Nem érted, ha angolul szólnak hozzád?
Sosem tanultál angolul, vagy többszörös újrakezdő vagy??

IRATKOZZ FEL HOZZÁM A “HEGYEZD A FÜLED” ONLINE ANGOL MINITANFOLYAMRA!

IRATKOZZ FEL, ÉS MÁRIS INDUL INGYENES LECKESOROZATOM!

A feliratkozás semmilyen fizetési kötelezettséggel nem jár.

Név: *
Email: *


Ha úgy gondolod, Neked nincs nyelvérzéked, akkor is iratkozz fel, mert leckéim annyira egyszerűek, és követhetőek, hogy még azoknak is megy, akinek semmi nyelvérzéke nincs.

Ha most rettegsz az angol nyelv kiejtésétől, már az első leckék után el fog múlni ez a félelmed, mert megmutatom neked, mit kell tenned azért, hogy kényelmesen, lazán megérts az angolt, és magadat is megértesd.

“Hegyezd a füled” online minitanfolyamom díjmentes, és semmilyen fizetési kötelezettséggel nem jár.

Kedves Noémi! Épp a közelmúltban állapítottuk meg angol vőmmel, hogy akkor érti meg a nyelvünket jobban, ha szavanként mondjuk, mert szóban összemosódik az egyik szó vége a következő szó elejével, így más értelmet kap. 37 éve tanítok, de csak felső fokon beszélek az Ön módszeréről. Nagyon-nagyon tetszik, és nagy csodálattal adózom a készséges tevékenysége előtt. Ennyire célravezető nyelvtanítási oktatással még nem találkoztam. Köszönöm a rendszeres motivációt. Tisztelettel: Nagy Gáborné Zsuzsa”

Az első nyelv tanfolyamom amit minden kötötség nélkül tudok használni. Nem kell azon aggódnom, hogy oda érek óra kezdésre, Itt akkor sem maradok le ha nem tudok elmenni a munkám miatt. Sokszor a boltban sorban állás alatt is tanulok a telefonomon. Köszönöm.

Sok változást tapasztalok a leckékben, ami nagyon jó. Eddig az írásbeli feladatok domináltak, most inkább a szóbeli, és nagyon jók a videók. Próbálok beszélni a legegyszerűbb dolgokról, és nagyon jó érzés, ha sikerül. Sok-sok köszönet Neked és a csapatnak. Saci”

  • Ha még sosem tanultál angolul, akkor jó helyen jársz, pont Neked készítettem el online minitanfolyamom, mert azt szeretném, ha már az első leckéknél is értenéd és beszélnéd az ott tanultakat.
  • Ha újrakezdő vagy, akkor épp itt az ideje, hogy el is érd azt a szintet, amit szeretnél, és ne csak olvasni tudj, meg teszteket töltögetni, hanem beszéld és értsd is az angol szövegeket.
  • Megmutatom Neked, hogyan tanulj, hogy ne legyél folyton újrakezdő!
  • Lépésről-lépésre haladunk, a tempót te diktálod.
  • Speciális, sehol máshol nem létező, beszédkészséget fejlesztő feladatok.
  • A szavakat képpel és hanggal együtt tanuljuk, hogy biztos megmaradjanak, és ne felejtsd el.
  • Pofonegyszerű, követhető, akkor is, ha egyetlen szót sem beszélsz angolul.

TANULÓIM ÍRTÁK, BÜSZKE VAGYOK EREDMÉNYEIKRE!

“Mindenben fejlődtem … A szókincsemmel eddig se volt gond, de sajnos sok olyan szó volt amit nem úgy ejtettem, ahogy kellett volna, így már meg is fejtettem, hogy miért nem értettem a beszélt nyelvet… Újrakezdőként sikerült már eddig is sok mindent felelevenítenem és sok apró hiányosságra is fény derült… Hálás vagyok, hogy rátaláltam a tanfolyamra. Őszintén mondom, hogy sokkal hatékonyabb módszer, mint bármi más!!! Köszönöm, hogy évekig küldted az e-mailcímemre a különböző anyagokat, mert most, hogy végre időm is engedi el tudtam kezdeni a tanulást!!!” Szabóné Németh Erika 2017. február 21.
“Mindenben fejlődött az angolom, bár folyamatos újrakezdő vagyok. Kezdenek a helyükre kerülni, rendszerbe foglalódni az eddig tanultak. A legjobb a számomra, hogy a leckéid rendkívül motiválóak, ill. hogy nagyon logikusan építetted fel az egész angol tanfolyamot. Tudok segíteni az 5.-es lányomnak az iskolai házi feladatoknál. ” Varga Mónika
“Kedves Noémi. Véleményem szerint, a te tanfolyamod a legjobb az online nyelvtanulásban találhatók között. Én mindenkinek ajánlom. Mivel UK-ban élek, ezért megvan a lehetőségem a mindennapi listening gyakorlásra. A te tanfolyamod nagyban hozzájárult ahhoz, hogy könnyen ment a beilleszkedés az itteni nyelvi környezetbe, és az életbe. Köszike, Eva”
“Nagyon nehezen tanulok idegen nyelvet. Sajnos problémám van a pontos dolgok megjegyzésével pl. évszám, nevek stb. De ez a módszer, hogy az új szavakat látom, és hallom is, így nagyon jól tudom tanulni a szavakat. A másik pedig, ami nagyon tetszik, hogy az új tananyag gyakorlásakor mindig benne vannak az előző leckék, így nem csak lexikálisan tanulom meg, hanem használni is tudom. Végre úgy érzem, hogy most már tudok mondani pár dolgot, és helyesen.” M. Anita
“Úgy érzem, leginkább a beszédkészségem fejlődött, amiért nagyon hálás vagyok. Régebben nagyon féltem megszólalni, mert féltem, hogy rosszul fejezem ki magam, rossz igeidőt használok, stb. Persze ezekben még mindig hibázom, de már nem rémiszt meg annyira, hogy mások elõtt is beszéljek” Valentina
“A leckék hosszúsága, a játékos gyakorlás és a hanganyag érthetősége tetszett eddig a legjobban” – Judit
“Naponta kb. 20-30 percem van, amit “magamra fordíthatok”. Ezekkel a leckékkel tudom legjobban kihasználni ezt az idõt. Újra felvettem a kesztyűt, hogy megküzdjek az angollal. Bármikor elővehetem, érthető, logikus, érdekes feladatok, szuper!:-) ” Rita
“Amit évtizedeken át, az újrakezdések során sosem értettem, most a Te 1 perces videodból azonnal sikerült” – Anikó 2017. február 23.