HOGYAN TÖRTÉNIK A BESZÉDKÉSZSÉG FEJLESZTÉS

Gyengéd a beszéd? Nem mersz beszélni? Meg se mersz szólalni?
Ha kíváncsi vagy, hogyan tudod a tananyagommal a beszédkészséged fejleszteni, nézd végig a bemutató videóim!

Beszédkészség fejlesztése a nyelvtani mondatszerkezeteknél

A legelső lépés természetesen a szókincs.

Ha a szavakat nem úgy tanulod, ahogy azt leírtam és elmondtam neked az első leckékben, akkor sajnos a második szintre nem fogsz fellépni.

A második szint: HELYES MONDATOKAT SZERKESSZ

Nem, nem kell nyelvtani szabályokat magolnod, de a nyelvtan valójában nem más, mint amikor a szavakat megfelelő sorrendbe teszed, a megfelelő alakban.

Ezért tudsz csak akkor a második szintre lépni, ha az első megvan. Indítsd el a videót, és röviden bemutatom Neked, hogy mi köze ennek a beszédnek, és hogy ennek fejlesztése hogyan történik az Önállóan végezhető Hatékony Angol Alaptanfolyamom leckéinek segítségével.

Beszédkészség fejlesztése Füles leckékkel

Ha tudod a szavakat, és a helyes mondatszerkesztést is rögzítetted, akkor jöhet és csakis akkor működik a következő szint.

A harmadik szint: FÜLES SZÖVEGEK

A hallás utáni szövegértés “fejlesztése” sok tanfolyamon annyi, hogy hallgasd meg, és töltsd ki a tesztet. Ez igen lassú fejlődést hoz, ha egyáltalán hoz. Ezért például ha valaki azzal a problémával érkezik hozzám, hogy neki csak a hallás utáni értés fejlesztésre van szüksége, mással nincs gondja, akkor tudom, az első két szint hiányzik: szavak és helyes mondatszerkesztés. Mindezeket elméletben tudja, felismeri, ha olvassa, de ő maga nem képes gondolkodás nélkül használni. Ez egy összefüggő rendszer, erre építettem az egész programot!