Kezdő angol tanfolyam – 2. lecke

Ha még sosem tanultál angolul, akkor természetes, hogy nulláról kell indulnod.

Ha újrakezdő vagy, és sok-sok évvel ezelőtt tanultál, vagy tanítottak, akkor is érdemes a nulláról kezdened, és szépen felvenned a fonalat.

A legnehezebb dolga az újrakezdőknek van, hiszen lehet, már eljutott akár középfokú szintig, de hol is kezdje. Nehéz! Sok minden lehet zűrzavaros, és nem biztos, hogy ott kell folytatnia, ahol abbahagyta.

Ha folyamatos újrakezdő vagy, akkor is javaslom, kezdd el Tanfolyamom az elejénél!

Kezdő angol tanfolyam 2. lecke

Tanfolyamom úgy állítottam össze, mintha még sosem tanultál volna, így ha még tényleg nem tanultál, akkor mindent megtalálsz, ami a haladásodhoz kell, ha pedig újrakezdő vagy, akkor a feladatokat vedd ellenőrző feladatként, tesztként, és haladj gyorsabban, “érd magad utol”!

Miről szól a második lecke

Nálam minden lecke apró lépések sorozatából áll, és amit más tanfolyamok 1 lecke alatt ledarálnak, tele rengeteg új szóval, azt én több leckén keresztül tárgyalom.

Mindez nem azért van, hogy lassítsalak, hanem pont azért, hogy gyorsítsalak. Ha tudod a tananyagot, akkor a teszted, feladatod tökéletes lesz, mehetsz tovább. Ha te lassabb tanuló vagy, akkor több lépésen keresztül elidőzhetsz, gyakorolhatod a tanultakat.

Te döntöd el, milyen sebességgel haladsz a tanfolyamomon.

Fontosnak tartom, hogy ne csak feladatokkal lássalak el benneteket, hanem tanácsokkal és haladási módszerekkel is, mert sokan nem tudják, hogyan induljanak el, hogyan tanulják a szavakat.

A második leckében megtanulhatod első angol szavaid, és azt is elmondom neked, hogyan tanulj szavakat, hogy meg is maradjanak. Ha ezt jól csinálod, akkor a szavak megmaradnak (persze ehhez azért napi szinten kell angollal foglalkozni!)

Ízelítőül belinkelem neked az első videót, de a lecke többi részéhez fel kell iratkoznod a fenti űrlapon keresztül! Ha kérdésed van, írj bátran!