsgára készítettem a leckéket. 30 éve készítek fel tanulókat nyelvvizsgára, és tudásszinttől függően, de azért kell intenzív tanulással jó pár hónap felkészülni a nyelvvizsgára. Leckéim nem a nyelvvizsga követelmények szerint állítottam össze, hanem a mindennapi élet témáit, szavait vettem figyelembe. Nagyon sok nyelvvizsgatípus van ma a piacon, ezek alapkövetelményeire speciális feladatokkal kell felkészülnöd. Viszont a leckék segítenek, hogy könnyebben tudj felkészülni a vizsgákra, így érdemes elsajátítanod őket, majd jöhet a felkészülés. Ezt többen bebizonyították már, mert sorozatosan kapok olyan leveleket, ahol tanulóim megírják, sikeres vizsgát tettek. Sőt, legutóbbi sikertörténet, hogy még szakmai vizsgát is tudott tenni a tanuló. Amikor valaki hozzám jön, és nyelvvizsgázni szeretne, az első, hogy beíratom online tanfolyamomra, amit végig kell vennie, legalábbis napi szinten haladnia benne, hogy a tanórákon már ne kelljen az alapokkal foglalkoznom, és csak beszélni tudjunk.

A tanfolyamot úgy állítottam össze, hogy az is el tudja kezdeni, aki totál kezdő, és az is, aki már tanult, csak felzárkózni szeretne.

Ezt a tájékoztatót csak azoknak küldöm, akik az ingyenes Próbatanfolyamom leckéit. Ha te ezt nem tetted meg, kérlek, ne iratkozz be teljes tanfolyamomra, hanem menj a vip.onlineangol.com oldalra, és iratkozz be az ingyenes tartalomra, így kipróbálhatod, megy-e neked az önálló tanulás a tanfolyamom segítségével. Ha tetszik, akkor a folytatás is tetszeni fog, hiszen hasonló a módszer, és hasonlóan az ingyenes leckékhez, teljes tanfolyamomon is kisebb lépésekben haladunk előre. Ha te mégis beiratkozol, befizeted a hozzáférési díjat, mert szeretnéd az összes leckét átvizsgálni, akkor bátran tedd meg, hiszen 30 napod van minderre. 30 napon belül visszakérheted a tandíjat, ennyi idő szerintem bőven elegendő, hogy áttanulmányozd, és nem kell semmi kifogást írnod, kérdezés nélkül visszafizetem a tanfolyam díját. A célom, hogy stabil angol tudásod legyen. Magántanárként is próbaórát adok az érdeklődőnek, mert nem biztos, hogy akár a módszerem, akár én szimpatikus vagyok neki, szabad a döntés:))

Mindenképpen olvasd el a tájékoztatót, amit az oldalon leírtam, és nézd meg a tartalomjegyzéket is, hogy eldönthesd, a te szinted-e. Ahogy leírom több helyen, elsősorban azokat célzom meg, akik érteni és beszélni akarják az angol nyelvet. Nem tudom, mit értesz haladó szinten. Számomra a haladó azt jelenti, hogy nincs gondja a beszéddel, a szövegértéssel, de fejlődni szeretne az illető. Ehhez rengeteg konkrétan haladóknak szóló angol nyelvű weboldal van, és Neked inkább azt ajánlom.  Nézd végig a tájékoztatót, olvasd el a tartalomjegyzéket, mert Tanfolyamom haladó szintig visz, de ha Te már haladó vagy, akkor nem neked való.

Ha haladó vagy, nincs gondod a beszéddel, és a beszédértéssel, hanem fejlődni akarsz. Én olyan tanulókat keresek, akiknek gondja van még egyetlen mondat megértésével is, és egy két perces szöveget sem értenek meg. Ha a problémád ez, akkor hiába vagy haladó nyelvtanból, a nyelvtan önmagában nem segíti a hallás utáni értést, tehát az alapoktól kell ezt kifejlesztened.

