FELIRATKOZÁSOD SIKERÜLT, DE MÉG NEM VÉGLEGES!
5 PERCEN BELÜL MEGÉRKEZIK A MEGADOTT EMAIL CÍMRE EGY LEVÉL.

A levélben találsz egy megerősítő linket, arra kell kattintanod, és máris az első leckéhez és annak lépéseihez érkeztél.

DE VÁRJ CSAK, MERT VAN ITT NEKED MÉG VALAMI!

Most van egy egyedi ajánlatom:

A TELJES 150 LECKÉS KÖZÉPHALADÓ TANFOLYAMOMHOZ EXTRA KEDVEZMÉNNYEL FÉRHETSZ HOZZÁ!

16 000 FT helyett 7990 FT számodra most az egy éves hozzáférés! 

Azért jöttél hozzám, mert nem vagy elégedett azzal, hogy beszéled az angolt, és szeretnéd jobban megérteni az angol beszédet, és berezelsz, ha bárki angolul szól hozzád, igaz? Mit is válaszolj, hogy ne nevessenek ki, vagy legalábbis megértsenek?

Tanulók ezrei jönnek hozzám, mert szeretnék utazásaik során használni az angolt.

 • Érteni szeretnék, amit a látogatott ország lakói mondanak, és szeretnének reagálni rá. Jogos, hiszen mennyire elveszett tud lenni az ember, ha még egy pohár vizet sem tud kérni, vagy ha vécére kellene mennie, nem igaz?
 • Sokan a napi életükbe szeretnék bevezetni az angol nyelvet, mert napi szinten szeretnének angol anyagokat hallgatni, érteni.
 • Rengetegen jönnek hozzám, hogy barátaikkal, rokonaikkal akarnak angolul beszélgetni.
 • Még többen szeretnének jobb fizetést, de ehhez jobb állás kell, akár itthon, akár külföldön.

Te melyik fenti csoportba tartozol?

Teljesen mindegy, tudok neked segíteni. Megalkottam egy lépésről-lépésre online angol programot KÖZÉPHALADÓ tanulóknak!

A tanfolyam tökéletes azoknak, akik elfoglaltak ahhoz, hogy nyelvtanárhoz vagy nyelviskolába járjanak, és szeretnék érteni az angol beszédet, és folyékonyan szeretnének angolul beszélni.

Ha viszont teljesen kezdő esetleg újrakezdő vagy, akkor a KÖZÉPHALADÓ tanfolyam nem neked való, iratkozz fel a kifejezetten kezdőknek és újrakezdőknek megalkotott tanfolyamom próbaleckéire!

Most van egy egyedi ajánlatom:

A TELJES 150 LECKÉS KÖZÉPHALADÓ TANFOLYAMOMHOZ EXTRA KEDVEZMÉNNYEL FÉRHETSZ HOZZÁ!

16 000 FT helyett 7990 FT számodra most az egy éves hozzáférés! 

MINDÖSSZE NAPI TÍZ PERCBEN IS MŰKÖDIK!

Mindössze napi tíz percben gyarapíthatod szókincsed, hasznos kifejezéseket, párbeszédeket gyakorolhatsz, és speciális feladataimnak köszönhetően elkezded egyre jobban érteni az angol beszédet, és speciális gyakorlataim beszédkészséged, kommunikációs készséged is fejlesztik.

Persze, semmi gond, ha naponta több időt is tudsz rá szánni, akkor gyorsabban fogsz haladni.

A Noémiangol Online középhaladó program összesen 6 erőteljes szintből áll, mindegyik szint 25 leckét tartalmaz, minden egyes lecke több lépésen keresztül gyakoroltatja be veled a korábbi leckék anyagát. Minden szint végén szintfelmérő teszt, amit én magam javítok ki Neked!

TANULÓIM MONDTÁK

NAGY SZILVIA

“Felvettek egy új munkahelyre, ahol kitétel volt az angol. A te online leckéid segítségével tudtam bemutatkozni az interjún, és magamról pár mondatot mondani.” Nagy Szilvia

NÁNÁSI VERONIKA

“Ezt megelőzően sosem tanultam angolt. Most egyre többet megértek az angol beszédből (pl. film vagy hírek). Úgy érzem, képes vagyok magam jobban kifejezni. Kezdem jobban megérteni elsőre a hanganyagokat.” N. Veronika

TAKÁCS EDIT

“A nyelvtannal jobban boldogulok, és a szókincsem is nőtt. Nemrégiben voltam Londonban és a boltokban egyedül vásároltam. pl. Mc Donalds-ban. A metrón a hangosbemondót is értettem :)” Takács Edit

CSEPREGI CSILLA

“Gyorsabban tudom kifejezni a gondolataim és rendezettebbek az angol mondataim. A szókincsem is bővül. Motiváltabb vagyok, napi programmá igyekszem tenni az angol leckék tanulását. Május elején regisztráltam az online angolra és azóta a külföldi tartózkodásom alatt több kolléga megjegyezte, hogy jobban beszélek angolul.” Csepregi Csilla

CSOMÓSNÉ KATA

“Noémi! Csodát tett velem ez a módszer! Magabiztosságot, sikerélményt ad ez a módszer! Köszönöm: Kata”

A TE ÉLETED MIBEN VÁLTOZTATNÁ MEG, HA ÉRTENÉD ÉS BESZÉLNÉD AZ ANGOLT?

