NOÉMI ONLINE ANGOL TANFOLYAM

AZ ANGOL HALLÁS UTÁNI KÉSZSÉGFEJLESZTÉS LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE PROGRAM
Hogyan legyél magabiztos az angol hallás utáni értésben úgy,
hogy még beszélni is tudni fogsz!

Tetszik, nem tetszik, ma szinte minden angolul van.

Ha nem érted az angol nyelvet, sok mindenről lemaradsz.

Az angol nyelv tudása SZABADSÁGOT JELENT! Kérdezz meg olyanokat, akik jól értik az angol nyelvet!

Jobb munkád lesz, jobb fizetésed, olyan szakmai anyagokhoz férhetsz hozzá, melyeket most nem értesz, olyan emberekkel ismerkedhetsz meg, akik új lehetőségeket tárhatnak feléd.

Az angol nyelv nem bonyolult, igenis van logikája, és meg lehet tanulni.

Borzasztó jó érzés, amikor képes vagy folyékonyan kifejezni a gondolataid angol nyelven, és azt is megérted, amit a másik mond!

HOGYAN INDULJ EL AZ ANGOL TANULÁSBAN

MIT TARTALMAZ A TANULÁSI PROGRAM?

Örökös hozzáféréssel 45 ezer forint, és a lenti ajándékok is a tiéid!
Részletre is kérheted, és az ajándékok is járnak!
(csak az emailben kapott kuponkóddal érvényesíthető)

Ha van érvényes kuponkódod, feltétlen írd be!

Noémiangol Online Alaptanfolyam 300 leckéje, melyen több mint 2000 lépésben jutsz el az akár nulla megértéstől a magabiztos angol megértésig. Az ingyenes programmal már megismerkedhettél, elindulhattál az úton! A tanulása egyszerű, mert minden lépésnél leírom, mit kell csinálnod, tehát semmi mást nem kell tenned, mint az úton végigmenned!

Ezzel a programmal végigjárhatod az utat és elérheted vele a célod. Az oldal alján el tudod olvasni a Gyakori Kérdésekre adott válaszaim, de ha esetleg további kérdések merültek fel benned, nosza, írj nekem!

Az alábbi gombra kattintva pedig a teljes programot részletesen elolvashatod, és minden szintnél van további próbalehetőség, ha a haladóbb leckékre is kíváncsi vagy.

HOGYAN INDULJ EL AZ ANGOL TANULÁSBAN

VALÓDI NYOMTATOTT KÖNYV

eredeti ára postázással: 11690 ft, most AJÁNDÉK

Gyakorlókönyvem első kötete a tiéd ajándékba!

Ez egy valódi nyomtatott ÓRIÁS GYAKORLÓKÖNYV, 300 oldalon, több mint 1600 mondattal.

Az első könyv totál kezdőknek készítettem, és egészen pontosan a 300 leckés tanfolyamom első 50 leckéjét tartalmazza részletes leírással, illusztrációkkal, és 136 külön feladattal. Olyan feladatokat találsz benne, amit a tanfolyamon nem, tehát ha extra begyakorlás kell, akkor rajta.

ÓRIÁS GYAKORLÓ TANKÖNYV, mert tényleg jó nagy: A4-es formátumban.

HOGYAN INDULJ EL AZ ANGOL TANULÁSBAN

TÚLÉLŐCSOMAG

eredeti ára: 4500 ft, most AJÁNDÉK

  TÚLÉLŐCSOMAG – A LEGFONTOSABB SZAVAK ÉS KIFEJEZÉSEK, AMELYEKET AZONNAL TUDNOD KELL, HA TÚL AKARSZ ÉLNI ANGOL NYELVI KÖRNYEZETBEN!
75 + 2 pontban! Letölthető hanganyaggal!

Ezt a kis túlélőkészletet kifejezetten azoknak állítottam össze, akiknek a beszéd a legfontosabb, vagy akiknek minél hamarabb szükségük van a nyelvre, mert már holnap utaznak, és nem szeretnék magukat elveszettnek érezni.

 

MIKOR IRATKOZZ BE:

Ha nem akarsz értetlenül bambulni, amikor angol szöveget hallasz!

Ha az angol nyelv szükséges számodra, hogy jobb életed legyen!

Ha nagyobb önbizalmat akarsz!

