Kezdő angol tanfolyam – 5. lecke

Tanfolyamom úgy állítottam össze, mintha még sosem tanultál volna, így ha még tényleg nem tanultál, akkor mindent megtalálsz, ami a haladásodhoz kell, ha pedig újrakezdő vagy, akkor a feladatokat vedd ellenőrző feladatként, tesztként, és haladj gyorsabban, “érd magad utol”!

Miről szól az ötödik lecke

Sokaknak furcsa, hogy igen apró lépésekkel haladunk, de a többség ennek kifejezetten örül

Először is érzed, hogy haladsz, és sokkal jobban ki tudod szúrni, hol akadtál el, mi az, ami nem megy, és még gyakorolni kell.

Ez főleg újrakezdőknél fontos, mert ha régóta nem foglalkoztál az angollal, bizonyos szavakra, nyelvtanra azt gondolhatod, hogy “nekem ez már megy”, viszont ahogy haladsz előre, ismét lassulsz, elakadsz. Ezért érdemes újrakezdőként a legelején kezdeni, és ezekkel a tanfolyami lépésekkel bizony lézerpontossággal ki tudod szűrni, hol is akadtál el, és ki tudod javítani ezeket a hibákat.

Ha tudod a tananyagot, akkor a teszted, feladatod tökéletes lesz, mehetsz tovább. Ha te lassabb tanuló vagy, akkor több lépésen keresztül elidőzhetsz, gyakorolhatod a tanultakat.

Te döntöd el, milyen sebességgel haladsz a tanfolyamomon.

Az ötödik leckében az angol nyelv leggyakoribb igéjével ismerkedsz meg, amit azután  videókon és hanganyagokon keresztül be is gyakorolhatsz. Ízelítőül hoztam neked egy tesztet. Iratkozz fel a próbatanfolyamomra, vagy szólj ismerősödnek, barátodnak!

0%
2264

A kép segítségével válaszd ki a helyes mondatot. A teszt végén kattints a zászlócskára, és eredményed százalékban is megtalálod.

1 / 10

2 / 10

3 / 10

4 / 10

5 / 10

6 / 10

7 / 10

8 / 10

9 / 10

10 / 10

Your score is