RÉSZLETEK ÉS AZ ELSŐ KÖTET

Angol gyakorlókönyv 2. rész

ANGOL NYELVKÖNYV GYAKORLATOKKAL II.

GYAKORLÓKÖNYV SOROZATOM MÁSODIK KÖTETE

Ha kaptál érvényes kuponkódot, akkor írd be, és azonnal megjelenik ahhoz a kuponkódhoz tartozó ár! Ha még nincs, akkor figyeld emailfiókod, a facebookot, mert ott jelenik meg az épp aktuális ajánlat.

A könyvet banki utalással és paypal-os utalással tudod kifizetni! A banki utalás lehetséges a saját netbankodon keresztül, de ha bemész az OTP-be, akkor a kapott számlaszámra tudod átutalni.

NINCS UTÁNVÉTES RENDELÉS! Amint beérkezik az összeg, máris csomagoljuk, és a Magyar Posta csomagküldője fogja neked kivinni.

Utánvétellel és postai csekken sajnos nem lehet megrendelni a könyveim.

KÜLFÖLDRE JELENLEG NEM POSTÁZUNK.

Mindenféleképpen olvasd el alaposan a tájékoztató oldalt, töltsd le a mintalapokat, és nézd meg a videót is, hogy tényleg azt vedd meg, ami neked kell.

Ennek ellenére, ha mégsem nyeri el tetszésed, a csomag kézhezvételétől számított 30 napon belül vissza tudod küldeni a könyvet, és a könyv árát visszafizetjük neked.

Bármilyen kérdésed van, írj nekem üzenetet, emailt (noemi(kukac)onlineangol.com), minden esetben válaszolok, de telefonon is elérsz bennünket a +36 70 617-7155 telefonszámon.