Ha már eleged van abból, hogy ha kérdeznek tőled valamit, kukán hallgatsz!

Ha játékosan akarsz angolul tanulni!

MIKOR NE IRATKOZZ BE:

Ha már úgy gondolod, te mindent tudsz!

Ha már réges-rég feladtad, és csak kíváncsiságból vagy itt!

Ha számodra elegendő teszteket töltögetni!

Ha úgy gondolod, rajtad semmilyen módszer nem segíthet!

TOVÁBBI GYAKORI KÉRDÉSEK

A tanfolyam leckéit úgy állítottam össze, hogy stabil alapokon állj, és önállóan is tudd fejleszteni angoltudásod. A 300 leckés tanfolyammal erős haladó szintre juthatsz. A mindennapi élet témáiban el kell tudnod igazodni. A módszerem a “valódi” nyelvtanulást veszi alapul, mely szerint hallanod kell a dolgokat, mielőtt meg tudnál szólalni, így a természetes nyelvtanulás folyamata zajlik, ha minden utasításom betartasz. Ez utóbbi a legfontosabb, mert te vagy az a tényező, amit nem tudok innen befolyásolni. A napi szintű gyakorlás elengedhetetlen. Akik így tanulták, elérték a kívánt eredményt.

Ha vizsgára készülsz, akkor a 300 leckét meg kell ahhoz tanulnod, hogy a középfokú nyelvvizsgára el tudd kezdeni a felkészülést.

A teljes tanfolyami program leckéi már NEM EMAILBEN mennek, hanem jelszóval fogsz hozzáférni a tanfolyami leckékhez. Annyi leckét tanulsz meg egyszerre, amennyit csak akarsz, napi 24 órában használhatod a tanfolyami leckéket, és akár többször és végigmehetsz rajta.

Feltétlen iratkozz fel az ingyenes próbaleckéimre, ahol megismerkedhetsz a módszeremmel, gyakorlati feladatokat oldasz meg, így kipróbálhatod a módszerem. Mint ahogy magántanárként is próbaórát adok az érdeklődőnek, mert nem biztos, hogy akár a módszerem, akár én szimpatikus vagyok neki, szabad a döntés:)) Itt ki fog derülni, hogy tetszik-e. Ha nem, akkor good-bye:)

A próbaleckék erre is kiválóak, hiszen így le tudod ellenőrizni, hogy meg tudod-e nyitni, működik-e stb. Napi szinten figyelik munkatársaim az oldalam, hiszen fontos számomra, hogy mobilról és asztali gépről is tudd használni a programot.
Persze, előfordulhatnak technikai jellegű hibák, de igyekszünk ezeket azonnal elhárítani, illetve ha személyes probléma van, abban is segítenek technikus kollégáim. Bármikor írhatsz nekem emailt is, és megírhatod, mi a probléma. Mindenkit visszahívunk, és mindenkinek válaszolunk.

Ez egy online tanfolyam, speciális feladatokkal, védett tartalommal, ezért nem letölthetőre, hanem kifejezetten online használatra készült. A hanganyagokat egyesével letöltheted, hiszen azokat nem védtük le, de gyűjtőoldalt nem készítettünk, és nem is lesz ilyen. Épp azért készítettem el az Órisátankönyvem, hogy azt elő tudd venni Internet nélkül is.

A fő szempont a hallás utáni értés, azaz Tanfolyamom célja ez. De igyekeztem úgy összeállítani a tananyagot, hogy az összes készséget fejlessze: beszédet, írást, olvasást. Óriás Gyakorló Tankönyvem pont azért készítettem, hogy extra feladatokkal tudj gyakorolni, és itt fejlesztheted az íráskészséged is – több mint 1600 mondattal gyakorolhatsz írásban.

