TANULJ MEG ONLINE TANFOLYAMOM SEGÍTSÉGÉVEL AKÁR EGY ÉV ALATT ANGOLUL!
Hogyan beszéld és értsd meg az angolt magabiztosan!
Avagy hogyan szerezz meg minden képességet ahhoz, hogy önállóan, magadtól is fejlődni tudjon az angol tudásod!

     HALLÁS UTÁN IS ÉRTENI AKAROD AZ ANGOL NYELVET, ÉS BESZÉLNI IS SZERETNÉL!

Kevés időd van, és nincs alkalmad tanfolyamra, magántanárhoz járni, de szeretnéd érteni az angol beszédet, és szeretnél megszólalni, elboldogulni angolul, mert szükséged van rá a munkádban, vagy pont azért, hogy jobb munkád szerezz. Beszéd centrikus online angol tanfolyamom neked szól! Saját időbeosztással, minden kényszer nélkül tanulhatsz, de ott vagyok láthatatlanul segítségképp. Beküldheted fogalmazásaid, hangos gyakorlásod, és végigkísérlek a 300 leckén.

Ezt a tanfolyamot azoknak készítettem, akik elfoglaltak ahhoz, hogy nyelviskolába, nyelvórákra járjanak, és önállóan szeretnének angolul tanulni, vagy nincs más lehetőségük. Kifejezetten teljes kezdőknek vagy/és újrakezdőknek készítettem, és egészen haladó szintig jutunk (belemegyünk a B2 szintbe), és ha a végére értél, készülhetsz akár nyelvvizsgára is, már több tanulóm megtette.
Önállóan tanulsz, de mégsem vagy egyedül, hiszen több mint 5000 másik tanulóval együtt haladsz, küldhetsz be házi feladatokat – nem kötelező, de ajánlott – , és kérhetsz tőlem segítséget is. GARANTÁLTAN válaszolok minden kérdésedre, kijavítom feladataid, visszajelzést kapsz!

Nincs buta kérdés!

Nincs számonkérés, ha nem akarod: számos beküldendő, úgynevezett AKTIVIZÁLÓS gyakorlat van a tanfolyamon azoknak, akik beszélni is szeretnének, amit személyesen értékelek ki neked, de egyáltalán nem kötelező. Ha te csak az online javítóprogrammal akarsz haladni, azt is megteheted, semmit sem kényszerítek rád.

“A tíz éves kisfiammal használjuk az általad összeállított anyagot nyár óta. Jelenleg a 64. leckénél tartunk, napi egy leckét próbálok átvenni vele. A hallás utáni szövegértést nagyon szereti, és elég jól is megy neki. Nem vagyok nyelvtanár, de pedagógusként úgy látom, hogy az egyes leckék nagyon jól, szisztematikusan (remek gyakorlatokkal) vannak felépítve. Iskolákba be kellene vinni ezt a 300 leckét. Katona Péter

A tanfolyam EGY ÉVES hozzáférése normál esetben 82 000 ft, de Neked ez most 50% KEDVEZMÉNNYEL JÁR, akár három havi részletre is. SŐT: Ha ma vagy holnap beérkezik utalásod, akkor plusz két év ajándék hozzáférést kapsz, tehát 246000 ft HELYETT 42 000 ft a tandíjad!

      EGY HANGOS GYAKORLÓKÖNYVEM IS A TIÉD!

FELTÉTLEN KUKKANTS BELE, NINCS HASONLÓ KÖNYV A PIACON!

Hangos gyakorlókönyv sorozatom EGY kötete a tiéd, ezt te választhatod ki, melyiket szeretnéd megkapni. Jelentkezésed után felveszem veled a kapcsolatot, és egyeztetünk. A könyvet pdf formátumban kapod meg, letölthető hanganyaggal!

Ide kattintva elolvashatod a részleteket, és bele is kukkanthatsz, belehallgathatsz a Hangos gyakorlókönyvekbe!

eredeti értéke: 6500, most INGYEN NEKED

       TÚLÉLŐCSOMAG PDF FORMÁTUMBAN – A LEGFONTOSABB SZAVAK ÉS KIFEJEZÉSEK, AMELYEKET AZONNAL TUDNOD KELL, HA TÚL AKARSZ ÉLNI ANGOL NYELVI KÖRNYEZETBEN!
75 + 2 pontban! Letölthető hanganyaggal!

Ezt a kis túlélőkészletet kifejezetten azoknak állítottam össze, akiknek a beszéd a legfontosabb, vagy akiknek minél hamarabb szükségük van a nyelvre, mert már holnap utaznak, és nem szeretnék magukat elveszettnek érezni.

A füzetkében leírt szavak, mondatok, kifejezések a legfontosabban az angol nyelvben, és ezeket tudnod kell!

eredeti ára: 5500 ft, most AJÁNDÉK

Figyelem! Ha céges számlát kérsz, akkor kérlek emailt írj nekem, mert másik számlaszámra kell majd utalnod a tandíjat:noemi@onlineangol.com

TEENDŐD

  1. Töltsd ki a megrendelőlapot,feltétlen jelöld be, hogy a banki utalást vagy paypal utalást választod.Ne a képre kattints, hanem a kis karikát jelöld be!
  2. Ha mindent jól töltöttél ki, megjelenik egy köszönő felirat a megrendelőlap alatt, és azonnal megjelenik a visszaigazoló oldal, ahol megtalálod a számlaszámot is. Ha ez nem jelenik meg, akkor nem töltöttél ki mindent, így sajnos nem jut el a beiratkozási kérelmed.
  3. Menj az email-fiókodba, mert oda addigra már megérkezik a Díjbekérő is, le tudod tölteni, és azon is megtalálod a számlaszámot, a fizetési határidőt. Ha ezt nem kapod meg, akkor valószínűleg helytelen email-címet írtál, vagy a spam fiókba landolt levelem.
  4. Lehetőség van egyedi fizetési határidőre is, ez esetben töltsd ki a megrendelőt, majd írj nekem emailt, és új díjbekérőt állítok ki neked. A kért fizetési határidő a megrendeléstől számított maximum 14 nap lehet.
  5. Amint beérkezik megrendelésed, tanfolyami fiókod máris aktiválom.

A három részlet azt jelenti, hogy három egymást követő hónapban kell kiegyenlítened a tanfolyam hozzáférési költségét, de a tanfolyamhoz már az első részlet befizetésekor hozzáférhetsz. Az ajándékokat ez esetben emailben küldöm neked a 3. részlet befizetése után.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, amire nem kaptál választ, akkor írj nekem levelet a noemi@onlineangol.com címre, vagy jobbra lenn látsz egy üzenődobozt, abba is beírhatod kérdésed.