NOÉMI ONLINE ANGOL TANFOLYAM

AZ ANGOL HALLÁS UTÁNI KÉSZSÉGFEJLESZTÉS LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE PROGRAM
Hogyan legyél magabiztos az angol hallás utáni értésben

HA ÚJRAKEZDŐ VAGY – itt a helyed!

HA MÉG SOSEM TANULTÁL ANGOLUL – itt a helyed!

Ha konkrét célod van az angol nyelv tudásával, és érteni akarod a beszélt angolt, akkor itt a helyed.

Ha már unod azokat a tanfolyamokat, ahol csak nyelvtani tesztek vannak, a hallás utáni szövegek után szintén teszteket kell csak megoldanod, akkor is itt a helyed.

Ha használni is szeretnéd az angol nyelvet (beszélni és érteni), akkor is itt a helyed!

Feliratkozásod a 25 leckés próbatanfolyamra semmilyen fizetési kötelezettséggel nem jár. A próbaleckéket az emailfiókodba kapod!

HOGYAN INDULJ EL AZ ANGOL TANULÁSBAN

“Még sosem tanultam angolul, teljesen a nulláról indulnék. Hogyan kezdjem el?”

IRATKOZZ FEL MOST A 25 LECKÉRE!

Ha még sosem tanultál angolul, akkor az Interneten található sok “online tanfolyam” és feladat összezavarhat Téged. Az Én tanfolyamom teljesen a nulláról építkezik, tehát iratkozz be bátran a Próbatanfolyamra, és kezdd el! A leckéket apró lépésekre bontottam, és már az első lépésektől arra szoktatlak, hogy a füleddel tanulj, hallás után, és olyan feladatokat is belecsempésztem, amelyekkel a beszédkészséged fejlesztheted már a kezdetek kezdetén is.

Mindent leírok és elmondok, mit kell csinálnod, és még arra is kapsz tanácsokat, HOGYAN tanuld a szavakat, hogy meg is maradjanak.

HOGYAN INDULJ EL AZ ANGOL TANULÁSBAN

“Én már nem vagyok kezdő, muszáj a nulláról indulnom?”

IRATKOZZ FEL MOST A 25 LECKÉRE!

Programom azoknak szól, akik alig valamit értenek az angol beszédből. Ha te nyelvvizsgára készülsz, és a 60%-os megértésed szeretnéd feljebb tornázni, akkor nem Neked készült a program. Nagyon sok olyan oldal van, többek között a Youtube is, ahol rengeteg szöveget tudsz hallgatni.

Programom azoknak szól, akik ha már tanultak is angolul, maximum 1-1 mondatot tudnak hallás után értelmezni, de az is bizonytalan, és az összefüggő szövegek értelmezése nehezen megy. A hallás utáni értésnek sok oka lehet, többek között a szegényes szókincsnek (főleg azért, mert hallás után nem ismeri fel a tanuló a szavakat), illetve annak, hogy a tanuló nem tud mondatot szerkeszteni, és nem ismeri fel hallás után ezeket a szerkezeteket.

Ha alig tudsz összefüggő mondatokat értelmezni, akkor igenis érdemes az elejétől indulnod, mert ez nem véletlenül van így. Valahol elakadtál, és ezt csak úgy tudod belőni, ha szépen elindulsz az úton, és meg fogod látni, hol az a pont, ahol bizony a tanulmányaidban elakadtál.

“Szia Noémi, nagyon tetszik a tanítási módszered , már többször is nekifutottam az angol nyelv elsajátításáért más módszerekkel, de mindig feladtam. A te módszered nekem nagyon bevált, és ami bátorít hogy tovább folytassam az az, hogy haladok és látok eredményt lépésről lépésre. Nagyon örülök és köszönöm a segítséget” Mari

“Újra kezdő vagyok. 12 évig tanultam, majd érettségiztem belőle több mint húsz évvel ezelőtt. Nagyon jó lett volna a tematikád alapján tanulni annak idején. Lehetett volna akar a kedvenc tárgyam is. Nem jutottam el a beszédig, annak idején. Szerintem veled menni fog. ;).” Emese

HOGYAN INDULJ EL AZ ANGOL TANULÁSBAN

“A teljes tanfolyam ingyenes vagy ez a 25 lecke?”

A teljes program összesen 300 leckéből áll, ami nem ingyenes. Az ingyenes tartalom azért készült, hogy bemutassam Neked a módszerem, és ne zsákbamacskát vegyél, hanem ténylegesen megtapasztald, amit például Anikó tanítványom is megtapasztalt, mielőtt beiratkozott a teljes programra:

“Önbizalmat adott, hogy képes vagyok megtanulni angolul. Sikerélményem van. Jól mentek a feladatok 100%-ak lettek. Imádom a leckéid. Sikerélményem van, mely nagyon boldoggá tesz.” 🙂 🙂 🙂 Dobó Anikó

Igen, ez a célom: önbizalmad legyen, sikerélményed, és örömmel tanulj, ne csak hobbiból, hanem mert látod, hogy van értelme, és fejlődsz. Teljes tanfolyami online programom első 20 leckéjét mutatom be neked 25 modulban, több mint 100 lépésben. Akár kezdő vagy, akár újrakezdő vagy, ezekkel a lépéssekkel jól megtapasztalhatod a módszerem, és eldöntheted, hogy beiratkozol a teljes programra, vagy sem.

