Kezdő angol tanfolyam – 3. lecke

Ha még sosem tanultál angolul, akkor természetes, hogy nulláról kell indulnod.

Ha újrakezdő vagy, és sok-sok évvel ezelőtt tanultál, vagy tanítottak, akkor is érdemes a nulláról kezdened, és szépen felvenned a fonalat.

A legnehezebb dolga az újrakezdőknek van, hiszen lehet, már eljutott akár középfokú szintig, de hol is kezdje. Nehéz! Sok minden lehet zűrzavaros, és nem biztos, hogy ott kell folytatnia, ahol abbahagyta.

Ha folyamatos újrakezdő vagy, akkor is javaslom, kezdd el Tanfolyamom az elejénél!

Kezdő angol tanfolyam 3. lecke

Tanfolyamom úgy állítottam össze, mintha még sosem tanultál volna, így ha még tényleg nem tanultál, akkor mindent megtalálsz, ami a haladásodhoz kell, ha pedig újrakezdő vagy, akkor a feladatokat vedd ellenőrző feladatként, tesztként, és haladj gyorsabban, “érd magad utol”!

Miről szól a harmadik lecke

Sokaknak furcsa, hogy igen apró lépésekkel haladunk, de a többség ennek kifejezetten örül

Először is érzed, hogy haladsz, és sokkal jobban ki tudod szúrni, hol akadtál el, mi az, ami nem megy, és még gyakorolni kell.

Ez főleg újrakezdőknél fontos, mert ha régóta nem foglalkoztál az angollal, bizonyos szavakra, nyelvtanra azt gondolhatod, hogy “nekem ez már megy”, viszont ahogy haladsz előre, ismét lassulsz, elakadsz. Ezért érdemes újrakezdőként a legelején kezdeni, és ezekkel a tanfolyami lépésekkel bizony lézerpontossággal ki tudod szűrni, hol is akadtál el, és ki tudod javítani ezeket a hibákat.

Ha tudod a tananyagot, akkor a teszted, feladatod tökéletes lesz, mehetsz tovább. Ha te lassabb tanuló vagy, akkor több lépésen keresztül elidőzhetsz, gyakorolhatod a tanultakat.

Te döntöd el, milyen sebességgel haladsz a tanfolyamomon.

A harmadik leckében az angol nyelv leggyakoribb szavaival foglalkozunk, mégpedig a személyes névmásokkal. Nézd meg a lecke videóját, és ha még nem tetted meg, iratkozz fel a leckékre, és végezd el a többi feladatot, gyakorlatot is! A leckében természetesen nem maradhat el a kiejtés gyakorlása sem, egy újabb hangot gyakorolhatsz be. Olyan hangot, ami a magyar nyelvben nem létezik.

Ízelítőül belinkelem neked az első videót, de a lecke többi részéhez fel kell iratkoznod a fenti űrlapon keresztül! Ha kérdésed van, írj bátran!