A tanfolyam beszédcentrikus, ami azt jelenti, hogy olyan feladatokat is tettem bele, amelyekkel meg kell szólalnod. Ez még nem beszélgetés. A beszélgetést meg kell alapozni. Egy önállóan végezhető tanfolyamnál a beszélgetést úgynevezett nyitott párbeszédekkel fogjuk begyakorolni, illetve módszereket adok még a beszédkészséged fejlesztésére. De a nyelv azért “találtatott fel”, hogy más emberekkel beszélgessünk. Egy ponton kell tanulótárs – ebben is segítek – , hogy napi, heti szinten beszélj, ne csak magadban. A beszélgetés beszédkészség nélkül lehetetlen, én ezt a készséget fejlesztem ki nálad, ha csinálod! A tanfolyam célja, hogy eljuttasson téged arra a szintre, ahol a beszélgetés egyáltalán meg tud történni. Nagyon nehéz ezt leírni, de egyik tanulóm a saját nyereségével ezt kifejezetten jól leírta, amit megosztok Veled. Réka a 220. lecke környékén jár jelenleg. Minden módszerem alkalmazza, napi szinten gyakorol! Neki nincs tanulótársa, tényleg önállóan tanul, és ide jutott:

“Képzeld, volt egy német betegem aki csak angolul tudott, hála az égnek. Bejött egy magyar család és velük egy idősebb úr. Beszélgetünk, hogy mire is van szükség, mire elmondják, hogy az úrnak kellene cipő, csakhogy nem tud más nyelven csak németül és angolul. Első reakcióm, hogy Ó hát nem nagyon tudok angolul. Egyből eszembe jutottál, komolyan és mondtam, hogy most tanulok, de megpróbálok kommunikálni vele. Pedig már felajánlották volna hogy fordítanak németről. Nem, mondom, nem! Van egy betegem, aki csak angolul tud, nem fogom elszalasztani. Nem mondom, hogy minden helyes volt és sokszor meg kellett gondolnom, hogy is fejezzem ki magam, de sikerült mindent elmondanom. És még viccelődtünk is, szóval már sajnáltam amikor elmentek. Oh te jó ég csak jöjjenek a külföldiek csak jöjjenek! Most azt érzem, ha minden nap beszélnék, még simábban menne, mert már csak gyakorolnom kell! Sokkal, de sokkal jobban ment a beszéd mint a legutóbbi alkalommal! Nagyon köszönöm a sok segítséget!”

Réka sikere mindent elmond, hova juthatsz el, mert ez az, amikor én is elégedett vagyok. Tanár nélkül, önállóan be tudod gyakorolni az alapokat úgy, hogy ha használni kell, tudd használni, de amint jön egy lehetőség, meg kell ragadnod, hogy beszélj, mert csak ez fog eljuttatni a haladó szintre!

A leckéket nem emailben kapod meg, hanem hozzáférést kapsz a leckékhez, és a számítógépeden, okostelefonodon stb. tanulhatod. Internetkapcsolat természetesen szükséges.

Igyekeztem úgy összeállítani a leckéket, hogy egyedül is tudd használni, de természetesen előfordulhat elakadás. Folyamatos kapcsolatban vagyok a tanulókkal, így kérhetsz segítséget. Bármikor írhatsz emailt, vagy hozzászólhatsz a leckékhez, sőt érdeklődni szoktam, hogy haladsz. Feltétlenül jelezd, ha elakadtál, segítek. De ha könnyebb, telefonálhatsz is.

De, kezdheted a közepén is. Tanfolyamom szándékosan nem szintenként árulom, hiszen nagyon nehéz eldönteni, ki hol is induljon. Ehhez személyes interjú kellene. Ha bizonytalan vagy a beszédértésben, a beszédben, mindenféleképpen az alapoktól indulj, még ha úgy is érzed, a nyelvtani tudásod haladó. Hiszen ha a hallás utáni értés nem megy, akkor valószínűleg úgy tanultál, hogy inkább olvastál, írtál, így a beszédértést, a beszédet az elejétől, vagy szinte az elejétől kell kezdened, és hangosan valamint a füleddel kell tanulnod.

Igen, szüneteltetheted. A szüneteltetés ideje nem haladhatja meg a fél évet! Ebben az esetben írj nekem levelet, és átállítom a hozzáférésed idejét. A kért idő alatt természetesen nem tudsz hozzáférni a leckékhez. Tehát ha például azt mondod, januártól március 30-ig kéred a szüneteltetést, akkor ez alatt az idő alatt nem aktívak leckéid, és március 30-án aktiválódnak újra.

A részleteket három hónap alatt kell teljesítened. Amikor az első beérkezik, akkor máris aktiválom neked a teljes tanfolyamot. Ha valami ok közbelép, amiről nem tehetsz, írj egy levelet, és a következő fizetési határidőd átállítjuk, így biztosítod a tanfolyami hozzáférést.

