EGY ÉVES HOZZÁFÉRÉS 100 leckével

17. évesek vagyunk, több ezer tanulóval!

Ha bármilyen kétséged van, írj vagy hívj, VISSZAHÍVLAK: 706177155

Ha bizonytalan vagy, akkor írj nekem a noemi@onlineangol.com címre, és kérdezz bátran!

Kérlek, minden adatot tölts ki!

1. 
Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletre szeretnéd a 100 leckés hozzáférést!

2. 
Válaszd ki a fizetési módot:

3. 

4. 

5. 

6. 

7. 

8. 

9. 

TEENDŐD

Ha úgy érzed, 300 lecke sok lenne, számodra elég az alapfokú beszéd, akkor iratkozz fel itt!

A HÁROM részletben történő fizetés három, egymást követő hónapot jelent, tehát ha most megrendeled, akkor az első részlet fizetési határideje 3 nap, a második részletet pedig az ezt követő 30 napon belül kell teljesítened, a harmadik részlet fizetési határideje pedig az ezt követő 30 napon belül.

Töltsd ki a bal oldali jelentkezési lapot.

  1. Töltsd ki a megrendelőlapot, majd küldd el. Ezzel feliratkozol a Folyékony angol 100 leckéjére, de feliratkozásod még nem végleges.
  2. Ha mindent jól töltöttél ki, akkor megjelenik a Köszönőoldal, és azon megtalálsz minden adatot, bankszámlaszámot. Ha bankkártyás fizetést jelöltél, akkor emailben fogsz kapni egy Díjbekrőt, és benne egy gombot, amire kattintva az OTP biztonságos vonalán keresztül tudsz utalni.
  3. Az emailfiókodba fogok Neked küldeni egy aktiváló levelet is, hiszen azonnali hozzáférést kapsz az Alapszintű tanfolyamhoz, és egy külön emlékeztető levelet a befizetés részleteiről. Ha ezt nem kapod meg, akkor valószínűleg helytelen email-címet írtál, vagy a spam fiókba landolt levelem, kérlek, jelezd nekem.
  4. Ha külföldről utalsz, akkor is töltsd ki bátran a megrendelőlapot, személyesen írok neked visszaigazoló levelet, amelyben az IBAN számot is megkapod.
  5. Amint beérkezik utalásod, még a beérkezés napján aktiválom a leckéid.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, amire nem kaptál választ, akkor írj nekem levelet a noemi(kukac)onlineangol.com címre, vagy jobbra lenn látsz egy üzenődobozt, abba is beírhatod kérdésed, vagy hívj telefonon, vissza is hívunk, ha szeretnéd.