KÉRD MINDKÉT KÖTETET KEDVEZMÉNNYEL!

A KÖNYV 9990 FT most ingyenes szállítási költséggel!

Rendeld meg mindkettőt és 4180 ft kedvezményt kapsz!

ANGOL NYELVKÖNYV KEZDŐKNEK

GYAKORLÓKÖNYV SOROZATOM ELSŐ KÖTETE

Az első kötet ára 9900 ft + 0 ft postaköltség

A könyvet banki utalással és paypal-os utalással tudod kifizetni! A banki utalás lehetséges a saját netbankodon keresztül, de ha bemész az OTP-be, akkor a kapott számlaszámra tudod átutalni.

Amint beérkezik az összeg, máris csomagoljuk, és a Magyar Posta csomagküldője fogja neked kivinni.

Utánvétellel és postai csekken sajnos nem lehet megrendelni a könyveim.

Ha külföldre kéred a könyvet, akkor a postaköltség 3000 ft-tól 6000ft-ig is terjedhet, így kérlek írj egy üzenetet a lenti üzenő dobozba, vagy a noemi@onlineangol.com címre, és írd meg, hova szeretnéd a postázást.

Mindenféleképpen olvasd el alaposan a tájékoztató oldalt, töltsd le a mintalapokat, és nézd meg a videót is, hogy tényleg azt vedd meg, ami neked kell.

Ennek ellenére, ha mégsem nyeri el tetszésed, a csomag kézhezvételétől számított 30 napon belül vissza tudod küldeni a könyvet, és a könyv árát visszafizetjük neked.

Bármilyen kérdésed van, írj nekem üzenetet, emailt (noemi(kukac)onlineangol.com), minden esetben válaszolok, de telefonon is elérsz bennünket a +36 70 617-7155 telefonszámon.

TEENDŐD

A banki utalásnál nem szükséges, hogy legyen bankszámlaszámod. Ha nincs bankszámlaszámod, akkor a kapott bankszámlaszámra úgy tudod utalni a pénzt, hogy bemész egy bankba, és ott fizeted ki készpénzben. KÜLFÖLDRE JELENLEG NEM POSTÁZUNK.

  1. Töltsd ki a megrendelőlapot, és kérlek, minden adatot írj be pontosan, hogy a csomag célba érjen!
  2. Írd be a kuponkódot, ha van, és a kedvezményes ár azonnal megjelenik! A kuponkódot csak itt lehet érvényesíteni, emailben utólag küldött kuponkódot nem tudunk érvényesíteni.
  3. Ha mindent jól töltöttél ki, megjelenik egy köszönő oldal, ahol a számlaszámot is láthatod. Ha paypal utalást választottad, akkor a paypal fiókodba fog elvinni, ahonnan azonnal át tudod utalni az összeget.
  4. Menj az email-fiókodba, mert oda addigra már megérkezik az automata visszaigazoló levél a díjbekérővel együtt, amin megtalálhatod a számlaszámot is, és a díjbekérő számát, amit majd az utalásnál a közlemény rovatba be kell írnod. Ha ezt nem kapod meg, akkor valószínűleg helytelen email-címet írtál, vagy a spam fiókba landolt levelem, esetleg a promóciós mappába.
  5. Ha nem kapnád meg a visszaigazoló levelet, akkor kérlek, jelezd nekem azonnal.

FIZETÉSI HATÁRIDŐ: A fizetési határidő minden esetben 5 nap, azaz 5 nap után törlődik rendelésed, és ha akciósan rendelted meg, akkor az az ár már nem lesz rád érvényes.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, amire nem kaptál választ, akkor írj nekem levelet a noemi(kukac) onlineangol.com címre, vagy jobbra lenn látsz egy üzenődobozt, abba is beírhatod kérdésed.