Ha egyáltalán nem akarod befizetni a további részleteket, érdemes egy hónap eltelte előtt szólnod, mert akkor a pénzed visszatérítésre kerül. Nem az a célom, hogy olyan tanulóknak segítsek, akiknek az én módszerem nem vált be.

Az általános szerződési feltételben leírtak szerint, ha valaki nem fizeti ki a teljes tanfolyamot, akkor az általa befizetett összegnek megfelelő részleges hozzáférést kap.

“Már tanultam angolul… többször nekifutottam.
Mindig utáltam… Most először tetszik és van hozzá kedvem.
Tetszik a feladatok változatossága és először tapasztalom,
hogy amit egyik nap megtanulok másnap is tudom.”
Cs. Erika

“Már több mint két éve, hogy jelentkeztem Noémi tanfolyamára, melyet nem bántam meg. Egymásra épülő tananyagait sikerül rendre elsajátítanom, igaz van olyan lecke, ahol kissé elakadok, de többszöri ismétléssel és tanárnőnk folyamatos biztatásával még a nehezebbnek tűnő anyagokkal is megbírkózom.
Mostanára olyan szintre jutottam, hogy az itt tanultakat a kinti, valós életben is tudom alkalmazni. Külföldi útjaim során, ha még nehezen is, de meg tudtam értetni magam vendéglőben, pályaudvarokon, szállodában, sőt még útbaigazítást is bátran kérni mertem. Angolt tanulni amúgy is megéri, mert a legtöbb országban értik ezt a nyelvet, úgyhogy bárhová mennénk, elég egy alapfokú angol nyelvtudás, amely számomra már bizonyított, hogy ezen a tanfolyamon megszerezhető, csupán kitartás és elhatározás kérdése! Úgyhogy, aki online szeretne angolt tanulni, az a lehető legjobb helyen jár. Ez személyes véleményem, de szerintem sokan egyetértenek velem. ” Adorjányi Erzsébet

A leckék szócsokrait hallás után tudod elsajátítani, butított kiejtéssel, magyar jelentéssel.

Nagyon fontos, hogy mindig hallgasd és ismételd is, többször!!

A tanfolyamon végig hanganyaggal tanulhatod a szavakat, majd újra és újra átveheted őket, hogy stabil legyen a megértésed.

Naponta érkeznek üzenetek, e-mailek hozzám, ezzel a szöveggel: “TÖBB ÉVE TANULOK ANGOLUL, DE SZINTE SEMMIT NEM ÉRTEK, HA HOZZÁM BESZÉLNEK, ÉS A MEGSZÓLALÁS IS NEHEZEMRE ESIK, FÉLEK, BIZONYTALAN VAGYOK, FOLYTON A SZAVAKAT KERESGÉLEM.”
1989 óta oktatok. Sok olyan tanuló jön hozzám, aki évek óta tanult angolul, és az angol tanulással eltöltött ideje alapján már haladónak számítanának. Mégis, egy alapvető, hétköznapi párbeszédben sem tudtak helytállni.

Nem értették, ha egy egyszerű, mindennapi kérdést tettem fel, keresgélték a szavakat, minden második szónál megálltak, és megkérdezték: “Ezt hogy mondják angolul?”

Hogyan szeretnél megérteni egy összefüggő szöveget, ha egy önálló kimondott szót sem értesz, vagy nem értesz egy egyszerű mondatot, ami elhangzik?

Ha mindig mindent olvasol, és csak az írással foglalkozol, írásbeli feladatokat végzel, akkor pont azt nem tanulod meg, amiből a nyelv nagy része áll: A HANGOKKAL.

