TANULJ MEG ANGOLUL ÉRTENI ÉS BESZÉLNI AKÁR EGY ÉV ALATT!
ITT A SIKER-ÚTVONALAD A BESZÉLT ANGOLHOZ!

TEENDŐD

Töltsd ki a bal oldali jelentkezési lapot.

 1. Töltsd ki a megrendelőlapot, majd küldd el. Ezzel feliratkozol a Noémiangol Online Tanfolyamra, de feliratkozásod még nem végleges. Ha külföldi vagy, akkor is ugyanúgy tölts ki mindent. Külföldről utalhatsz valutában, de a díjbekérő magyar forintról szól. Az utalás napján a napi árfolyam szerint számold át az összeget a te valutádban, és a megadott számlaszámra utalhatod, vagy paypalon keresztül is.
 2. Ha mindent jól töltöttél ki, akkor megjelenik a Köszönőoldal, és azon megtalálsz minden adatot, bankszámlaszámot. Nem csak interneten keresztül utalhatsz, ha esetleg nincs bankszámlaszámot, akkor bármelyik bankba bemehetsz, és a megadott számlaszámra tudod elutalni a tanfolyami hozzáférés díját.
 3. Az emailfiókodba hamarosan megérkezik a hivatalos díjbekérő is, ezzel nincs semmi teendőd, de ezen is rajta van a számlaszám, és a fizetési határidő, összeg. Ha ezt nem kapod meg, akkor valószínűleg helytelen email-címet írtál, vagy a spam fiókba landolt levelem, kérlek, jelezd nekem.
 4. Amint regisztráltál tanfolyamomra, még aznap aktiválom a tanulói fiókod, még akkor, ha másnap utalsz, így máris elkezdhetsz ismerkedni a tananyaggal.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, amire nem kaptál választ, akkor írj nekem levelet a noemi(kukac)onlineangol.com címre, vagy jobbra lenn látsz egy üzenődobozt, abba is beírhatod kérdésed.

0
VIDEÓ
0
hanganyag
0
feladat
0
tanuló

Gyakori kérdések

A tanfolyam leckéit úgy állítottam össze, hogy stabil alapokon állj, és akár egyedül is tudd fejleszteni angoltudásod. A 300 leckés tanfolyammal erős haladó szintre juthatsz (B2 szintbe belemegyünk). A mindennapi élet témáiban el kell tudnod igazodni. A módszerem a „valódi” nyelvtanulást veszi alapul, mely szerint hallanod kell a dolgokat, mielőtt meg tudnál szólalni, így a természetes nyelvtanulás folyamata zajlik, ha minden utasításom betartasz. Ez utóbbi a legfontosabb, mert te vagy az a tényező, amit nem tudok innen befolyásolni. A napi szintű gyakorlás elengedhetetlen. Akik így tanulták, elérték a kívánt eredményt. Ide kattintva tudod a teljes tartalmat megtekinteni.

„Ez a tanfolyam egészen nagyszerű! Régebben próbálkoztam angol tanulással. Jártam tanfolyamra, tanultam levelezőn is, de soha ilyen sikerélményben nem volt részem, mint ennél az online tanfolyamnál. Tanultam ugyan sok kifejezést angolul korábban is, de nem értettem a nyelvtant és ha angol szöveget hallottam, egy-két szónál többet nem értettem meg belőle, megszólalni pláne nem mertem. A te leckéid annyira jól érthetőek és világosak, hogy aki soha nem tanult, az is játszva megérti. Nálam is rengeteg dolog a helyére került, végre értem mi miért van. Azt is most sikerült megértenem a segítségeddel hogy milyen fontos a jó kiejtés, erre is nagyon klassz gyakorlatok vannak. Most a 80. leckénél tartok és már tudok és merek is beszélni sok mindenről. Az is tetszik hogy bármikor kérdésem van szívesen segítesz. Bátran ajánlom bárkinek ezt a tanfolyamot! Annak is aki most kezdi és annak is aki már próbálkozott mással is mint én. Ha komolyan eldönti hogy tanulni akar és szorgalmas, akkor csakis sikerélménye lehet. Nekem igazi öröm ezzel a módszerrel tanulni. Köszönöm a sok segítséget és a lehetőséget hogy nálad tanulhatok! H. Judit”

„Nagyon sokat segített a tanfolyam. Egy középfokú nyelvvizsgát adtál nekem ezzel a lehetőséggel, és ezzel egy egyetemi felvételit. Bár még sokat kell tanulnom a nyelvet, elindított az utamon. Kitti”

Nem, a leckéket nem emailben kapod, hanem jelszóval fogsz hozzáférni a tanfolyami leckékhez külön erre a célra készített weboldalamon, ahol a virtuális tantermem van: onlineangol.com. Annyi leckét tanulsz meg egyszerre, amennyit csak akarsz, napi 24 órában használhatod a tanfolyami leckéket, és akár többször és végigmehetsz rajta, ameddig a hozzáférésed tart.

A visszaigazoló levélben minden elérhetőséget megadok neked, de a honlapon magán is megtalálod a technikai ügyfélszolgálat számát. Vagy add meg telefonszámod, és kollégám visszahív. Bármikor írhatsz nekem emailt is, és megírhatod, mi a probléma. Mindenkit visszahívunk, és mindenkinek válaszolunk.

Persze, nyelvvizsgázhatsz!

Sokan vizsgáztak tanfolyamom segítségével, bár nem nyelvvizsgára készítettem a leckéket. 30 éve készítek fel tanulókat nyelvvizsgára, és tudásszinttől függően, de azért kell intenzív tanulással jó pár hónap felkészülni a nyelvvizsgára. Leckéim nem a nyelvvizsga követelmények szerint állítottam össze, hanem a mindennapi élet témáit, szavait vettem figyelembe. Nagyon sok nyelvvizsgatípus van ma a piacon, ezek alapkövetelményeire speciális feladatokkal kell felkészülnöd. Viszont a leckék segítenek, hogy könnyebben tudj felkészülni a vizsgákra, így érdemes elsajátítanod őket, majd jöhet a felkészülés. Ezt többen bebizonyították már, mert sorozatosan kapok olyan leveleket, ahol tanulóim megírják, sikeres vizsgát tettek. Sőt, legutóbbi sikertörténet, hogy még szakmai vizsgát is tudott tenni a tanuló. Amikor valaki hozzám jön, és nyelvvizsgázni szeretne, az első, hogy beíratom online tanfolyamomra, amit végig kell vennie, legalábbis napi szinten haladnia benne, hogy a tanórákon már ne kelljen az alapokkal foglalkoznom, és csak beszélni tudjunk.

„Nagyon sokat segített a tanfolyam. Egy középfokú nyelvvizsgát adtál nekem ezzel a lehetőséggel, és ezzel egy egyetemi felvételit. Bár még sokat kell tanulnom a nyelvet, elindított az utamon. Kitti”

A tanfolyamot úgy állítottam össze, hogy az is el tudja kezdeni, aki totál kezdő, és az is, aki már tanult, csak felzárkózni szeretne.

Ezt a tájékoztatót csak azoknak küldöm, akik az ingyenes Próbatanfolyamom leckéit. Ha te ezt nem tetted meg, kérlek, ne iratkozz be teljes tanfolyamomra, hanem menj a vip.onlineangol.com oldalra, és iratkozz be az ingyenes tartalomra, így kipróbálhatod, megy-e neked az önálló tanulás a tanfolyamom segítségével. Ha tetszik, akkor a folytatás is tetszeni fog, hiszen hasonló a módszer, és hasonlóan az ingyenes leckékhez, teljes tanfolyamomon is kisebb lépésekben haladunk előre. Ha te mégis beiratkozol, befizeted a hozzáférési díjat, mert szeretnéd az összes leckét átvizsgálni, akkor bátran tedd meg, hiszen 30 napod van minderre. 30 napon belül visszakérheted a tandíjat, ennyi idő szerintem bőven elegendő, hogy áttanulmányozd, és nem kell semmi kifogást írnod, kérdezés nélkül visszafizetem a tanfolyam díját, csak írsz egy emailt, benne a számlaszámoddal, és már utalom is vissza, semmi harag:)

