NEHEZEN VAGY EGYÁLTALÁN NEM MEGY A HALLÁS UTÁNI ÉRTÉS?

KÖNYVSOROZATOM NEKED KÉSZÜLT!

Átnyújtom neked könyvsorozatom, amelyet kifejezetten azért készítettem, hogy a hallás utáni értésed folyamatosan és fokozatosan fejlődjön.

  • Megmutatom Neked, hogyan tanulj hallás után!

  • Segítek Neked, hogy élvezettel tanulj!

  • Stabil szókincset alapozunk meg!

NEKED KÉSZÍTETTEM EZT A SOROZATOT!

Kezdő angolos vagy

Ha most vagy nem olyan rég kezdted az angol nyelvet tanulni, valószínűleg számodra is a gyenge pont a HALLÁS UTÁNI ÉRTÉS. Ha úgy érzed, sosem fogod megérteni, vagy nehezen megy, akkor ez a két könyv pont neked való! Megtanít hallás után tanulni, a megfelelő szinten gyakoroltatja veled a hallás utáni értést, és kijelöli számodra az utat a helyes tanuláshoz, hogy a hallás utáni értésed stabil legyen az alapvető szavakkal, és erre akkor már lehet majd építeni.

Újrakezdő angolos vagy

Ha már nem most kezdtél angolul tanulni, esetleg az írott anyag felismerése jól is megy, de hallás után az alapvető mondatokat sem érted, akkor ezek a könyvek segítenek Neked felzárkózni, és hasznos módszert kaphatsz arra, hogyan fejleszd a hallás utáni értésed, hogyan építsd fel úgy, hogy ha már készen állsz az egybefüggő szövegekre, azt minden zökkenő nélkül tedd meg.
Elegendő sikert és önbizalmat kapsz a haladáshoz, és újult erővel száguldj tovább!

Gyenge a hallás utáni értésed, pedig nem most kezdted

Neked való sorozatom, ha már nem most kezdtél angolul tanulni, sőt, az olvasási készséged egész jó, önálló mondatokat is elég jól értesz, de összefüggő szövegeknél már elveszíted a fonalat, magadban fordítasz még, és így a főbb információt sem szűröd ki. Érdemes az első két könyvvel kezdened, ez egyfajta bemelegítés, majd jöhet a harmadik kötet, ahol már csakis összefüggő szövegek vannak.

KUKKANTS BELE,HALLGASS BELE!

Sorozatom jelenleg három részből áll, de már készül a negyedik, ami már A2 szintű lesz.

Készítettünk neked ízelítőt is, bele tudsz kukkantani a könyvekbe, bele tudsz hallgatni. A könyvek fokozatosan nehezednek, az első könyvben például csakis mondatok szerepelnek, ezekből kell megértened adatokat, képekhez illeszteni, de a lapozgatós példából ezt is látod. a második könyvben már nem csak önálló mondatok vannak, több mondat is összekapcsolódik, és az utolsó tíz feladat tíz darab összefüggő szöveg.

A harmadik rész csakis szövegeket tartalmaz, feladatokkal, és természetesen szótár is van a végén, az A1 szinten elvárt szavakon felül még a szókincsed is bővítjük. A könyveket e-book formájában tudod megvásárolni, a hozzájuk tartozó letölthető hanganyaggal együtt.

Egy tanulóm véleménye az első és második kötethez:

„Megnéztem a szójegyzéket, az 500 szóból 3-4 szó van, amiben bizonytalan vagyok, de szövegkörnyezetben ezeket is értem. Úgy értékelem az angol „tudásomat”, hogy a 2. könyv anyagához képest – olvasási, írási, mondatszerkesztési, nyelvtani szempontból magasabb szinten vagyok, viszont beszédértés és beszédkészség szempontból nagy hátránnyal küzdök.
Néhány gyakorlatot meghallgattam, azt tapasztaltam, hogy a lassú szöveget kivétel nélkül megértettem, a normál szöveget szinte mindig többszöri meghallgatás után értettem meg, de csak a lassú szöveg meghallgatása után.
Teljesen egyetértek azzal, amit a 2. könyv bevezetőjében írtál, hogy kinek javaslod a könyveket. Nekem ez telitalálat. Azért is jó nekem ez a hangoskönyv „szint”, mert nem kell a mondatszerkesztésre, a nyelvtanra, vagy a szavakra (esetleg ismeretlen szó miatt nem értek valamit) figyelnem, mert ezeket már tudom, hanem CSAK EGY dologra kell koncentrálnom, a beszédértésre. Ez kihívás lesz, de nem nyögvenyelős. Nagyobb az esély a sikerélményre így, hogy a figyelmemet nem kell megosztanom.”