Már tanulmányaid elején a FÜLEDDEL kellene tanulnod. Minden egyes szót meghallgatni, minden egyes mondatot meghallgatni, majd kimondani hangosan, napi szinten. Legyél teljesen kezdő vagy legyél az, aki már évek vagy évtizedek óta foglalkozik az angollal, de mégsem érti a hallás utáni szövegeket, EGYSZERŰ dolgokkal kell kezdened, és szép fokozatosan építkezned. Először csak a szavakat megérteni, majd egyszerű mondatokat, utána pedig jöhetnek az egyszerűbb szövegek, párbeszédek és csak azután a bonyolultabb szövegek.
Ha nyelvtanárhoz jársz, sajnos nem sok idő jut a beszédre, hacsak nem vagy milliomos.
Ha nyelviskolába jársz, nem sok idő jut Rád, még ha heti 30 órában tanulsz, akkor sem. Esetleg pár mondat begyakorlása, párbeszéd egy tanulóval, ilyesmi. Szerinted hány hallás utáni szöveget dolgoznak fel? Alig valamennyit. Nem akarlak lebeszélni a nyelvtanárodról, sem a nyelviskoládról, mindössze azt szeretném hangsúlyozni, hogy TÖBBET, SOKKAL többet kellene szóban és hallás után gyakorolnod.
Biztos, te is rájöttél arra, hogy olyan gyakorlatokra van szükséged, amelyek önálló tanulás mellett is megállják a helyüket, és “élesben” kipróbálva működni fognak.

Ha gondod van a beszédértéssel és az angol beszéddel, akkor tuti biztos, hogy nem a jobb oldali ábra szerint tervezték a tanfolyamod. Teljesen mindegy, hány videós tanfolyamra iratkoztál be, biztos vagyok benne, hogy nem a FÜL játszik fontos szerepet.

MIT SZERETNÉL?

Továbbra is szenvedni az angollal, és folyton újrakezdeni, vagy egy bevált módszerrel haladni, és elkezdeni érteni az angolt, és megszólalni angolul, magabiztosnak és önbizalommal telinek lenni?

így legyen felépítve angol tanfolyamod

MIT TARTALMAZ A TANFOLYAM:

kattints ide a tartalomjegyzékhez

A mondatalkotás szabályait érthető módon szemléltetem, több ezer példamondattal, amelyeket a leckén belül szintén meghallgathatsz. Átvesszük a legfontosabb igeidőket, begyakorlod őket, és a tanfolyam során különféle gyakorlatokkal aktivizálod is, hogy ne kelljen gondolkoznod rajta.

A mindennapi élet párbeszédjeit nem csak meghallgathatod, hanem speciális gyakorlatokkal be is gyakorlod, hogy élesben is tudd használni, amikor odakerülsz. KIFEJLESZTEM A BESZÉDKÉSZSÉGED. Nem kell különösebb erőfeszítést helyezned a beszédre, hiszen tanfolyamom lépésről-lépésre juttat el téged oda, hogy végre megszólalj!

Rengeteg hallás utáni értésfejlesztő feladat, melyek között vannak párbeszédek összefüggő szövegek is, ezeket lassú és normál tempóban is meghallgathatod, így szoktatván magad a normális beszédértésre.

TANULÓIM ÍRTÁK AZ ONLINE ALAPTANFOLYAMOMRÓL

“Ajánlom Noémi online angol tanfolyamát mindazoknak, akik:

 • padlóra kerültek – terápiaként,
 • nyugdíjba vonultak – hasznos időtöltésként,
 • gyerekeknek – szórakozásként,
 • középkorúaknak – hasznosítható tudásként,
 • időseknek – sikerélményforrásként,

és nem utolsósorban mindenkinek, aki bármilyen okból, bármilyen kitűzött céllal meg szeretne tanulni angolul, hiszen Noémi tanfolyama

 • érthető, világos, egyértelmű, követhető,
 • szórakoztató, vidám, játékos, színes, változatos,
 • érdeklődés felkeltő, kíváncsivá tevő, ösztönző, továbbhaladásra késztető,
 • bármilyen probléma esetén megoldást kínáló.

Teljesen kezdőként a legnagyobb meglepetés számomra az volt, hogy végre nem kellett találgatnom, mit is…, hogy is…? Teljesen egyértelmű volt a kiejtés, az írás, a jelentés magyarul, a nyelvtan, a magyarázatok stb. stb., szóval minden.  Köszönöm, Noémi. Üdvözlettel M.E.”