A célom, hogy stabil angol tudásod legyen. Magántanárként is próbaórát adok az érdeklődőnek, mert nem biztos, hogy akár a módszerem, akár én szimpatikus vagyok neki, szabad a döntés:))

A nyelvtudás ismétléseken keresztül megy, tehát az egyszerűbb feladatokkal kezdünk, és építkezünk egészen haladóbb szintig. Bátran feliratkozhatsz, ha te már tanultál, mert akkor is azt javaslom, kezdd el az elején. Persze, ha haladó tanulón azt érted, hogy például középfokú szinten tökéleteset értél el, és ezt szeretnéd fejleszteni, akkor semmiképpen ne iratkozz fel, hiszen te már elérted azt a szintet, ahova a tanfolyam visz.

Mindenképpen olvasd el a tájékoztatót, amit az oldalon leírtam, és nézd meg a tartalomjegyzéket is, hogy eldönthesd, a te szinted-e. Ahogy leírom több helyen, elsősorban azokat célzom meg, akik érteni és beszélni akarják az angol nyelvet. Nem tudom, mit értesz haladó szinten. Számomra a haladó azt jelenti, hogy nincs gondja a beszéddel, a szövegértéssel, de fejlődni szeretne az illető. Ehhez rengeteg konkrétan haladóknak szóló angol nyelvű weboldal van, és Neked inkább azt ajánlom.  Nézd végig a tájékoztatót, olvasd el a tartalomjegyzéket, mert Tanfolyamom haladó szintig visz, de ha Te már haladó vagy, akkor nem neked való.

Ha haladó vagy, nincs gondod a beszéddel, és a beszédértéssel, hanem fejlődni akarsz. Én olyan tanulókat keresek, akiknek gondja van még egyetlen mondat megértésével is, és egy két perces szöveget sem értenek meg. Ha a problémád ez, akkor hiába vagy haladó nyelvtanból, a nyelvtan önmagában nem segíti a hallás utáni értést, tehát az alapoktól kell ezt kifejlesztened.

A leckéket nem emailben kapod meg, hanem hozzáférést kapsz a leckékhez, és a számítógépeden, okostelefonodon stb. tanulhatod. Internetkapcsolat természetesen szükséges.

Nem. Ez a tananyag online, de ha akarod, a hanganyagokat letöltheted magadnak. Két könyvet mellékelek a tanfolyamhoz, ezek a könyvek az első 100 lecke tananyagát ölelik fel, extra segítséget nyújtanak a mondatszerkesztésben. Nem az online tanfolyam leckéit tartalmazzák, hanem plusz gyakorlatokat tettem bele azért, hogy stabil legyen az alap, amire építesz.

Igyekeztem úgy összeállítani a leckéket, hogy egyedül is tudd használni, de természetesen előfordulhat elakadás. Folyamatos kapcsolatban vagyok a tanulókkal, így kérhetsz segítséget. Bármikor írhatsz emailt, vagy hozzászólhatsz a leckékhez, sőt érdeklődni szoktam, hogy haladsz. Feltétlenül jelezd, ha elakadtál, segítek. De ha könnyebb, telefonálhatsz is.

De, kezdheted a közepén is. Tanfolyamom szándékosan nem szintenként árulom, hiszen nagyon nehéz eldönteni, ki hol is induljon. Ehhez személyes interjú kellene. Ha bizonytalan vagy a beszédértésben, a beszédben, mindenféleképpen az alapoktól indulj, még ha úgy is érzed, a nyelvtani tudásod haladó. Hiszen ha a hallás utáni értés nem megy, akkor valószínűleg úgy tanultál, hogy inkább olvastál, írtál, így a beszédértést, a beszédet az elejétől, vagy szinte az elejétől kell kezdened, és hangosan valamint a füleddel kell tanulnod.

