Annyira ügyesek vagytok mind. Csakis gratulálni tudok, akármennyi is a pont. Hiszen csináljátok, gyakoroltok, nem adjátok fel. Bízom benne, hogy szóban is gyakoroltok, mert az a legfontosabb!

JELENLEGI ÁLLÁS:

1. Dr Mühlhammer Ferenc 124 pont

2. Steixner Rita 102 pont

3. Marincsák Erika 34 pont

4. Frikker Erika 19 pont

5. Csáki Edina 17 pont

6. Bagi Adrienn 8 pont

7. Szekeresné Horváth Margit 8 pont

8. Karsainé Hanusi Erzsébet 7 pont

9. Nagy Ágnes 6 pont

9. Bíró Anikó 6 pont

10. Balázs Edit 5 pont

10. Darázsiné M. Krisztina 5 pont

11. Czakó Hedvig 3 pont

11. Csipes Andor 3 pont

12. Józsa Gabriella 2 pont

12. Bukucs Rózsa 2 pont

13. Bokor Imre 1 pont

13. Molnár Károlya 1 pont

13. Gál Edit 1 pont

13. Rück Mária 1 pont

13. Enyedi Anikó 1 pont

13. Gál Edit 1 pont

13. Bene Krisztina 1. pont

Mindenki, akinek hozzáférése van Online Angol Tanfolyamomhoz, részt vehet.

A játékszabályok a következők:

1. Csak a tanfolyam leckéivel kapcsolatos beküldött házi feladatok az érvényesek. Minden beküldött feladat egy pontot ér, kivéve a fogalmazások és a zárótesztek. A fogalmazások és a zárótesztek 5 pontot érnek.

2. Beküldhetsz bónuszfeladatokat, ezeket a tanfolyam különböző leckéiben találod meg, ezekhez oda van írva, hogy BÓNUSZFELADAT. Van olyan, amikor hozzászólásba kell beírni, de van olyan, amikor egy űrlapot kell kitölteni. Ezekből van egy pár a tanfolyamon, de a hónapban újabbak fognak felbukkanni:))

Lehet olyan is, amit hozzászólásba írsz meg, mint például a 31. leckében lévő fogalmazás írása. De írhatsz magadtól is fogalmazást, a lényeg, hogy írd meg nekem, melyik lecke anyagára utal. Ezeket nem muszáj hozzászólásba beírnod, az is érvényes, ha emailben küldöd.

3. Beküldhetsz a lecke új szavaival saját magad alkotta mondatokat (vagy hozzászólásba beírhatod). Ilyenkor minimum 10 mondat legyen, hiszen egyetlen mondatért nem jár pont.

4. Beküldhetsz például egy új nyelvtannal kapcsolatos saját magad alkotta példamondatokat, például mondjuk a Present Perfect igeidőt tanulod a 88. leckében, és írsz nekem vele példamondatokat. Szintén minimum 10 mondat, és írd meg, hogy melyik lecke az.

5. A feladataid kijavítom, innen fogod tudni, hogy a pontot jóváírtam neked.

6. Minden héten küldök egy állást, hogy rákapcsolhass.

7. Nem érvényes az, ha kétszer küldesz be egy feladatot a hónapban, vagy kétszer írod meg a zárótesztet. Légy sportszerű:))

8. A májusi kihívás május 31-ig tart.

9. A legtöbb pontot elérő tanuló megkapja a megjelenésekor a 3. szóturbócsomagom a 300 kártyával és hanganyagokkal, vagy akár első, második szóturbócsomagom is. Ha ezek megvannak, akkor közösen megbeszéljük, mit szeretnél. Elküldöm a választékot, és kiválasztod a neked tetszőt.

Ha már végigmentél a tanfolyamon kezdd újra! Biztos vagyok benne, hogy találsz olyan feladatot, ami akkor, amikor te ott jártál, még nem volt a leckében. Ha rajta vagy a tanfolyamon, akkor küldj be szorgalmi feladatokat, vagy küldd be a bónuszfeladatokat!