„HALLGASS!”

Több mint 35 éve tanítok angol nyelvet, ebből több mint 15 éve online programon keresztül, és ez alatt az idő alatt több mint 150 ezer ember tanult nálam, velem.
Szinte minden tanuló arról panaszkodik, hogy a legnagyobb problémája a hallás utáni értéssel és a beszéddel van, és megrekednek egy bizonyos ponton.

Minden nyelv szavakból áll, a szavakból kell tudnod mondatokat alkotnod. De ha nem érted a szavakat, és nem tudod alkalmazni a szabályokat, melyekkel értelmes mondatokat tudnál alkotni, akkor a hallás utáni értés, és a beszéd sem fog menni.

Sok angol nyelvkönyv és tanfolyam is túl nagy lépésekkel halad. Egyes tanulóknál még az én, apró lépésekre felbontott tanfolyamom is túl gyors. Már az első szinten van egybefüggő szöveg. Túl meredek, túl nehéz.

Ha ezt érzi a tanuló, akkor mindig megkérem, ne haladjon tovább, foglalkozzon még a szavak hallás utáni értésével, és a mondatok hallás utáni értésével.

Igen ám, de van az a pont, amikor már úgy érezheted, unalmas, kívülről tudom ezeket a mondatokat!

Nos, akkor itt a HANGOSKÖNYV, gyakorold még!

Természetesen fontos, hogy a mondatszerkesztéssel is képbe legyél, ezért teljesen kezdő tanulóknak (értem ez alatt, hogy még sosem tanultál) nem ajánlom, illetve ha kezdő vagy, akkor a mondatszerkesztést is gyakorold be tanfolyamommal, tankönyveimmel, mert HANGOSKÖNYVEIM csak feladatokkal teli könyvek, nincs bennük magyarázat.

A könyvet úgy alkottam meg, hogy önállóan is tanulható.

A feladatokhoz megoldókulcsot is készítettem, sőt, a mondatokat lefordítottam Neked, hogy ne maradjon azon figyelmed, jól érted-e vagy sem. Használhatod akkor is, ha nyelvtanfolyamra jársz, de akkor is, ha nyelvtanárt látogatsz rendszeresen.

Sokan érkeznek hozzám azzal a problémával, hogy nem értik az angol beszédet, és nem tudnak beszélni. Hiába értik a szavakat, a mondatok értése akadozik, nem pontos.

Angol hangoskönyv.

Letölthető ANGOL PDF könyv, + hanganyag 

Válaszd ki mit rendelnél és a fizetési módot!

6 500 Ft
6 500 Ft
6 500 Ft
Összesen: 0 Ft
Legalább egy terméket rendelnie kell!
Érvénytelen kupon kód.
Szállítási és fizetési mód
Adja meg a szállítási módot!
Bruttó végösszeg:
0 Ft
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

GYAKORI KÉRDÉSEK

NEM. E-book formájában érkezik (pdf formátum). A visszaigazoló levélben kapsz egy linket, ahol le tudod tölteni a könyvet és a hanganyagokat.

Igen, a könyv feladataihoz tartozik természetesen megoldókulcs is, ráadásul minden egyes mondatot lefordítottam Neked, így magyarul és angolul is ott van. Tudom, hogy sokatoknak számít, mennyire pontosan is értettétek az adott mondatot, illetve ha értitek a mondatot magyarul, akkor azt is láthatjátok, hogy mit hibáztatok.

