A 1 szint követelményei – MUCH/MANY/VERY

Amikor felméred a tudásod, akkor bizony azt sok-sok teszttel érdemes megtenni, hogy precízen meg tudd állapítani, milyen tanfolyammal is indíts. Nem feltétlen az elért százalékból fogod tudni, mit tudsz, már maga a teszt kitöltése is jelzi neked, hogy tudod-e használni, hiszen Te magad tudod a legjobban, mik a hiányosságaid, magad nem tudod becsapni semmilyen eredménnyel:)

Ezek a szintek nem csak nyelvvizsgázóknak adnak jó támpontot, de azoknak is, akik a célt is szeretnék kitűzni. Ha újrakezdő vagy, azt javaslom, kezdd az elején, mert össze lehetsz zavarodva. Az a legbiztosabb, hiszen bármilyen üres foltot meg tudsz könnyedén találni, amit tesztekkel biztos nem fogsz.

Ezt a sorozatomat kifejezetten azért hoztam létre, hogy segítsen Neked esetlegesen még jobban belőni a helyed.

Ha nem tudod, mit is takar az A1 szint, akkor kattints a lenti gombra, ahol el tudod olvasni az alapvető tájékoztatást.

Az A1 szint ténylegesen az alapokat kéri tőled, és érdemes nagyon jól tudni ezeket. Mint láthattad, vannak benne igeidők, de olyan alapszavak is, melyek használata nagyban eltér a magyar nyelvtől. Ilyen a sok kifejezésére használt MUCH és MANY, valamint a VERY szó, amit főleg melléknevek és határozószavak hangsúlyozására használnak, de sok kifejezésben is szerepet kap.

Teljes leírását és gyakorlatait megtalálod a Noémiangol Online Alaptanfolyamomon. Ez “csak” egy teszt! Akármilyen eredményed is lesz, Te magad tudod a legjobban, hogy készségszinten megy-e vagy tippeltél, esetleg jobban tudod, mint az eredményed mutatja:)

/20
32

Válaszd ki a szerinted legmegfelelőbbet! Ha "valódi" tudásod akarod lemérni, beletettem egy "nem tudom" választ is. Ha egyáltalán nem tudod, vagy csak tippelnél, akkor érdemes ezt bejelölnöd, mert így sokkal reálisabb képet kapsz, és nem csapod be magad.

1.It feels ........ cold today.

2. How ........... money do you have with you?

3. Isn't there ........... food left?

4. Unfortunately, not ....... of my friends were at the party.

5. How ........ sugar did you put into my coffee?

6. Have you sold ........... apples?

7. How ........ times have you been to Italy?

8. She is ...... happier now.

9. Is there ........ unemployment in your country?

10. How ....... of you can ski?

11. Some of the houses have bathrooms but ....... do not.

12. James's room is ..... bigger than yours.

13. I have heard ........ stories about him.

14. Was it a good party? - Yes, ...... .

15. They use the ......... best ingredients in their restaurant.

16. She is ......... happy, don't you think?

17. I ............. regret what happened.

18. It's ...... kind of you to help.

19. The pizza was ............ too salty.

20. Helen gets angry ....... easily.

Your score is

Teljes Online Angol Tanfolyami Programom A0 szintről B2 szintre visz, ahol több mint 3000 szót gyakorolhatsz be, és tanfolyamom elején a kezdők hallás utáni értését megkönnyítem. A program lépéseit úgy állítottam össze, hogy szépen végiglépdelj rajta, és elérd a haladó szintet, és a mindennapi élet használható elemeit illesztettem be. Helyes mondatszerkesztés, beszédgyakorlatok, hallás utáni tanulás, hogy az angol kiejtést is megértsd.

Ha még bizalmatlan vagy, esetleg nem akarsz online tanfolyamon részt venni, akkor tekintsd meg tankönyveim.