Internet angol – emailcím

Lehet, hogy már veled is előfordult, hogy angolul kellett elmondanod az emailcímed. Ha esetleg elakadtál ennél a jelnél: @ vagy esetleg nem tudtad, hogy is fejezd ki a pontot, akkor most itt az ideje, hogy megtanuld, és begyakorold.

Az alábbi videóban röviden elmondom neked, milyen szavakat kell tudnod, ha az emailcímed szeretnéd elmondani, vagy valaki emailcímét megérteni, leírni. Alapvető, hogy tudd az angol ábécét, és tudj betűzni, és a számokat is jól kell tudnod nullától kilencig. Ezekkel már nem foglalkozunk, hiszen ezt tanfolyamom elején is be tudod majd gyakorolni.

A saját emailcímed érdemes addig gyakorolnod, amíg folyékonyan nem megy.

Készítettem neked egy feladatot is, de készülj fel, nem könnyű!

Hallgasd meg az emailcímet, majd írd le, és kattints a CHECK szóra. Ha zöld, akkor helyesen írtad, ha piros, akkor sajnos az rossz. A legvégén kattints a zászlócska jelre, és áttekintheted az egészet, újra meg is hallgathatod, gyakorolhatod.

0%
137

email címek angolul

Hallgasd meg az emailcímeket, és írd le őket! A végén le tudod ellenőrizni, újra tudod hallgatni, gyakorolni!

1 / 9

2 / 9

3 / 9

4 / 9

5 / 9

6 / 9

7 / 9

8 / 9

9 / 9

0%

Teljes Online Angol Tanfolyami Programom A0 szintről B2 szintre visz, ahol több mint 3000 szót gyakorolhatsz be, és tanfolyamom elején a kezdők hallás utáni értését megkönnyítem. A program lépéseit úgy állítottam össze, hogy szépen végiglépdelj rajta, és elérd a haladó szintet, és a mindennapi élet használható elemeit illesztettem be. Helyes mondatszerkesztés, beszédgyakorlatok, hallás utáni tanulás, hogy az angol kiejtést is megértsd.

Ha még bizalmatlan vagy, esetleg nem akarsz online tanfolyamon részt venni, akkor tekintsd meg tankönyveim.