HANGOS GYAKORLÓKÖNYVEK KEZDŐKNEK
ELŐVÁSÁRLÁSI 200 MÁR CSAK 3 PÉLDÁNYIG!

AZAZ ALAPMONDATOK MEGÉRTÉSE HALLÁS UTÁN!

GYIK
KUKKANTS BELE!
RENDELD MEG!

Hangos Gyakorlókönyvek

Ha nehezen érted az önálló mondatokat, és magadban fordítasz!

Rendeld meg
RENDELD MEG MOST!

KINEK ÉS MIÉRT KