SKYPE-OS BESZÉDÓRÁK NOÉMIVEL

Beszélj angolul Noémivel. Gyakorold a beszédet!

Beszédet csak beszélve lehet gyakorolni. Beszélgetni csak élő emberrel lehet. Kifejezetten angol beszédórákat vállalok online, azaz skype-os oktatással.

Ha teljesen kezdő vagy, esetleg kevés a szókincsed, akkor mindenféleképpen Online Alaptanfolyamommal indíts, ahol nem csak a kiejtést sajátíthatod el, hanem speciális beszéd készségfejlesztő feladatok is vannak, és speciális hallás utáni értést fejlesztő gyakorlatok, amelyek felkészítenek arra, hogy a beszédet, a beszélgetést is tudd gyakorolni. Ez önálló tanulásra szolgál, így nem kell se más tanulóhoz, se a tanárhoz alkalmazkodnod. Annyi idő alatt mész végig rajta, amennyi neked szükséges.

Online beszédóráim azoknak szólnak, akik már haladóbbak. Az órák 99 százalékban angolul zajlanak, vagyis ha te teljesen kezdő vagy, hiába magyarázok neked angolul, az óra nagy része elmegy. Nem mondom, hogy nem lehetséges, csak a pénztárcád kímélném, és ha van kényelmesebb, olcsóbb, akkor válaszd azt.

Hiszem, és már bizonyított is, hogy az alapdolgokat meg tudod tanulni saját magad, képes vagy rá. 10 éve fejlesztem Online Alaptanfolyamom, amihez tanár sem kell, tökéletesen működik.

Írj nekem emailt a noemi(kukac)onlineangol(pont)com címre, vagy itt is tudsz üzenni jobb oldalt lenn az üzenődobozban. Felveszem veled a kapcsolatot, lebeszéljük mit szeretnél, mikor stb.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Hány perces egy óra és mennyibe kerül?

Egy tanóra 45 perces, és 5000 ft-ba kerül.

Milyen könyvből tanulunk?

Nem kell semmilyen tankönyvet megvásárolnod. Mivel itt a beszédkészségedet fejlesztjük, a beszéden van a hangsúly. Mivel személyre szabottan kell összeállítanom számodra a tananyagot, minden órához szükséges dolgot átküldök Neked emailben, illetve weboldalamon találhatóak a tananyagok, amihez akárki nem tud hozzáférni, ezekhez az órák alatt kapott meg az elérhetőséget. Ha szeretnél az órák között is gyakorolni, nyelvtanod, szókincsed fejleszteni, akkor tudok neked javasolni könyveket, amiből tudsz házi feladatokat is végezni.

Lemondhatom-e az órákat?

Az órákat lemondhatod, de vedd figyelembe, hogy ilyenkor elveszik a befizetett óradíjad. Mivel nagyon tele van az órarendem, így szinte lehetetlen a lemondott órák helyére bárkit is bepaszíroznom, ezért olyan órarendet érdemes választanod, amit tudsz tartani. Ha több órát is lemondasz, vagy úgy látod, nem tudod tartani, akkor inkább visszautalom a pénzed, és majd amikor rendeződik az időrended, újra tudsz jelentkezni.

Mi történik akkor, ha valamilyen technikai probléma lép közbe?

Igen, ez előfordulhat. Ha nem tudunk csatlakozni a Skype-hoz, akkor erről értesítenünk kell egymást, akár telefonon akár emailben, ne várakozzon egyikünk se hiába. Ebben az esetben természetesen egy következő alkalommal tudunk „találkozni”, amit átbeszélünk. Ilyenkor nem vész el az órád. Ha óra alatt áll le a Skype, akkor ki kell jelentkezni, majd újra bejelentkezni, ez csak pár perc veszteség lesz számunkra, de természetesen ezt az elveszett időt is bepótoljuk.