Diktálás

A hallás utáni értést kifejezetten fejleszti az úgynevezett DIKTÁLÓS feladat, bár telefonon eléggé körülményes a gépelgetés, inkább asztali gépen végezd el.

Nem csak a hallás utáni értést fejleszti, de a helyesírást is, hiszen vannak, akiknek ez is fontos. Most két ilyen feladatot hoztam Neked.

Teljes Online Angol Tanfolyami Programom A0 szintről B2 szintig visz, ahol több mint 3000 szót gyakorolhatsz be, és tanfolyamom elején a kezdők hallás utáni értését megkönnyítem. A program lépéseit úgy állítottam össze, hogy szépen végiglépdelj rajta, beszédkészséged fejleszd, megtanuld, hogyan kell “gondolkodásmentesen” tanulni, gyakorolni, képes legyél a mindennapi életben előforduló helyzetekben angolul feltalálni magad. Helyes mondatszerkesztés, beszédgyakorlatok, hallás utáni tanulás, hogy az angol kiejtést is megértsd.

“Amikor már gondolkozás nélkül megy amit eddig megtanultam, akkor az a tudás nagyon inspiráló a továbblépéshez. Két napja jöttem haza Angliából, ahol a családom által 2 hónapot töltöttem. Bátran megszólalok üzletekben, éttermekben. Sőt hazafelé a csomagommal volt egy kis probléma, és én mondtam a repülőtéri alkalmazottnak hogy biztosan a tabletem miatt jelzett be a rendszer. Megértette, válaszolt és szerencsére minden rendben volt. Ha hosszabb mondatot szeretnék mondani még végig kell gondolnom. Lassabban megy, de ki tudom magam fejezni és megértenek.” Kis Jánosné

Ha még bizalmatlan vagy, esetleg nem akarsz online tanfolyamon részt venni, akkor tekintsd meg tankönyveim.