Kezdő angol tanfolyam – 1. lecke

Ha még sosem tanultál angolul, akkor természetes, hogy nulláról kell indulnod.

Ha újrakezdő vagy, és sok-sok évvel ezelőtt tanultál, vagy tanítottak, akkor is érdemes a nulláról kezdened, és szépen felvenned a fonalat.

A legnehezebb dolga az újrakezdőknek van, hiszen lehet, már eljutott akár középfokú szintig, de hol is kezdje. Nehéz! Sok minden lehet zűrzavaros, és nem biztos, hogy ott kell folytatnia, ahol abbahagyta.

Ha folyamatos újrakezdő vagy, akkor is javaslom, kezdd el az első leckénél, és tuti jó gyorsan fogsz haladni!

Kezdő angol tanfolyam 1. lecke

Tanfolyamom úgy állítottam össze, mintha még sosem tanultál volna, így ha még tényleg nem tanultál, akkor mindent megtalálsz, ami a haladásodhoz kell, ha pedig újrakezdő vagy, akkor a feladatokat vedd ellenőrző feladatként, tesztként, és haladj gyorsabban, “érd magad utol”!

Miről szól az első lecke

Nálam minden lecke apró lépések sorozatából áll, és az első leckében még csakis a kiejtéssel foglalkozunk. Fontosnak tartom, hogy már tanulmányaid legelején ezen legyen a hangsúly.

Az angol nyelv hangjainak több mint 90%-a különbözik a magyartól, így ehhez hozzá kell szoktatni a füled, mert ha gondod van vagy gondod lesz a hallás utáni értéssel, annak ez is az oka: nem hallás után tanulsz!

Kezdő alapozó tanfolyamom 25 leckéje teljesen ingyenes, az alábbi gombra kattintva tudsz feliratkozni. Ha már feliratkoztál, akkor az emailfiókodban leled meg a leckéket, de írj, ha nem találod.

1. LECKE

Teljes Online Angol Tanfolyami Programom A0 szintről B2 szintre visz, ahol több mint 3000 szót gyakorolhatsz be, és tanfolyamom elején a kezdők hallás utáni értését megkönnyítem. A program lépéseit úgy állítottam össze, hogy szépen végiglépdelj rajta, és elérd a haladó szintet, és a mindennapi élet használható elemeit illesztettem be. Helyes mondatszerkesztés, beszédgyakorlatok, hallás utáni tanulás, hogy az angol kiejtést is megértsd.

IRATKOZZ FEL MOST TELJES TANFOLYAMOMRA!

Ha még bizalmatlan vagy, esetleg nem akarsz online tanfolyamon részt venni, akkor tekintsd meg tankönyveim.

KATTINTS IDE A KÖNYVEKHEZ!