ÓRIÁS GYAKORLÓKÖNYV – I. 

KEZDŐKNEK ÉS ÚJRAKEZDŐKNEK!

EZ AZ AKCIÓ 2020. szeptember 3. éjfélig tartott

Angol óriás gyakorlókönyv I. kötet

Kezdőknek, újrakezdőknek

KINEK KÉSZÍTETTEM A KÖNYVET?

Neked készítettem, ha az angol mondatszerkesztésed finomításra szorul, és az alapokat be akarod betonozni, azaz olyan stabil alapokra akarsz szert tenni, amire minden további mondatszerkesztés épül.

♥ A könyv A4-es formátumú, mert azt szeretném, ha kényelmesen tudnád beleírni a feladataid, tehát nem spóroltunk a mérettel!

Minden mondatot lefordítottam neked, még a feladatoknál is, hogy biztosan tudd magad ellenőrizni.

♥ A mondatszerkesztést és a szabályokat képekkel illusztráltam, a jobb megértés végett.

♥ Feladataid a megoldókulccsal bármikor ellenőrizni tudod!

0
angol-magyar mondat
0
illusztráció
0
oldal
0
feladat

Ha úgy érzed, nyelvérzéked hiánya gátol a haladásban, és több gyakorlásra van szükséges.

Ha felelős szülő vagy, és segíteni szeretnél gyermekeidnek az angol nyelv elsajátításában.

Ha írásban is szeretnéd gyakorolni az angol mondatszerkesztést!

Ha folyamatos újrakezdő vagy, és nem tudsz sem szóban sem írásban megalkotni egy épkézláb mondatot.

KUKKANTS BELE!

Kattints ide, és pár oldalba beletekinthetsz, valamint a tartalomjegyzéket is láthatod!

KINEK NEM AJÁNLOM A KÖNYVET?

Ha tökéletesen, gondolkodás nélkül megy írásban és szóban a mondatalkotás, és folyamatosan, zökkenőmentesen haladsz az angol nyelv elsajátításával, akkor könyvem nem Neked készült.

Akkor sem való Neked, ha nincs szükséged arra, hogy írásban is használd az angolt, és olvasni sem akarsz angolul.

“OLVASD, ÉRTSD MEG, ALKALMAZD!”

Több mint 35 éve tanítok angol nyelvet, ebből immár 10 éve online programon keresztül, és ez alatt az idő alatt több mint 120 ezer ember tanult nálam, velem.
Szinte minden tanuló arról panaszkodik, hogy a legnagyobb problémája a hallás utáni értéssel és a beszéddel van, mégis megrekednek egy bizonyos ponton.

Minden nyelv szavakból áll, a szavakból kell tudnod mondatokat alkotnod. De ha nem érted a szavakat, és nem tudod alkalmazni a szabályokat, melyekkel értelmes mondatokat tudnál alkotni, akkor a hallás utáni értés, és a beszéd sem fog menni.

Sok angol nyelvkönyv bizony belecsap a lecsóba, és máris feltételezi, hogy a tanulónak több ezer szavas szókincse van, így hiába a sok száz feladat, előbb-utóbb elakad, mert amellett, hogy még a mondatalkotása sem megy, sok száz vagy ezer szót is meg kellene tanulnia. Ezért egy idő után ezek a könyvek a fiókban vagy a polcon kötnek ki. Ráadásul nem is önálló használatra készültek, mellé kell még egy tanár, hogy elmagyarázza Neked a lényeget!

Könyvem elsősorban online angol tanfolyamomhoz készítettem segédanyagként, hiszen tanulóim különbözőek. Van, akinek kevesebb gyakorlás is elegendő, és van olyan, akinek a sokszorosa is kevés. Valamint örömmel tapasztaltam, hogy igen sokan igénylik az ismétlés lehetőségét, és ezt megtenni egy könyvvel sokkal egyszerűbb, mint egy online tanfolyamon.

A könyvet úgy alkottam meg, hogy önállóan is tanulható.

Mindent részletesen elmagyarázok Neked, és utána azonnal begyakorolhatod a feladatokkal. A feladatokhoz megoldókulcsot is készítettem, sőt, a mondatokat lefordítottam Neked, hogy ne maradjon azon figyelmed, jól érted-e vagy sem. Használhatod akkor is, ha nyelvtanfolyamra jársz, de akkor is, ha nyelvtanárt látogatsz rendszeresen.

