Kezdő angol tanfolyam – 11. lecke

Kezdő tanfolyamom 25 leckéből áll, és tényleg kezdő. Teljes mértékben úgy állítottam össze, mintha még sosem tanultál volna, így ha még tényleg nem tanultál, akkor mindent megtalálsz, ami a haladásodhoz kell, ha pedig újrakezdő vagy, akkor a feladatokat vedd ellenőrző feladatként, tesztként, és haladj gyorsabban, “érd magad utol”!

IRATKOZZ FEL PRÓBATANFOLYAMOMRA, AMELY VALÓJÁBAN TELJES TANFOLYAMOM ELSŐ LECKÉIT TARTALMAZZA! PRÓBÁLD KI, ÉS HA BEVÁLIK, JÖHET A TÖBBI!

A 11. leckében az ábécé fontosságáról lesz szó, tehát nem véletlen hogy ezt TUDNI KELL, akár turistaságra akarod használni az angolt, akár a munkádban!

De tovább folytatjuk az alapvető mondatalkotást, és itt elértünk a tagadáshoz. A lecke célja, hogy kényelmesen tudj tagadó mondatokat alkotni, és meg is értsd őket!

Ha folytatod teljes online angol tanfolyamommal a tanulást, akkor az első 100 lecke hanganyagait lassú és normál tempóban is meghallgathatod, és minden hanganyaghoz írott szöveg is van, így ellenőrizheted magad, és önbizalmad lesz, mert nem maradsz bizonytalan.

Ízelítőül egy könnyű “ábécés” gyakorlat jöjjön, a többihez menj kérlek a leckéhez, vagy ha még nem iratkoztál fel, akkor fenn tudsz regisztrálni az űrlap kitöltésével.

Iratkozz fel a próbatanfolyamomra, vagy szólj ismerősödnek, barátodnak!

/10
652

Olyan szavakat hallasz lebetűzve, amelyeket már eddig tanultál. Indítsd el a lejátszót, majd írd le a betűket, és kattints a CHECK (ellenőrzés) gombra! Ha zöld, akkor sikerült, ha rózsaszínes, akkor nem.

1 / 10

2 / 10

3 / 10

4 / 10

5 / 10

6 / 10

7 / 10

8 / 10

9 / 10

10 / 10

Your score is