Igen, szüneteltetheted. A szüneteltetés ideje nem haladhatja meg a fél évet! Ebben az esetben írj nekem levelet, és átállítom a hozzáférésed idejét. A kért idő alatt természetesen nem tudsz hozzáférni a leckékhez. Tehát ha például azt mondod, januártól március 30-ig kéred a szüneteltetést, akkor ez alatt az idő alatt nem aktívak leckéid, és március 30-án aktiválódnak újra.

A részleteket két hónap alatt kell teljesítened. Amikor az első beérkezik, akkor máris aktiválom neked a teljes tanfolyamot. Ha valami ok közbelép, amiről nem tehetsz, írj egy levelet, és a következő fizetési határidőd átállítjuk, így biztosítod a tanfolyami hozzáférést, és az extra éves hozzáférés ajándékod sem vész el, viszont így a plusz ajándék könyved és a szókártyacsomag elvész.

Ha egyáltalán nem akarod befizetni a második hozzáférést, érdemes egy hónap eltelte előtt szólnod, mert akkor visszafizetem az első részleted. Nem az a célom, hogy a pénzed elvegyem, és bármikor történhet olyan helyzet, amikor arra kényszerül valaki, hogy nem tudja befizetni a második részletet. Kérd vissza az első részletet, és majd jelentkezel később.

Azért is érdemes ilyenkor visszakérned, mert az általános szerződési feltételben leírtak szerint, ha valaki nem fizeti ki a második részletet, akkor fél éves hozzáférése lesz a tanfolyamhoz, hiszen az extra éves hozzáférések és az ajándékok csak az oldalon leírt feltételekkel járnak. A kétszer 14 000 ft egy éves hozzáférés ára normális esetben.

Ha nem érkezik be a második részleted február elsején, akkor emlékeztető levelek mennek, és ha arra sem reagálsz, akkor megy neked egy új lejárati határidő. Mivel egy részletet, azaz az éves hozzáférési díj felét kifizetted, fél éves lesz a tanfolyami hozzáférésed. Ha ez idő alatt beérkezik a második fele, akkor további fél évet tanulhatsz, azaz egy éves hozzáférésed lesz. Természetesen ebben az esetben a tanuló elesik az ajándék hozzáférési évtől, mert az akkor jár, ha határidő előtt beérkezik a teljes tandíja.

„Már tanultam angolul… többször nekifutottam.
Mindig utáltam… Most először tetszik és van hozzá kedvem.
Tetszik a feladatok változatossága és először tapasztalom,
hogy amit egyik nap megtanulok másnap is tudom.”
Cs. Erika

„Elvégeztem tanfolyamod 3. szintjét. A zárótesztem jól sikerült, 28 kérdésből csak egy hibám volt, így 96% a teljesítményem. Nagyon sokat tanultam, gyakoroltam. Komolyan vettem a mondatalkotásokat , a fogalmazásokat. A nyelvtant is gyakorlom, már a 2. gyakorló könyvedet használom. Nagyon szeretem a leckéidet, töretlen a lelkesedésem. Fantasztikus a tanítási módszered! Nagyon fontos, hogy megnevezed, mi a cél . Pl.: „Gondolkodás nélkül jussanak eszedbe a mondatok!” Szókincsfejlesztésnél mindig mondatba rejtve tanulom az új szavakat vagy kifejezéseket. A szituációs gyakorlatok nehezen mentek régen, de a te módszereddel nem akadozik a beszédem. Miért? Mert a helyes kiejtés, amit hangsúlyoztál bátorságot ad. Hisz magyarul sem mindegy , hogy cipó vagy cipő a kiejtett szó. Te vagy az egyetlen, aki rávilágított arra, hogyha jól ejtem ki a szavakat, akkor így tanulom meg és így várom a hallott szövegben is a szó jelenlétét. Mi az eredmény? Szebben mondom – jobban értem. Ez fantasztikus érzés. Óriási sikerélmény! Nagyon jók a szituációs gyakorlatok. Sok gyakorlással egyre gördülékenyebben megy a beszéd. Javult a hallás utáni szövegértésem. Nagyon érdekes az a módszered, hogy a szövegfeldolgozásnál a beszélővel együtt mondom a szöveget. Egy különleges jelenségre lettem figyelmes.Ha egyedül mondom a szöveget, akkor egymás után ejtem ki a szavakat monoton módon. Ha a beszélővel, akkor hol gyorsan, hol lassan kötöm össze a szavakat, tehát a mondatoknak egy különleges „angolos” ritmusa van. Egy dallam is másként szól, ha az elején, a közepén vagy a végén gyorsul. A szövegértés attól is függ, hogy ezt a ritmusosságot a fülemmel képes vagyok követni. A mondaton belül hol van a hangsúly és hol van a szünet. Nagyon sokat gyakorlom a beszélővel együtt a szöveget, s amikor egyedül mondom, akkor  létrehozom a kívánt ritmust. Bevallom, többszöri együtt mondás után, becsukom a szemem és csak hallgatom a fülemmel  a szöveget, ekkor már nincs felismerhetetlen rész. Ez nagyon jó érzés, boldoggá tesz. Köszönöm a sok-sok segítséget, türelmet, biztatást!” Vasadi Zsuzsanna