Sokan érkeznek hozzám azzal a problémával, hogy nem értik az angol beszédet, és nem tudnak beszélni. Amikor mélyére ások a dolognak, szinte mindig az jön ki problémának, hogy kevés a szókincs, illetve a tanuló nem érti az alapvető mondatszerkesztést sem, ezért hiába érti a szavakat, nem értelmes mondatokat rak össze belőle, vagy nem tudja értelmezni a hallottakat.

EZ EGY VALÓDI, NYOMTATOTT, NAGY FORMÁTUMÚ KÖNYV!

A könyvet használhatod ismétlésként és gyakorlásként is, mert szeretném, ha jó alaposan begyakorolnád a mondatszerkesztést. Ebbe a könyvbe többnyire csak azokat a szavakat tettem bele, melyek tanfolyamom első 50 leckéjében is előfordulnak.

Ha a könyvet végigveszed, garantáltan beléd égnek ezek az alapvető szavak!

Sok „modern angol oktató” terjeszti azt, hogy a nyelvtan nem fontos, és ne tanulj nyelvtant, pontosabban, hogy ne foglalkozz a nyelvtannal!
Egyetértek azzal, hogy a nyelvtant nem magolni kell, hiszen amikor beszélsz, vagy olvasol, nincs időd arra, hogy a szabályt a fejedben állandóan végigpörgesd. Viszont, ha nem érted a szabályokat, fogalmad sem lesz, mit miért használnak úgy, ahogy, és te magad leragadsz egy bizonyos ponton.
A szavak fontosak, hiszen szavak nélkül nincs beszéd. De a nyelvtan mondja meg neked, milyen sorrendbe tedd a szavakat. Ha nem jó sorrendbe teszed őket, akkor bizony egészen mást fogsz kommunikálni.

A nyelvtan megértése segít neked abban, hogy az igeidőket hogyan és mikor használd.

A szavakat is – hasonlóan a nyelvtanhoz – úgy kellene tanulnod, hogy azonnal alkalmazod, azaz példamondatokat mondasz vagy írsz velük. A könyvem ebben segít Neked, mert én már megírtam ezeket a mondatokat, összesen 1611 angol mondattal gyakorolhatsz, melyeket le is fordítottam neked magyarra!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Igen, ráadásul nagy formátumú, A4-es, azaz akkora mint egy standard másolópapír. Pont azért készítettük ekkora méretben, hogy normálisan lehessen olvasni, és tényleg bele tudj írni, mert ez nem csak egy gyakorlókönyv, ez egy gyakorlókönyv és tankönyv egyben.

Nem, ez egy vadonatúj, még semmilyen formában ki nem adott könyv. Ha korábbi Gyakorlófüzetem megvan, az egy száz oldalas pdf dokumentum volt, de ez a könyvem egy igazi, nyomtatott, 300 oldalas könyv 136 feladattal, magyarázatokkal, megoldókulccsal.

Igen, a könyv feladataihoz tartozik természetesen megoldókulcs is, ráadásul minden egyes mondatot (több mint 1000 gyakorló mondat) lefordítottam Neked, így magyarul és angolul is ott van. Tudom, hogy sokatoknak számít, mennyire pontosan is értettétek az adott mondatot, illetve ha értitek a mondatot magyarul, akkor azt is láthatjátok, hogy mit hibáztatok.

Amennyiben többet rendelnél, akkor írj a noemi@onlineangol.com emailcímre, vagy telefonálj a +36 70 617-7155 számra.

A könyv Noémiangol Online Alaptanfolyamom első 50 leckéjének mondatszerkesztésével foglalkozik, 136 feladattal gyakoroltatja be. Az oldal tetején lévő menüpontban kattints a KUKKANTS BELE gombra, és a tartalomjegyzéken kívül belekukkanthatsz egyes részekbe, feladatokba, megoldásba!

A könyvet elsősorban kezdőknek – akik sosem tanultak még angolul – , újrakezdőknek, ál kezdőknek (akik valójában már nem kezdők, de szeretnék az alapokat is felfrissíteni)  ajánlom, vagy azoknak a szülőknek és nagyszülőknek, akik bár jól tudnak angolul, egy jó tananyagra van szükségük, hogy segítsenek gyermekük angol tanulásában.

Természetesen, hiszen mint minden boltban vagy online vásárolt termékre, nálunk is garancia van. Ha nem tetszik a könyv, akkor sértetlen állapotban juttasd vissza részünkre 30 napon belül, és visszautaljuk részedre a könyv árát. Az ízelítőt úgy alkottam meg, hogy ha átnézed, el tudod dönteni, neked való-e.

