NOÉMI ONLINE ANGOL TANFOLYAM

AZ ANGOL HALLÁS UTÁNI KÉSZSÉGFEJLESZTÉS LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE PROGRAM
Hogyan legyél magabiztos az angol hallás utáni értésben úgy,
hogy még beszélni is tudni fogsz!

HAVI HOZZÁFÉRÉS

  1. Töltsd ki a megrendelőlapot, és válaszd ki, melyik hozzáférést szeretnéd. Azt is válaszd ki, hogy banki utalással vagy paypal utalással szeretnél fizetni.
  2. Ha mindent jól töltöttél ki, megjelenik egy köszönő felirat a megrendelőlap alatt, és azonnal megjelenik a visszaigazoló oldal, ahol megtalálod a számlaszámot is. Ha ez nem jelenik meg, akkor valami hiba történt a megrendelés során, és biztos nem jut el hozzám rendelésed.
  3. Menj az email-fiókodba, mert oda addigra már megérkezik a Díjbekérő is, le tudod tölteni, és azon is megtalálod a számlaszámot, a fizetési határidőt. Ha ezt nem kapod meg, akkor valószínűleg helytelen email-címet írtál, vagy a spam fiókba landolt levelem.
  4. Amint beérkezik utalásod, máris aktiválom a tanfolyamod.

FIZETÉSI HATÁRIDŐ: A fizetési határidő 5 nap. Ha határidő előtt beérkezik utalásod, akkor ajándékba megkapod 100 oldalas pdf GYAKORLÓKÖNYVEM, melyet tanfolyamom első szintjéhez készítettem.

HOGYAN INDULJ EL AZ ANGOL TANULÁSBAN

MIT TARTALMAZ A TANULÁSI PROGRAM?

1 havi hozzáférés 5000 ft

2 havi hozzáférés 8000 ft

3 havi hozzáférés 10 000 ft

Noémiangol Online Alaptanfolyam 300 leckéje, melyen több mint 2000 lépésben jutsz el az akár nulla megértéstől a magabiztos angol megértésig. Az ingyenes programmal már megismerkedhettél, elindulhattál az úton!

Ezzel a programmal végigjárhatod az utat és elérheted vele a célod. Az oldal alján el tudod olvasni a Gyakori Kérdésekre adott válaszaim, de ha esetleg további kérdések merültek fel benned, nosza, írj nekem!

Az alábbi gombra kattintva pedig a teljes programot részletesen elolvashatod, és minden szintnél van további próbalehetőség, ha a haladóbb leckékre is kíváncsi vagy.

MIKOR IRATKOZZ BE:

Ha nem akarsz értetlenül bambulni, amikor angol szöveget hallasz!

Ha az angol nyelv szükséges számodra, hogy jobb életed legyen!

Ha nagyobb önbizalmat akarsz!

Ha már eleged van abból, hogy ha kérdeznek tőled valamit, kukán hallgatsz!

Ha játékosan akarsz angolul tanulni!

MIKOR NE IRATKOZZ BE:

Ha már úgy gondolod, te mindent tudsz!

Ha már réges-rég feladtad, és csak kíváncsiságból vagy itt!

Ha számodra elegendő teszteket töltögetni!

Ha úgy gondolod, rajtad semmilyen módszer nem segíthet!

TOVÁBBI GYAKORI KÉRDÉSEK

A havi hozzáférés azt jelenti, hogy az aktiválás napjától 30 napig hozzáférhetsz éjjel-nappal az összes leckéhez. Ha két havi hozzáférést kérsz, akkor 60 napos, ha 3 havi hozzáférést kérsz, akkor 90 napos a hozzáférési időd.

A tanfolyam leckéit úgy állítottam össze, hogy stabil alapokon állj, és önállóan is tudd fejleszteni angoltudásod. A 300 leckés tanfolyammal erős haladó szintre juthatsz. A mindennapi élet témáiban el kell tudnod igazodni. A módszerem a “valódi” nyelvtanulást veszi alapul, mely szerint hallanod kell a dolgokat, mielőtt meg tudnál szólalni, így a természetes nyelvtanulás folyamata zajlik, ha minden utasításom betartasz. Ez utóbbi a legfontosabb, mert te vagy az a tényező, amit nem tudok innen befolyásolni. A napi szintű gyakorlás elengedhetetlen. Akik így tanulták, elérték a kívánt eredményt.

Ha vizsgára készülsz, akkor a 300 leckét meg kell ahhoz tanulnod, hogy a középfokú nyelvvizsgára el tudd kezdeni a felkészülést.

A teljes tanfolyami program leckéi már NEM EMAILBEN mennek, hanem jelszóval fogsz hozzáférni a tanfolyami leckékhez. Annyi leckét tanulsz meg egyszerre, amennyit csak akarsz, napi 24 órában használhatod a tanfolyami leckéket, és akár többször és végigmehetsz rajta.