A szavakat képekkel illusztráltam, hogy még könnyebb legyen megjegyezned!

Nagyon fontos, hogy mindig hallgasd és ismételd is, többször!!

A tanfolyamon végig hanganyaggal tanulhatod a szavakat, majd újra és újra átveheted őket, hogy stabil legyen a megértésed.

Naponta érkeznek üzenetek, e-mailek hozzám, ezzel a szöveggel: „TÖBB ÉVE TANULOK ANGOLUL, DE SZINTE SEMMIT NEM ÉRTEK, HA HOZZÁM BESZÉLNEK, ÉS A MEGSZÓLALÁS IS NEHEZEMRE ESIK, FÉLEK, BIZONYTALAN VAGYOK, FOLYTON A SZAVAKAT KERESGÉLEM.”
1989 óta oktatok. Sok olyan tanuló jön hozzám, aki évek óta tanult angolul, és az angol tanulással eltöltött ideje alapján már haladónak számítanának. Mégis, egy alapvető, hétköznapi párbeszédben sem tudtak helytállni.

Nem értették, ha egy egyszerű, mindennapi kérdést tettem fel, keresgélték a szavakat, minden második szónál megálltak, és megkérdezték: „Ezt hogy mondják angolul?”

Hogyan szeretnél megérteni egy összefüggő szöveget, ha egy önálló kimondott szót sem értesz, vagy nem értesz egy egyszerű mondatot, ami elhangzik?

Ha mindig mindent olvasol, és csak az írással foglalkozol, írásbeli feladatokat végzel, akkor pont azt nem tanulod meg, amiből a nyelv nagy része áll: A HANGOKKAL.

Már tanulmányaid elején a FÜLEDDEL kellene tanulnod. Minden egyes szót meghallgatni, minden egyes mondatot meghallgatni, majd kimondani hangosan, napi szinten. Legyél teljesen kezdő vagy legyél az, aki már évek vagy évtizedek óta foglalkozik az angollal, de mégsem érti a hallás utáni szövegeket, EGYSZERŰ dolgokkal kell kezdened, és szép fokozatosan építkezned. Először csak a szavakat megérteni, majd egyszerű mondatokat, utána pedig jöhetnek az egyszerűbb szövegek, párbeszédek és csak azután a bonyolultabb szövegek.
Ha nyelvtanárhoz jársz, sajnos nem sok idő jut a beszédre, hacsak nem vagy milliomos.
Ha nyelviskolába jársz, nem sok idő jut Rád, még ha heti 30 órában tanulsz, akkor sem. Esetleg pár mondat begyakorlása, párbeszéd egy tanulóval, ilyesmi. Szerinted hány hallás utáni szöveget dolgoznak fel? Alig valamennyit. Nem akarlak lebeszélni a nyelvtanárodról, sem a nyelviskoládról, mindössze azt szeretném hangsúlyozni, hogy TÖBBET, SOKKAL többet kellene szóban és hallás után gyakorolnod.
Biztos, te is rájöttél arra, hogy olyan gyakorlatokra van szükséged, amelyek önálló tanulás mellett is megállják a helyüket, és „élesben” kipróbálva működni fognak.

