ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

A Mokotoy Kft. (továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználók személyes adatait.

Az adatkezelő címe: Mokotoy Kft Szeged Farkas utca 5A
Az adatkezelő elérhetősége: 0670 6177155

NAIH 51615/2012

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felhasználó regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre: regisztrált felhasználók.

A kezelt adatok köre: a regisztrált felhasználók által a regisztráció során megadott a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: Név, Elérhetőség (email), Számlázási cím.

Az adatgyűjtés célja: a megrendelések teljesítése és számlázás.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:
– A Mokotoy Kft. munkatársai.

Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt személyes adatok az esetleges későbbi megrendelések könnyebbé tétele érdekében a rendszerben megőrződnek.

A vásárló kérelmezheti az adatkezelőnél
– tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,
– személyes adatainak helyesbítését,
– személyes adatainak törlését vagy zárolását.

Az ingyenes szolgáltatásokhoz az Adatkezelő kizárólag csakis felhasználói nevet és email-címet kér, melynek törlését bármikor kérvényezheti a felhasználó, akár emailben, akár a Hírlevélben lévő leiratkozási linkre kattintva.

A felhasználó a regisztráció során megadott felhasználói név és jelszó segítségével módosíthatja adatait, és bármikor kérvényezheti annak törlését.

Ha korábban megrendelést küldött el, akkor a megrendeléshez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti.

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.

Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz ( www.naih.hu/kapcsolat.html ) fordulhat.

A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)

ÁSZF

Általános Szerződési  Feltételek
Kérjük, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési  Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal. A weboldal működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!
A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg:
• Üzemeltetői adatok ismertetése
• Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása
• A kínált termékek kategória besorolása
• Rendelési információk ismertetése
• A megrendelések feldolgozásával kapcsolatos információk
• Rendelés lépéseinek bemutatása
• A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének ismertetése
• Házhoz szállítással kapcsolatos információk, tudnivalók bemutatása
• Házhoz szállítás díjszabásáról szóló tájékoztató ismertetése
• Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan
• Jótállási, garanciális információk, tudnivalók
• Az elállási jog ismertetése
• Adatkezelési információk
• Elállási jog gyakorlásának menetéről szóló tájékoztató
Üzemeltetői adatok
• Cégnév: Mokotoy Kft.
• Székhely: 6725 Szeged Farkas u. 5/A
• Adószám: 14969511-2-06
• Cégjegyzék szám: 06-09-014667
• OTP Bank: 11735005-20544997
• IBAN: HU74
• SWIFT: OTPVHUHB
• Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Cím: 6724 Szeged, Huszár u.1. Tel: 62/561-600. Fax: 62/561-625
• Szerződés nyelve: Magyar
• Elektronikus elérhetőség: noemi(kukac)onlineangol(pont)com
• Telefonos elérhetőség: +36706177155
Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre
A megjelenített termékek átvétele online illetve postai szállítással rendelhetők meg.
A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak:
Online oktatási anyagok.
Letölthető dokumentumok, PDF fájlok. Nyomtatható dokumentumok.
Egyéb oktatási segédanyagok, szókártyák, szótárak stb.
A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát azonban nem minden esetben tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!
Rendelési információk
A vásárláshoz regisztráció szükséges.
Amellyel elfogadja az ÁSZF-et.
A megrendelések feldolgozása
A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 14:00 óráig.  A megrendelés  feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség  a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.
Ügyfélszolgálatunk minden esetben e-mailen visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelését. Általános teljesítési határidő, számított 48 órán belül.
A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők, a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.
Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.
Rendelés menete
1. Töltse ki a megrendelő űrlapot.
2. A megvásárolni kívánt terméket válassza ki.
3. Ha nem szeretne további terméket vásárolni, ellenőrizze a megvásárolni kívánt termék darabszámát.
4. Szállítási/fizetési mód kiválasztása.
5. Megrendelés
6. Szállítási / Számlázási illetve a belépési adatok megadása /Amennyiben már regisztrálta magát akkor be tud lépni. A megrendelés elküldéséhez nem szükséges regisztráció!/*
7. Az adatok megadását követően a ” Megrendelés” gombra kattintva tudja elküldeni megrendelését, előtte azonban még egyszer ellenőrizheti a megadott adatokat, illetve megjegyzést is küldhet a megrendelésével.
8. E-mail-ben a megrendelés elküldését követően hamarosan visszaigazolást kap.
9. A beérkezett megrendelését e-mailben  minden esetben visszaigazoljuk, illetve egyeztetjük az adatokat!
*A megrendelés elküldése regisztráció nélkül is lehetséges! Amennyiben regisztrálni szeretne, a jövőben regisztrált felhasználóként be tud lépni és azonnal el tudja küldeni megrendelését a szállítási és számlázási adatok megadása nélkül! Fontos, ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázára, illetve szállításra a termék. A regisztrációt egyszer kell végrehajtania, későbbi vásárlások alkalmával ezt a lépést már nem kell elvégeznie.
A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja
A megrendelt terméket előre kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számla elektronikus úton kerül kiállításra és e-mailben kerül küldésre. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
Házhoz szállítás, információk
Weboldalunk megrendeléseit a Magyar Posta Zrt.  teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni.
Házhoz szállítás díjszabása
Mindenkori postai díjszabás szerint.
Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan
Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomagot át tudja venni! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén az újra küldés díját a megrendelőre terheljük.
Garancia
Termékekre gyártótól függően 12, illetve 24 hónap garanciát vállalunk
Adatkezelési Információk
Személyes adatokat harmadik félnek nem adunk ki. Kivéve akkor, ha ez a webshopban rendelt termékek célba juttatásához elengedhetetlen. Honlapunk létrehozásakor figyelembe vettük az adatvédelemhez kötődő jogszabályokat és a fontosabb nemzetközi ajánlásokat. Különös figyelmet fordítottunk az alábbiakra: * A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény; * Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény; * Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény * a 45/2014. (II. 26.)  Az Online Privacy Alliance ajánlásai.
Elállási/Felmondási jog
Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e  szerződéstől. Hasonlóképpen, ha a  szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a szerződés teljesítése megkezdődött, Ön jogosult 14 napon belül indokolás nélkül felmondani a szerződést.
Az elállási/felmondási határidő a szolgáltatás aktiválásával kezdődik. Web áruházunkban rendelt termék esetén a termék átvételétől.
Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre: Mokotoy Kft. Szeged 6725 Farkas u. 5/A. Tel: +36706177155 email: noemi@onlineangol.com.
Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a  fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.
Az elállás/felmondás joghatásai
Ha Ön eláll ettől a  szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az  Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az  Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást. A  visszatérítés során az  eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli.
A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli.