HALLÁS UTÁNI SZÖVEGÉRTÉS – A1

Ha gondod van a hallás utáni szövegértéssel, akkor a hallás utáni tesztek nem igazán tökéletesek a gyakorlásra. Ezek tesztek, ami azt jelenti, hogy egyfajta vizsga, de még arra sem feltétlen tökéletes, hiszen tippelésre ad lehetőséget, és adatokat kér tőled, vagyis az emlékezeted is teszteli, ez pedig nem feltétlen a nyelvtudásod méri, inkább azt, hogy mennyire jegyzel meg adatokat a memóriádban.

Jó játék, jó szórakozás lehet, de valójában azt, hogy milyen a hallás utáni értésed, az eredmény nem tökéletesen mutatja.

A hallás utáni értésed az online tanfolyamomon az úgynevezett Papagáj-módszerrel gyakorlod be, ahol több lépésen keresztül jutsz el a teljes megértésig, fejlesztve a szókincsed, a hallás utáni értésed, és a beszédkészséged is. A sok-sok lépés egyike csak a teszt, de ha a többi lépést nem teszed mellé, akkor igen lassan fejleszti csak a hallás utáni értésed.

Ha kíváncsi vagy a módszerre, akkor Iratkozz be a Próbaleckékre, ahol a 19. leckében máris bemutatom neked lépésről-lépésre.

Ha nincs lehetőséged tanfolyamomra beiratkozni, akkor hallgass minél több angol hanganyagot, végezz hozzájuk nyugodtan teszteket, fejlődni mindenféleképpen fogsz.

Ez a szövegecske A1 szinten lévő. Ha tanfolyamom tagja vagy, akkor nem árt, ha már körülbelül a negyedik szinten jársz.

/10
239

Hallgasd meg a szöveget, majd oldd meg a tesztet!

Ryan is from ...

He lives in ......

He is ....

Melyik igaz?

Lucy is Ryan's....

Melyik nem igaz?

Sara Chen ......

Peter is ...

..... works for a magazine company.

Jordan wants to drink tea.

Your score is

Ha gyors fejlődést szeretnél, iratkozz fel valamelyik tanulási programomra!

300 LECKÉS TANFOLYAM

Hamarosan indul új oldalam, ahol szintenként tudsz haladni, még sokkal beszédközpontúbb leckékkel!

EASYANGOL