MIT TARTALMAZ A TANFOLYAM:

kattints ide a tartalomjegyzékhez

A mondatalkotás szabályait érthető módon szemléltetem, több ezer példamondattal, amelyeket a leckén belül szintén meghallgathatsz. Átvesszük a legfontosabb igeidőket, begyakorlod őket, és a tanfolyam során különféle gyakorlatokkal aktivizálod is, hogy ne kelljen gondolkoznod rajta.

A mindennapi élet párbeszédjeit nem csak meghallgathatod, hanem speciális gyakorlatokkal be is gyakorlod, hogy élesben is tudd használni, amikor odakerülsz. KIFEJLESZTEM A BESZÉDKÉSZSÉGED. Nem kell különösebb erőfeszítést helyezned a beszédre, hiszen tanfolyamom lépésről-lépésre juttat el téged oda, hogy végre megszólalj!

Rengeteg hallás utáni értésfejlesztő feladat, melyek között vannak összefüggő szövegek is, ezeket lassú és normál tempóban is meghallgathatod, így szoktatván magad a normális beszédértésre.

TANULÓIM ÍRTÁK AZ ONLINE ALAPTANFOLYAMOMRÓL

„Ajánlom Noémi online angol tanfolyamát mindazoknak, akik:

 • padlóra kerültek – terápiaként,
 • nyugdíjba vonultak – hasznos időtöltésként,
 • gyerekeknek – szórakozásként,
 • középkorúaknak – hasznosítható tudásként,
 • időseknek – sikerélményforrásként,

és nem utolsósorban mindenkinek, aki bármilyen okból, bármilyen kitűzött céllal meg szeretne tanulni angolul, hiszen Noémi tanfolyama

 • érthető, világos, egyértelmű, követhető,
 • szórakoztató, vidám, játékos, színes, változatos,
 • érdeklődés felkeltő, kíváncsivá tevő, ösztönző, továbbhaladásra késztető,
 • bármilyen probléma esetén megoldást kínáló.

Teljesen kezdőként a legnagyobb meglepetés számomra az volt, hogy végre nem kellett találgatnom, mit is…, hogy is…? Teljesen egyértelmű volt a kiejtés, az írás, a jelentés magyarul, a nyelvtan, a magyarázatok stb. stb., szóval minden.  Köszönöm, Noémi. Üdvözlettel M.E.”