Utánvétellel nem áll módunkban átvenni, a postaköltséget ebben az esetben neked kell állnod, ezért inkább olvasd el alaposan az oldalon a tájékoztatást, és nézz bele a könyv tartalmába, felépítésébe, mert tuti el tudod dönteni, hogy kell ez Neked vagy sem.

Természetesen, ha mégis a visszaküldésen gondolkodsz, akkor a Mokotoy Kft címre tudod visszaküldeni: Szeged 6725 Farkas utca 5A, és a megérkezéstől számított egy héten belül visszaküldjük neked a könyv árát, ami 4360 ft ebben az esetben. A postaköltséget mi sem tudjuk sajnos visszakérni a postától.

Ez a gyakorlókönyv tanfolyamom 50 leckéjéhez készült, és mivel a tanfolyamom célozza meg a kiejtést, és ott minden benne van, a tankönyv célja nem ugyanaz, mint a tanfolyamé:)) Ahogy a fenti leírásban olvastad, a megértés és a bevésés a célja, illetve az írott szavak gyakorlása, mondatszerkesztés. Az írásra és a megértésre koncentrálunk benne. Szóval röviden a válasz: Nem, nincs:))) Ha tanfolyamom tagja vagy, a leckékben minden kiejtés ott van részletesen, hanganyaggal.

Ha még nem vagy tanfolyamom tagja, és Neked a kiejtés, a beszédértés a fontos, az írás nem, és nincs szükséged további gyakorlásra, akkor a könyvet ne szerezd be, iratkozz be, és már gyakorolhatsz is szóban, hallás után.

CSAK BANKI ÉS PAYPAL UTALÁSSAL LEHET FIZETNI, UTÁNVÉTELES RENDELÉS LEHETŐSÉG NINCS!

A GYAKORLÓKÖNYVEM TOTÁL KEZDŐKNEK ÉS ÚJRAKEZDŐKNEK SZÓL!

Teljes áron 11 635 ft (9900 ft+ 1735 ft postaköltség), de MOST NEKED 5990 FT!

INGYENES SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGGEL!

A könyvet banki utalással és paypal-os utalással tudod kifizetni, és amint beérkezik az összeg, máris csomagoljuk, és indítjuk a postára. Könyvelt küldeményként fogja részedre kivinni a posta a megadott postai címre 2-4 munkanapon belül.

Utánvétellel nem lehet megrendelni a könyvem. KÜLFÖLDRE SAJNOS NEM TUDUNK JELENLEG POSTÁZNI!

Ha kicsit lejjebb gördítesz, elolvashatod a leggyakoribb kérdésekre adott válaszaim, de bármilyen kérdésed van, írj nekem üzenetet, emailt (noemi(kukac)onlineangol.com), minden esetben válaszolok, de telefonon is elérsz bennünket a +36 70 617-7155 telefonszámon.

TEENDŐD

A banki utalásnál nem szükséges, hogy legyen bankszámlaszámod. Ha nincs bankszámlaszámod, akkor a kapott bankszámlaszámra úgy tudod utalni a pénzt, hogy bemész egy bankba, és ott fizeted ki készpénzben.

  1. Töltsd ki a megrendelőlapot, és kérlek, minden adatot írj be pontosan, hogy a csomag célba érjen!
  2. Ha mindent jól töltöttél ki, megjelenik egy köszönő oldal, ahol a számlaszámot is láthatod. Ha paypal utalást választottad, akkor a paypal fiókodba fog elvinni, ahonnan azonnal át tudod utalni az összeget. HA NEM JELENIK MEG A KÖSZÖNŐABLAK, AKKOR NEM SIKERÜLT MINDENT KITÖLTENED.
  3. Menj az email-fiókodba, mert oda addigra már megérkezik az automata visszaigazoló levél a díjbekérővel együtt, amin megtalálhatod a számlaszámot is, és a díjbekérő számát, amit majd az utalásnál a közlemény rovatba be kell írnod. Ha ezt nem kapod meg, akkor valószínűleg helytelen email-címet írtál, vagy a spam fiókba landolt levelem, esetleg a promóciós mappába.
  4. Ha nem kapnád meg a visszaigazoló levelet, akkor kérlek, jelezd nekem azonnal.

FIZETÉSI HATÁRIDŐ: A fizetési határidő minden esetben 5 nap, ha addig nem érkezik be utalásod, akkor törlődik, és ezen az áron már nem fogod tudni beszerezni.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, amire nem kaptál választ, akkor írj nekem levelet a noemi(kukac) onlineangol.com címre, vagy jobbra lenn látsz egy üzenődobozt, abba is beírhatod kérdésed.