TEENDŐD

  1. Töltsd ki a megrendelőlapot, és ha van érvényes kuponkódod, akkor írd be. (Ki kap érvényes kupont: emailben küldök érvényes kupont, aminek érvényessége korlátozott, tehát ha nem vonja le a kedvezményt, akkor sajnos a kuponkódod már nem él. Ha mégis úgy döntesz, megrendeled, akkor is járnak az ajándékok!)
  2. Ha mindent jól töltöttél ki, megjelenik egy köszönő felirat a megrendelőlap alatt, és azonnal megjelenik a visszaigazoló oldal, ahol megtalálod a számlaszámot is. Ha ez nem jelenik meg, akkor valami hiba történt a megrendelés során, és biztos nem jut el hozzám rendelésed.
  3. Menj az email-fiókodba, mert oda addigra már megérkezik a Díjbekérő is, le tudod tölteni, és azon is megtalálod a számlaszámot, a fizetési határidőt. Ha ezt nem kapod meg, akkor valószínűleg helytelen email-címet írtál, vagy a spam fiókba landolt levelem.
  4. Az ajándékok csak a teljes tanfolyami díj beérkezésekor járnak. Ha részletre kéred a csomagot, akkor is járnak az ajándékok, de az utolsó részlet beérkezésekor küldjük.
  5. Amint beérkezik utalásod, még aznap aktiválom a tanfolyamod, megkapod emailben a letölthető Túlélő füzetkéhez a linket. A könyved a posta viszi ki, ezért semmit nem kell fizetned a postásnak, csak átvenned. Egyszeri postaköltséget tudunk vállalni.

FIZETÉSI HATÁRIDŐ: A fizetési határidő 5 nap.

A három részlet azt jelenti, hogy három egymást követő hónapban kell kiegyenlítened a tanfolyam hozzáférési költségét, de a tanfolyamhoz már az első részlet befizetésekor hozzáférhetsz. Az ajándékokat a 3. részlet befizetése után küldöm Neked. Amennyiben a részleteket nem törleszted, akkor tanfolyamod inaktiválódik, és tartozásként adminisztráljuk a hiányzó részleteket, ami behajtható rajtad.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, amire nem kaptál választ, akkor írj nekem levelet a noemi@onlineangol.com címre, vagy jobbra lenn látsz egy üzenődobozt, abba is beírhatod kérdésed.

TANULÓIM ÍRTÁK

“Bátrabban merek megszólalni. Lehet, hogy van benne hiba, de legalább merem mondani… ” Alíz 2018. október 8.

“Nagyon jól lehet haladni egyedül is vele, pedig féltem a tanár nélküli tanulástól, de itt minden érthető és nagyon jók a leckék.” Viki – 2018. szeptember 18.

“Már másodszor haladok végig a leckéken, és sokkal többet értek hallott szövegből. Ezzel volt a legnagyobb gondom.” Margó 2018. október 8.

“Igazat megvallva kicsit lassan megy, a nulláról kezdtem, ahhoz képest elég jól haladok, de ez a kitünö leckéknek köszönhető, sok helyen próbálkoztam már, egyik sem volt ilyen érthető és érdekes, köszönöm.” Elek – 2018. október 4.

“Nagy változást hozott a tanfolyam. Értem az angol mondatokat,sikerélményeim is vannak. Szeretem a leckéket a teszteket is nagyon jók. De még sokat kell tanulnom. ” Irtási Erzsébet 2018. szeptember 28.

“Önbizalmat adott, hogy képes vagyok megtanulni angolul. Sikerélményem van.” 🙂 🙂 🙂 Dobó Anikó 2018. szeptember 3.

“Szia Noémi, nagyon tetszik a tanítási módszered , már többször is nekifutottam az angol nyelv elsajatitasaert más módszerekkel de mindig feladatam. A te módszered nekem nagyon bevallik és ami bátorít hogy tovább folytassam az az hogy haladok és látok eredményt lépésről lépésre. Nagyon örülök és köszönöm a segítséget” Mari – 2018. szeptember 9.

“Kedves Noémi! Újrakezdőként több tanulási módszer kipróbáltam de ez tetszik a legjobban.Nekem az a legjobb benne, hogy minden új szót és mondatot az eredeti kiejtésben hallom.Sokszori meghallgatás után egyre jobban értem.Egy egy rész nem túl hosszú nem megy el az ember kedve a tanulástól.Gratulálok, szuper.Üdv ÉVA” 2018. szeptember 10.

“Szia  Noémi, igen, újra kezdő vagyok. 12 évig tanultam, majd érettségiztem belőle tobb mint húsz évvel ezelőtt. Nagyon jó lett volna a tematikad alapján tanulni annak idején. Lehetett volna akar a kedvenc tárgyam is. Nem jutottam el a beszedig, annak idején. Szerintem veled menni fog. ;).” Emese 2018. augusztus 19.