„Nekem nincs nyelvérzékem. Nagyon nehezen ment a nyelvtanulás. Alig tudtam egyről a kettőre jutni. Aztán rátaláltam Noémi leckéire és hirtelen vége lett a korábbi szenvedésnek. A leckék szórakoztatóak és gyorsan megy a tanulás. Nagyon jó döntés volt előfizetni a leckéire, egy pillanatig sem bántam meg. Ajánlom mindenkinek aki szeretne gyorsan szórakozva tanulni! Noémi módszerével garantált a siker! K.E.”
„Én nagyon szívesen veszem, ha noszogatsz!!!! Én Angliában élek. Próbáltam nagyon sok tanfolyamot, de a Te módszereddel tudok a leghatékonyabban gyakorolni, tanulni. Nekem a beszédkészségemmel van problémám, mivel a mai napig problémát jelent angolul megszólalnom… mindig a korrekt megszólalásra törekszem, gondolom, emiatt megy nehezebben a beszéd. A szövegértéses feladatokat illetve a beszédkészség fejlesztő gyakorlatokat megtalálom a te leckéidben. Igyekszem mindig addig gyakorolni a feladatokat, amíg könnyedén nem megy. Köszönöm a lehetőséget. Szorgalmas diákod vagyok, annak ellenére, hogy nem vagyok már fiatal. KÖSZÖNÖM!!! Mikó Judit „
Szia Noémi! A tesztem 98 százalék lett. Nagyon örülök neki. Szeretek itt tanulni mert egymásra épülnek a feladatok és ha lelkiismeretesen végigcsinálom őket akkor Sikerélményt adnak. Tetszenek a hallás utáni feladatok..szerintem itt már magamhoz képest sokat fejlődtem. Igaz nézek angolul sorozatot is 🙂 A tesztes feladatokat kifejezetten szeretem mert sok sikerélményt ad. Megyek is a következő leckére… 🙂
„Könnyű volt a párbeszéd, de amikor időre kell a párbeszéd egyik résztvevőjének lenni, az már több időt igényel. Egy óra, amíg ezt a leckét rendesen fel tudtam dolgozni úgy hogy minden ment folyékonyan. Sokat kell gyakorolni, de tényleg nagyon jó és fejleszti a beszédkészséget. Kitűnően összeállított anyag minden leckéd, Noémi. Egyetlen más kurzusban nem lehet ennyit fejlődni és minden téren folyamatosan fejleszt.” (154. leckénél) Erzsébet
„Kedves Noémi! Úgy érzem minden szinten van haladás.Hallás utáni értés beszéd,és nyelvtan is.Csak lassan megy. A télen Angliában jártam, és a reptéren felügyelő kedves hölgy azt kérdezte van e valaki a sorban várakozók között akinek hamarosan indul a gépe.Megértettem mit kérdez, jelentkeztem,és ő azonnal a vámhoz vezetett.Így időben érkeztem a beszálláshoz.” P. Gizella
„Szívesen írok, mert nekem ebben a hónapban derült ki, hogy sikeres angol írásbeli nyelvvizsgát tettem. A középiskolában nem tanulhattam angolt, de az egyetemen nagy problémát jelentett, hogy nem ismerem, nem tudom használni ezt a nyelvet. Az első év után befizettem az online tanfolyamra, és nagyjából a közepéig jutottam. Nagyon jó alapot adott, olyan nyelvtudást, ismeretet, amire építhettem. Egy idő után újból elkezdtem az elejéről, ami nagyon hasznosnak bizonyult. A tanfolyam mellett sokat szótáraztam, mert a cikkolvasáshoz ez elengedhetetlen volt. Később az egyetemen beiratkoztam egy haladó angol csoportba, és heti egy órában tanultam a nyelvet. Nem lógtam ki a csoportból, még annak ellenére sem, hogy a többiek már középiskolában tanulták a nyelvet. Szeptemberben aztán a nyelvvizsga felkészítő kurzust is felvettem, ami szintén heti egy órát jelentett. Erre három hónapot jártam, és néhány könyv segítségével még két hónapot készültem a vizsgára. A vizsgám 76%-os lett, és ehhez nagyban hozzájárult, hogy olyan alapot kaptam, amire építhettem. Igaz, öt év alatt jutottam el a vizsgáig, de sikerült, és ez a lényeg. Teljesen a nulláról indultam, de öt év elegendő volt ahhoz, hogy letegyem a vizsgát.  Köszönöm Noémi! Üdvözlettel, Erdei Anna”
„Kedves Noémi!
Én több éves hozzáférést vásároltam, és egyáltalán nem bántam meg. Az árát nagyon is megérte. Igaz, hogy vannak időszakaim, amikor nem fér bele az életembe az angollal való foglalkozás, de éppen amikor eszembe jut, rögtön hozzáférhetek, visszatérhetek előző leckékhez, ismételhetek, újra felidézhetek. Jó ez, mert ha kedvet kapok hozzá, akkor nem kell megvárni egy következő órát, hanem belevethetem magam azonnal. 🙂 A leckék alaposak, egyszerűen érthetőek és önállóan átvehetőek. Nem muszáj velük órákat bíbelődni, ha éppen 5 perc áll a rendelkezésemre akkor is érdemes belenézni. Ha valaki önállóan szeretne nyelvtudást szerezni akkor mindenképpen ajánlom az oldaladat. Én nagyon köszönöm a lehetőséget! Üdvözlettel: Szilvi

