ELFOGYOTT, HAMAROSAN ÚJRA RENDELHETŐ.

ANGOL NYELVKÖNYV KEZDŐKNEK

GYAKORLÓKÖNYV SOROZATOM ELSŐ KÖTETE

Az első kötet ára 9900 ft + 0 ft postaköltség

A könyvet banki utalással és paypal-os utalással tudod kifizetni! A banki utalás lehetséges a saját netbankodon keresztül, de ha bemész az OTP-be, akkor a kapott számlaszámra tudod átutalni. Megrendelést csak megrendelőlappal tudunk fogadni, ezért minden esetben töltsd ki kérlek.

Amint beérkezik az összeg, máris csomagoljuk, és a Magyar Posta csomagküldője fogja neked kivinni.

Utánvétellel és postai csekken sajnos nem lehet megrendelni a könyveim.

KÜLFÖLDRE POSTÁZNI JELENLEG NEM TUDUNK.

Mindenféleképpen olvasd el alaposan a tájékoztató oldalt, töltsd le a mintalapokat, és nézd meg a videót is, hogy tényleg azt vedd meg, ami neked kell.

Ennek ellenére, ha mégsem nyeri el tetszésed, a csomag kézhezvételétől számított 30 napon belül vissza tudod küldeni a könyvet, és a könyv árát visszafizetjük neked.

Bármilyen kérdésed van, írj nekem üzenetet, emailt (noemi(kukac)onlineangol.com), minden esetben válaszolok, de telefonon is elérsz bennünket a +36 70 617-7155 telefonszámon.

TEENDŐD

A banki utalásnál nem szükséges, hogy legyen bankszámlaszámod. Ha nincs bankszámlaszámod, akkor a kapott bankszámlaszámra úgy tudod utalni a pénzt, hogy bemész egy bankba, és ott fizeted ki készpénzben. KÜLFÖLDRE JELENLEG NEM POSTÁZUNK.

  1. Töltsd ki a megrendelőlapot, és kérlek, minden adatot írj be pontosan, hogy a csomag célba érjen!
  2. Írd be a kuponkódot, ha van, és a kedvezményes ár azonnal megjelenik! A kuponkódot csak itt lehet érvényesíteni, emailben utólag küldött kuponkódot nem tudunk érvényesíteni.
  3. Ha mindent jól töltöttél ki, megjelenik egy köszönő oldal, ahol a számlaszámot is láthatod. Ha paypal utalást választottad, akkor a paypal fiókodba fog elvinni, ahonnan azonnal át tudod utalni az összeget.
  4. Menj az email-fiókodba, mert oda addigra már megérkezik az automata visszaigazoló levél a díjbekérővel együtt, amin megtalálhatod a számlaszámot is, és a díjbekérő számát, amit majd az utalásnál a közlemény rovatba be kell írnod. Ha ezt nem kapod meg, akkor valószínűleg helytelen email-címet írtál, vagy a spam fiókba landolt levelem, esetleg a promóciós mappába.
  5. Ha nem kapnád meg a visszaigazoló levelet, akkor kérlek, jelezd nekem azonnal.

FIZETÉSI HATÁRIDŐ: Kérlek, hogy az utalásod rendelésed napján, legkésőbb másnapján indítsd el! Mivel raktárkészletünk korlátozott, így sajnos nem tudunk könyvet őrizni vagy félretenni.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, amire nem kaptál választ, akkor írj nekem levelet a noemi(kukac) onlineangol.com címre, vagy jobbra lenn látsz egy üzenődobozt, abba is beírhatod kérdésed.