“Nekem nincs nyelvérzékem. Nagyon nehezen ment a nyelvtanulás. Alig tudtam egyről a kettőre jutni. Aztán rátaláltam Noémi leckéire és hirtelen vége lett a korábbi szenvedésnek. A leckék szórakoztatóak és gyorsan megy a tanulás. Nagyon jó döntés volt előfizetni a leckéire, egy pillanatig sem bántam meg. Ajánlom mindenkinek aki szeretne gyorsan szórakozva tanulni! Noémi módszerével garantált a siker! K.E.”
“Én nagyon szívesen veszem, ha noszogatsz!!!! Én Angliában élek. Próbáltam nagyon sok tanfolyamot, de a Te módszereddel tudok a leghatékonyabban gyakorolni, tanulni. Nekem a beszédkészségemmel van problémám, mivel a mai napig problémát jelent angolul megszólalnom… mindig a korrekt megszólalásra törekszem, gondolom, emiatt megy nehezebben a beszéd. A szövegértéses feladatokat illetve a beszédkészség fejlesztő gyakorlatokat megtalálom a te leckéidben. Igyekszem mindig addig gyakorolni a feladatokat, amíg könnyedén nem megy. Köszönöm a lehetőséget. Szorgalmas diákod vagyok, annak ellenére, hogy nem vagyok már fiatal. KÖSZÖNÖM!!! Mikó Judit “
Szia Noémi! A tesztem 98 százalék lett. Nagyon örülök neki. Szeretek itt tanulni mert egymásra épülnek a feladatok és ha lelkiismeretesen végigcsinálom őket akkor Sikerélményt adnak. Tetszenek a hallás utáni feladatok..szerintem itt már magamhoz képest sokat fejlődtem. Igaz nézek angolul sorozatot is 🙂 A tesztes feladatokat kifejezetten szeretem mert sok sikerélményt ad. Megyek is a következő leckére… 🙂
“Könnyű volt a párbeszéd, de amikor időre kell a párbeszéd egyik résztvevőjének lenni, az már több időt igényel. Egy óra, amíg ezt a leckét rendesen fel tudtam dolgozni úgy hogy minden ment folyékonyan. Sokat kell gyakorolni, de tényleg nagyon jó és fejleszti a beszédkészséget. Kitűnően összeállított anyag minden leckéd, Noémi. Egyetlen más kurzusban nem lehet ennyit fejlődni és minden téren folyamatosan fejleszt.” (154. leckénél) Erzsébet
“Kedves Noémi! Úgy érzem minden szinten van haladás.Hallás utáni értés beszéd,és nyelvtan is.Csak lassan megy. A télen Angliában jártam, és a reptéren felügyelő kedves hölgy azt kérdezte van e valaki a sorban várakozók között akinek hamarosan indul a gépe.Megértettem mit kérdez, jelentkeztem,és ő azonnal a vámhoz vezetett.Így időben érkeztem a beszálláshoz.” P. Gizella
“Szívesen írok, mert nekem ebben a hónapban derült ki, hogy sikeres angol írásbeli nyelvvizsgát tettem. A középiskolában nem tanulhattam angolt, de az egyetemen nagy problémát jelentett, hogy nem ismerem, nem tudom használni ezt a nyelvet. Az első év után befizettem az online tanfolyamra, és nagyjából a közepéig jutottam. Nagyon jó alapot adott, olyan nyelvtudást, ismeretet, amire építhettem. Egy idő után újból elkezdtem az elejéről, ami nagyon hasznosnak bizonyult. A tanfolyam mellett sokat szótáraztam, mert a cikkolvasáshoz ez elengedhetetlen volt. Később az egyetemen beiratkoztam egy haladó angol csoportba, és heti egy órában tanultam a nyelvet. Nem lógtam ki a csoportból, még annak ellenére sem, hogy a többiek már középiskolában tanulták a nyelvet. Szeptemberben aztán a nyelvvizsga felkészítő kurzust is felvettem, ami szintén heti egy órát jelentett. Erre három hónapot jártam, és néhány könyv segítségével még két hónapot készültem a vizsgára. A vizsgám 76%-os lett, és ehhez nagyban hozzájárult, hogy olyan alapot kaptam, amire építhettem. Igaz, öt év alatt jutottam el a vizsgáig, de sikerült, és ez a lényeg. Teljesen a nulláról indultam, de öt év elegendő volt ahhoz, hogy letegyem a vizsgát.  Köszönöm Noémi! Üdvözlettel, Erdei Anna”
“Kedves Noémi!
Én több éves hozzáférést vásároltam, és egyáltalán nem bántam meg. Az árát nagyon is megérte. Igaz, hogy vannak időszakaim, amikor nem fér bele az életembe az angollal való foglalkozás, de éppen amikor eszembe jut, rögtön hozzáférhetek, visszatérhetek előző leckékhez, ismételhetek, újra felidézhetek. Jó ez, mert ha kedvet kapok hozzá, akkor nem kell megvárni egy következő órát, hanem belevethetem magam azonnal. 🙂 A leckék alaposak, egyszerűen érthetőek és önállóan átvehetőek. Nem muszáj velük órákat bíbelődni, ha éppen 5 perc áll a rendelkezésemre akkor is érdemes belenézni. Ha valaki önállóan szeretne nyelvtudást szerezni akkor mindenképpen ajánlom az oldaladat. Én nagyon köszönöm a lehetőséget! Üdvözlettel: Szilvi