 

IRATKOZZ FEL MOST A 25 LECKÉRE!

Online Angol Programom teljes tartalmát az alábbi gombra kattintva megtekintheted.

A TELJES PROGRAM TARTALMA

MIKOR IRATKOZZ BE:

Ha nem akarsz értetlenül bambulni, amikor angol szöveget hallasz!

Ha az angol nyelv szükséges számodra, hogy jobb életed legyen!

Ha nagyobb önbizalmat akarsz!

Ha már eleged van abból, hogy ha kérdeznek tőled valamit, kukán hallgatsz!

Ha játékosan akarsz angolul tanulni!

MIKOR NE IRATKOZZ BE:

Ha már úgy gondolod, te mindent tudsz!

Ha már réges-rég feladtad, és csak kíváncsiságból vagy itt!

Ha számodra elegendő teszteket töltögetni!

Ha úgy gondolod, rajtad semmilyen módszer nem segíthet!

TOVÁBBI GYAKORI KÉRDÉSEK

A tanfolyam leckéit úgy állítottam össze, hogy stabil alapokon állj, és önállóan is tudd fejleszteni angoltudásod. A 300 leckés tanfolyammal erős haladó szintre juthatsz. A mindennapi élet témáiban el kell tudnod igazodni. A módszerem a “valódi” nyelvtanulást veszi alapul, mely szerint hallanod kell a dolgokat, mielőtt meg tudnál szólalni, így a természetes nyelvtanulás folyamata zajlik, ha minden utasításom betartasz. Ez utóbbi a legfontosabb, mert te vagy az a tényező, amit nem tudok innen befolyásolni. A napi szintű gyakorlás elengedhetetlen. Akik így tanulták, elérték a kívánt eredményt.

Ha vizsgára készülsz, akkor a 300 leckét meg kell ahhoz tanulnod, hogy a középfokú nyelvvizsgára el tudd kezdeni a felkészülést.

A próbaleckék és a teljes program leckéi is a weboldalamon vannak.

A próbaleckékhez az utat emailben kapod meg, azaz megkapod a linket, amire rá kell kattintanod, és eljutsz a leckékhez.

A teljes tanfolyami program leckéi már NEM EMAILBEN mennek, hanem jelszóval fogsz hozzáférni a tanfolyami leckékhez. Annyi leckét tanulsz meg egyszerre, amennyit csak akarsz, napi 24 órában használhatod a tanfolyami leckéket, és akár többször és végigmehetsz rajta.

Feltétlen iratkozz fel az ingyenes próbaleckéimre, ahol megismerkedhetsz a módszeremmel, gyakorlati feladatokat oldasz meg, így kipróbálhatod a módszerem. Mint ahogy magántanárként is próbaórát adok az érdeklődőnek, mert nem biztos, hogy akár a módszerem, akár én szimpatikus vagyok neki, szabad a döntés:)) Itt ki fog derülni, hogy tetszik-e. Ha nem, akkor good-bye:)

A próbaleckék erre is kiválóak, hiszen így le tudod ellenőrizni, hogy meg tudod-e nyitni, működik-e stb. Napi szinten figyelik munkatársaim az oldalam, hiszen fontos számomra, hogy mobilról és asztali gépről is tudd használni a programot.
Persze, előfordulhatnak technikai jellegű hibák, de igyekszünk ezeket azonnal elhárítani, illetve ha személyes probléma van, abban is segítenek technikus kollégáim. Bármikor írhatsz nekem emailt is, és megírhatod, mi a probléma. Mindenkit visszahívunk, és mindenkinek válaszolunk.

Ez egy online tanfolyam, speciális feladatokkal, védett tartalommal, ezért nem letölthetőre, hanem kifejezetten online használatra készült. De egyes leckékhez készítettem munkalapokat, amelyeket le tudsz menteni, ha az írást is gyakorolni akarod, vagy egyszerűen szeretnéd egy helyen gyűjteni a leckéket. Ingyenes próbatanfolyamomhoz is készültek munkalapok, ezt megtalálod a leckéknél, pdf formátumban letöltheted. Valamint készült még letölthető szótár a tanfolyam szókincséhez.

A fő szempont a hallás utáni értés, de igyekeztem úgy összeállítani a tananyagot, hogy az összes készséget fejlessze: beszédet, írást, olvasást.

IRATKOZZ FEL MOST A 25 LECKÉRE!