Kezdő angol tanfolyam – 10. lecke

Kezdő tanfolyamom 25 leckéből áll, és tényleg kezdő. Teljes mértékben úgy állítottam össze, mintha még sosem tanultál volna, így ha még tényleg nem tanultál, akkor mindent megtalálsz, ami a haladásodhoz kell, ha pedig újrakezdő vagy, akkor a feladatokat vedd ellenőrző feladatként, tesztként, és haladj gyorsabban, “érd magad utol”!

IRATKOZZ FEL PRÓBATANFOLYAMOMRA, AMELY VALÓJÁBAN TELJES TANFOLYAMOM ELSŐ LECKÉIT TARTALMAZZA! PRÓBÁLD KI, ÉS HA BEVÁLIK, JÖHET A TÖBBI!

A tizedik leckében vesszük az első teljesen összefüggő szövegünket. A tanfolyamom abban egyedi, hogy míg más tanfolyamok tizedik leckéjénél már az igeidőkről tanulsz, nálam még mindig a lenni igéről és az alapvető mondatszerkesztésről. Miért? Mert mi tényleg kis lépésekkel haladunk, és így sokkal jobban tudod ütemezni haladásod, sokkal jobban ki tudod szúrni, ha elakadsz, illetve ha valami miatt fel kell függesztened a haladásod, bármikor be tudsz csatlakozni, sokkal könnyebb felvenned a fonalat!

Ha folytatod teljes online angol tanfolyamommal a tanulást, akkor az első 100 lecke hanganyagait lassú és normál tempóban is meghallgathatod, és minden hanganyaghoz írott szöveg is van, így ellenőrizheted magad, és önbizalmad lesz, mert nem maradsz bizonytalan.

A tizedik leckében egy igen jellegzetes angol szerkesztéssel is megismerkedhetsz, a “rövid válasszal”! Ezt hoztam neked ízelítőül.

Iratkozz fel a próbatanfolyamomra, vagy szólj ismerősödnek, barátodnak!

/10
1339

Hallgasd meg a kérdést, és a kép segítségével döntsd el, melyik “rövid válasz” a helyes válasz!

A végén kattints a zászlócskára, és a leírt szöveget is láthatod fordítással együtt.

1 / 10

2 / 10

3 / 10

4 / 10

5 / 10

6 / 10

7 / 10

8 / 10

9 / 10

10 / 10

Your score is