Feltétlen iratkozz fel az ingyenes próbaleckéimre, ahol megismerkedhetsz a módszeremmel, gyakorlati feladatokat oldasz meg, így kipróbálhatod a módszerem. Mint ahogy magántanárként is próbaórát adok az érdeklődőnek, mert nem biztos, hogy akár a módszerem, akár én szimpatikus vagyok neki, szabad a döntés:)) Itt ki fog derülni, hogy tetszik-e. Ha nem, akkor good-bye:)

A jelentkezésed csak annyi hónapra érvényes, amennyit igényeltél, vagyis – mivel nem is kérünk el tőled semmilyen számlaszámot – nem automatán vonunk le tőled összeget. Ha úgy gondolod, neked egy hónap elég, akkor vége, nem kötelező további hozzáférést vásárolnod, ha nem akarsz. De ha tetszik, és szeretnél tovább haladni, akkor újból igényelhetsz hozzáférést, vagy válthatsz örökös hozzáférésre is.

A próbaleckék erre is kiválóak, hiszen így le tudod ellenőrizni, hogy meg tudod-e nyitni, működik-e stb. Napi szinten figyelik munkatársaim az oldalam, hiszen fontos számomra, hogy mobilról és asztali gépről is tudd használni a programot.
Persze, előfordulhatnak technikai jellegű hibák, de igyekszünk ezeket azonnal elhárítani, illetve ha személyes probléma van, abban is segítenek technikus kollégáim. Bármikor írhatsz nekem emailt is, és megírhatod, mi a probléma. Mindenkit visszahívunk, és mindenkinek válaszolunk.

Ez egy online tanfolyam, speciális feladatokkal, védett tartalommal, ezért nem letölthetőre, hanem kifejezetten online használatra készült. De egyes leckékhez készítettem munkalapokat, amelyeket le tudsz menteni, ha az írást is gyakorolni akarod, vagy egyszerűen szeretnéd egy helyen gyűjteni a leckéket.

A fő szempont a hallás utáni értés, de igyekeztem úgy összeállítani a tananyagot, hogy az összes készséget fejlessze: beszédet, írást, olvasást. Gyakorlókönyvem pont azért készítettem, hogy extra feladatokkal tudj gyakorolni, és itt fejlesztheted az íráskészséged is.

TANULÓIM ÍRTÁK

“Bátrabban merek megszólalni. Lehet, hogy van benne hiba, de legalább merem mondani… ” Alíz 2018. október 8.

“Nagyon jól lehet haladni egyedül is vele, pedig féltem a tanár nélküli tanulástól, de itt minden érthető és nagyon jók a leckék.” Viki – 2018. szeptember 18.

“Már másodszor haladok végig a leckéken, és sokkal többet értek hallott szövegből. Ezzel volt a legnagyobb gondom.” Margó 2018. október 8.

“Igazat megvallva kicsit lassan megy, a nulláról kezdtem, ahhoz képest elég jól haladok, de ez a kitünö leckéknek köszönhető, sok helyen próbálkoztam már, egyik sem volt ilyen érthető és érdekes, köszönöm.” Elek – 2018. október 4.

“Nagy változást hozott a tanfolyam. Értem az angol mondatokat,sikerélményeim is vannak. Szeretem a leckéket a teszteket is nagyon jók. De még sokat kell tanulnom. ” Irtási Erzsébet 2018. szeptember 28.

“Önbizalmat adott, hogy képes vagyok megtanulni angolul. Sikerélményem van.” 🙂 🙂 🙂 Dobó Anikó 2018. szeptember 3.

“Szia Noémi, nagyon tetszik a tanítási módszered , már többször is nekifutottam az angol nyelv elsajatitasaert más módszerekkel de mindig feladatam. A te módszered nekem nagyon bevallik és ami bátorít hogy tovább folytassam az az hogy haladok és látok eredményt lépésről lépésre. Nagyon örülök és köszönöm a segítséget” Mari – 2018. szeptember 9.

“Kedves Noémi! Újrakezdőként több tanulási módszer kipróbáltam de ez tetszik a legjobban.Nekem az a legjobb benne, hogy minden új szót és mondatot az eredeti kiejtésben hallom.Sokszori meghallgatás után egyre jobban értem.Egy egy rész nem túl hosszú nem megy el az ember kedve a tanulástól.Gratulálok, szuper.Üdv ÉVA” 2018. szeptember 10.

“Szia  Noémi, igen, újra kezdő vagyok. 12 évig tanultam, majd érettségiztem belőle tobb mint húsz évvel ezelőtt. Nagyon jó lett volna a tematikad alapján tanulni annak idején. Lehetett volna akar a kedvenc tárgyam is. Nem jutottam el a beszedig, annak idején. Szerintem veled menni fog. ;).” Emese 2018. augusztus 19.