A sorozatom jelenleg három részből áll, az első kettő mondatról-mondatra gyakoroltat, vagyis az első két kötetet azoknak készítettem, akik egy-két mondat meghallgatásakor már leblokkolnak, vagyis összefüggő szövegek megértése még lassú tempóban is kudarcot okoz. Kifejezetten kezdő tanulóknak! A 3. könyv is kezdő szövegeket tartalmaz (A1 szint), de már csakis összefüggő szövegek vannak benne, hozzájuk tartozó feladatokkal, szótárral, megoldókulccsal. Ha a mondatok értése jól megy, akkor mehetsz a 3. könyvre.

Az első két könyv célja, hogy felkészítse a tanulót a szövegek hallgatására, tehát önbizalmat adjon az önálló mondatok, vagy összefüggő – de limitált számú – mondatok megértéséhez. Azaz a könyvekben vannak olyan feladatok, ahol már nem egy mondatot kell megértened, hanem már kettőt-négyet, és ezek alapján kell megoldanod a feladatot. A második könyvben már bonyolódik a mondatszerkesztés, hiszen már igeidőket is érintünk, így az önálló mondatok mellett vannak összefüggő mondatok, és a könyv végén 10 darab rövidebb, de összefüggő szöveg is van azokkal a szerkezetekkel, amelyeket a két könyvben begyakorolhattál. Készítettem egy tartalmi ízelítőt, ezt kérlek, nézd meg, mert nem szeretném, ha zsákbamacskát vennél.

A harmadik könyv már magasabb szintű mondatszerkesztést tartalmaz, fokozatosan nehezedik, de még mindig nem haladó szintű. A szókincs is bővül, tehát ha nehéznek találod a harmadik könyvet, akkor még az első két könyv szókincsével kell barátkoznod.

Nem. Gyorsan haladó világban élünk, a legtöbben mobil eszközről tanulnak, és mivel sokan telefonról tanulnak, illetve a modernebb készülékeken már CD/DVD olvasó sincs, ezért egy egyedi linket fogsz kapni, ami egy oldalhoz vezet, és onnan fogod tudni letölteni a hanganyagokat a saját készülékedre, legyen az mobil eszköz vagy asztali számítógép. De ha esetleg letörölnéd, akkor is bármikor újra le tudod tölteni, nem korlátozzuk a letöltést.

Kezdő (de nem totál kezdő), újrakezdő tanulóknak javaslom.

Teljesen mindegy, hol tartasz a tanulmányaidban, hiszen ha úgy érzed, önálló, egyszerű angol mondatokat sem értesz, még ha lassan is beszélnek, akkor a sorozatom első két kötete neked szól, utána jöhet a harmadik. Az első két kötet felkészít az önálló szövegek hallgatására, és a harmadik kötet 25 önálló szöveget tartalmaz, lassított tempóban, normál tempóban és szünetekkel is felvettük.

TEENDŐD

A banki utalásnál nem szükséges, hogy legyen bankszámlaszámod. Ha nincs bankszámlaszámod, akkor a kapott bankszámlaszámra úgy tudod utalni a pénzt, hogy bemész egy bankba, és ott fizeted ki készpénzben!

  1. Töltsd ki a megrendelőlapot, és kérlek, minden adatot írj be pontosan!
  2. Ha mindent jól töltöttél ki, megjelenik egy köszönő oldal, ahol a számlaszámot is láthatod. Ha paypal utalást választottad, akkor a paypal fiókodba fog elvinni, ahonnan azonnal át tudod utalni az összeget. HA NEM JELENIK MEG A KÖSZÖNŐ ABLAK, AKKOR NEM SIKERÜLT MINDENT KITÖLTENED.
  3. Menj az email-fiókodba, mert oda addigra már megérkezik az automata visszaigazoló levél a díjbekérővel együtt, amin megtalálhatod a számlaszámot is, és a díjbekérő számát, amit majd az utalásnál a közlemény rovatba be kell írnod. Ha ezt nem kapod meg, akkor valószínűleg helytelen email-címet írtál, vagy a spam fiókba landolt levelem, esetleg a promóciós mappába.
  4. Ha nem kapnád meg a visszaigazoló levelet, akkor kérlek, jelezd nekem azonnal.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, amire nem kaptál választ, akkor írj nekem levelet a noemi(kukac) onlineangol.com címre, vagy jobbra lenn látsz egy üzenődobozt, abba is beírhatod kérdésed.