EGY ÉVES HOZZÁFÉRÉS

16 évesek vagyunk, több ezer tanulóval!

Ha bármilyen kétséged van, írj vagy hívj: 706177155

Ha bizonytalan vagy, akkor írj nekem a noemi@onlineangol.com címre, és kérj egy napos belépőt Noémiangol Alaptanfolyamomra!

Kérlek, minden adatot tölts ki!

1. 
Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletre szeretnéd a tanfolyamot!

2. 
Válaszd ki a fizetési módot:

3. 

4. 

5. 

6. 

7. 

8. 

TEENDŐD

A HÁROM részletben történő fizetés három, egymást követő hónapot jelent, tehát ha most megrendeled, akkor az első részlet fizetési határideje 3 nap, a második részletet pedig az ezt követő 30 napon belül kell teljesítened, a harmadik részlet fizetési határideje pedig az ezt követő 30 napon belül.

Töltsd ki a bal oldali jelentkezési lapot.

  1. Töltsd ki a megrendelőlapot, majd küldd el. Ezzel feliratkozol a Noémiangol Online Tanfolyamra, de feliratkozásod még nem végleges.
  2. Ha mindent jól töltöttél ki, akkor megjelenik a Köszönőoldal, és azon megtalálsz minden adatot, bankszámlaszámot. Ha bankkártyás fizetést jelöltél, akkor emailben fogsz kapni egy Díjbekrőt, és benne egy gombot, amire kattintva az OTP biztonságos vonalán keresztül tudsz utalni.
  3. Az emailfiókodba fogok Neked küldeni egy aktiváló levelet is, hiszen azonnali hozzáférést kapsz a tanfolyamhoz, és egy külön emlékeztető levelet a befizetés részleteiről. Ha ezt nem kapod meg, akkor valószínűleg helytelen email-címet írtál, vagy a spam fiókba landolt levelem, kérlek, jelezd nekem.
  4. Ha külföldről utalsz, akkor is töltsd ki bátran a megrendelőlapot, személyesen írok neked visszaigazoló levelet, amelyben az IBAN számot is megkapod.
  5. Amint beérkezik utalásod, még a beérkezés napján aktiválom a leckéid.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, amire nem kaptál választ, akkor írj nekem levelet a noemi(kukac)onlineangol.com címre, vagy jobbra lenn látsz egy üzenődobozt, abba is beírhatod kérdésed, vagy hívj telefonon, vissza is hívunk, ha szeretnéd.