Miben segítene Neked, ha magabiztosabban érthetnéd és beszélnéd az angolt?

Képzeld csak el, hogy turista vagy, és mindent meg tudsz kérdezni, amit szeretnél, és még érted is, amit mondanak!

Vagy esetleg a mindennapi életben szeretnél angol szövegeket érteni?

Képzeld el, hogy elindítod a videót, és érted….! Fenomenális érzés, én imádom.

A munkád során használnád? Akkor képzeld csak el, mennyivel több emberrel tudnál kapcsolatot létesíteni, és mennyivel teljesebb, boldogabb lenne az életed.

Nos, tanfolyamom segítségével elindulsz ezen az úton, és nem vagy egyedül, mert tanulók ezreivel ülsz egy padban, és mégis önálló tempóban tudsz majd haladni, akár napi tíz percben.

Ráadásul, én mindig ott vagyok a háttérben.

Ha kellek, akkor írsz nekem, és segítek.

Ha valamihez több feladat, nagyobb megértés kell, én ott vagyok, és segítek.

Tudom, hogy csúcs szuper, egyedülálló tanfolyamot kreáltam, amit ráadásul naponta finomítok, szépítek a számodra.

DE!! Ha mégsem vagy elégedett valami miatt, akkor csak írsz, visszakéred a pénzed, és nem kérdezek semmit, máris visszautalom.

KIFEJEZETTEN NEKED KÉSZÍTETTEM,
MERT TUDOM, HOGY GYORS ÉS LÁTVÁNYOS EREDMÉNYT SZERETNÉL

 • Leckéim segítenek Neked, hogy megértsd az angol beszédet.

 • Saját tempódban haladhatsz!

 • A leckék egymásra épülnek, így aktivizálják a korábban megtanultakat is.

 • Több mint 150 videó.

 • Több mint ezer hanganyag.

 • Nem kell szavakat memorizálnod!

 • Speciális és pofon egyszerű technika a beszédkészséged fejlesztésére.

 • Speciális technika a hallás utáni értésed fejlesztésére!

 • Napi 10-15 percben is sikeresen haladhatsz előre a lépésekkel.

TEENDŐD

 1. Töltsd ki a megrendelőlapot, majd küldd el!
 2. Ha mindent kitöltöttél, akkor azonnal megjelenik a köszönőoldal a részletes adatokkal!
 3. Ha nem jelenik meg, akkor valamit nem töltöttél ki. Fontos, hogy jelöld be azt is, hogyan szeretnél utalni (bank vagy paypal)
 4. Paypal-on keresztül csak akkor tudsz utalni, ha van paypal számlád.
 5. A köszönőoldalon is leírtam a számlaszámot, akár utalhatsz az interneten, mégpedig úgy, hogy bemész a bankod oldalára és a megadott számlaszámra elutalod a tanfolyami hozzáférés összegét, vagy ha nincs számlaszámod, vagy nem szeretsz interneten utalni, akkor be tudsz menni bármelyik bankba, megadod a számlaszámot és kész. A közlemény rovatba írd be kérlek a neved, amin rendeltél, és/vagy a Díjbekérőn lévő számot (a nyomtatványon jobbra fenn), mert csak így tudlak azonosítani.
 6. Röviddel, hogy kitöltötted, már megy is az emailfiókodba a Díjbekérő számla. Ez alapján fogom majd kiállítani részedre a számlát. Nem kötelező megvárnod, ez csak egy hivatalos forma, enélkül is utalhatsz, csak a neved legyen a közlemény részben.
 7. Ahogy beérkezett utalásod, még aznap aktiválom a hozzáférésed a leckékhez. Ha banki zárás után utaltál, akkor másnap érkezik be hozzám az összeg, de aznap aktiválni fogom.

EXTRA AJÁNDÉK: Ha a tanfolyami hozzáférési díjad beérkezik 5 napon belül, akkor meglepetés ajándékot is küldök Neked az emailfiókodba!

Ha valamire nem kaptál választ, további kérdéseid vannak, akkor írj nekem e-mailt a noemi@onlineangol.com címre és 24 órán belül válaszolok Neked, vagy jobbra lenn látsz egy üzenődobozt, ha online vagyok, akkor azonnal válaszolok, ha offline, akkor szintén 24 órán belül megy a válasz. Hívhatsz telefonon is minket, vissza is hívunk, ha kéred.