Ui: ha szeretnéd felhasználni a véleményemet, akkor így a keresztnevemmel szeretnék csak megjelenni, köszönöm! :)”

„Nagyon egyértelműek, példákkal alátámasztottak a nyelvtani magyarázatok. Lehetőség van az általam megoldott feladatok kijavítására, magyarázattal alátámasztva. A nyelvtanulásban nagyon sokat segít a hanganyag, a szavak helyes kiejtésének megtanulása. A rengeteg szöveghallgatás, magyar fordítással, videós párbeszédek , kikapcsolódásként angol nyelvű dalok, angol nyelvű viccek.

Tanulásra ösztönöz,– nem egy száraz tananyag – hozzám igazodik.

Mindenkinek csak ajánlani tudom. Üdvözlettel Elvira” 

„Kedves Noemi. Velemenyem szerint a te tanfolyamod a legjobb az online nyelvtanulasban talalhatok kozott. En mindenkinek ajanlom. Mivel UK-ban elek ezert megvan a lehetosegem a mindennapi lissening gyakorlasra. A te tanfolyamod nagyban hozzajarult ahhoz hogy konnyen ment a beilleszkedes az itteni nyelvi kornyezetbe es az eletbe. Koszike Eva”
„Nagyon nehezen tanulok idegen nyelvet. Sajnos problémám van a pontos dolgok megjegyzésével pl. évszám, nevek stb. De ez a módszer, hogy az új szavakat látom, és hallom is, így nagyon jól tudom tanulni a szavakat. A másik pedig, ami nagyon tetszik, hogy az új tananyag gyakorlásakor mindig benne vannak az előző leckék, így nem csak lexikálisan tanulom meg, hanem használni is tudom. Végre úgy érzem, hogy most már tudok mondani pár dolgot, és helyesen.” M. Anita
„Kedves Noémi! Nekem nagyon tetszik ez az új profil, a sok videó és hanganyag. Nagyon sokat segít a beszédben. Gyakran vagyok kinn a fiaméknál, Brüsszelben a kis Babucikámnál (4 hónapos).Menyemmel csak angolul tudunk”beszélni”. Ők is meglepődve tapasztalták, hogy egyre jobban tudunk kommunikálni, ezt az ismétléseknél tapasztalt változásoknak (videók, hanganyagok, amelyek beszéltetők, szórakoztatók és nagyon motiválók)  és természetesen Nektek köszönhetem! Üdvözlettel hálás tanítványod: Tóth Zsuzsi”
„Mindenben fejlődtem … A szókincsemmel eddig se volt gond, de sajnos sok olyan szó volt amit nem úgy ejtettem, ahogy kellett volna, így már meg is fejtettem, hogy miért nem értettem a beszélt nyelvet… Újrakezdőként sikerült már eddig is sok mindent felelevenítenem és sok apró hiányosságra is fény derült… Hálás vagyok, hogy rátaláltam a tanfolyamra. Őszintén mondom, hogy sokkal hatékonyabb módszer, mint bármi más!!! Köszönöm, hogy évekig küldted az e-mailcímemre a különböző anyagokat, mert most, hogy végre időm is engedi el tudtam kezdeni a tanulást!!!” Szabóné Németh Erika
„Rengeteg dologban fejlődött az angolom. Megértettem nyelvtani dolgokat, amelyekkel eddig nem voltam tisztában. A zűrzavarból kezd kibontakozni a rend, helyükre kerülnek a fejemben a nem rendszerben lévő dolgok. Sokat beszéltetnek a feladatok, könnyebb kiejtenem a szavakat, mint a kezdetekkor. Összességében nagyon tetszik, élvezetesek a feladatok, nem szoktam megunni. Sikerélményhez juttat, így nem adom fel. Köszönöm!!!! Zsóka