Ui: ha szeretnéd felhasználni a véleményemet, akkor így a keresztnevemmel szeretnék csak megjelenni, köszönöm! :)”

“Nagyon egyértelműek, példákkal alátámasztottak a nyelvtani magyarázatok. Lehetőség van az általam megoldott feladatok kijavítására, magyarázattal alátámasztva. A nyelvtanulásban nagyon sokat segít a hanganyag, a szavak helyes kiejtésének megtanulása. A rengeteg szöveghallgatás, magyar fordítással, videós párbeszédek , kikapcsolódásként angol nyelvű dalok, angol nyelvű viccek.

Tanulásra ösztönöz,– nem egy száraz tananyag – hozzám igazodik.

Mindenkinek csak ajánlani tudom. Üdvözlettel Elvira” 

“Kedves Noemi. Velemenyem szerint a te tanfolyamod a legjobb az online nyelvtanulasban talalhatok kozott. En mindenkinek ajanlom. Mivel UK-ban elek ezert megvan a lehetosegem a mindennapi lissening gyakorlasra. A te tanfolyamod nagyban hozzajarult ahhoz hogy konnyen ment a beilleszkedes az itteni nyelvi kornyezetbe es az eletbe. Koszike Eva”
“Nagyon nehezen tanulok idegen nyelvet. Sajnos problémám van a pontos dolgok megjegyzésével pl. évszám, nevek stb. De ez a módszer, hogy az új szavakat látom, és hallom is, így nagyon jól tudom tanulni a szavakat. A másik pedig, ami nagyon tetszik, hogy az új tananyag gyakorlásakor mindig benne vannak az előző leckék, így nem csak lexikálisan tanulom meg, hanem használni is tudom. Végre úgy érzem, hogy most már tudok mondani pár dolgot, és helyesen.” M. Anita
“Kedves Noémi! Nekem nagyon tetszik ez az új profil, a sok videó és hanganyag. Nagyon sokat segít a beszédben. Gyakran vagyok kinn a fiaméknál, Brüsszelben a kis Babucikámnál (4 hónapos).Menyemmel csak angolul tudunk”beszélni”. Ők is meglepődve tapasztalták, hogy egyre jobban tudunk kommunikálni, ezt az ismétléseknél tapasztalt változásoknak (videók, hanganyagok, amelyek beszéltetők, szórakoztatók és nagyon motiválók)  és természetesen Nektek köszönhetem! Üdvözlettel hálás tanítványod: Tóth Zsuzsi”
“Mindenben fejlődtem … A szókincsemmel eddig se volt gond, de sajnos sok olyan szó volt amit nem úgy ejtettem, ahogy kellett volna, így már meg is fejtettem, hogy miért nem értettem a beszélt nyelvet… Újrakezdőként sikerült már eddig is sok mindent felelevenítenem és sok apró hiányosságra is fény derült… Hálás vagyok, hogy rátaláltam a tanfolyamra. Őszintén mondom, hogy sokkal hatékonyabb módszer, mint bármi más!!! Köszönöm, hogy évekig küldted az e-mailcímemre a különböző anyagokat, mert most, hogy végre időm is engedi el tudtam kezdeni a tanulást!!!” Szabóné Németh Erika
“Rengeteg dologban fejlődött az angolom. Megértettem nyelvtani dolgokat, amelyekkel eddig nem voltam tisztában. A zűrzavarból kezd kibontakozni a rend, helyükre kerülnek a fejemben a nem rendszerben lévő dolgok. Sokat beszéltetnek a feladatok, könnyebb kiejtenem a szavakat, mint a kezdetekkor. Összességében nagyon tetszik, élvezetesek a feladatok, nem szoktam megunni. Sikerélményhez juttat, így nem adom fel. Köszönöm!!!! Zsóka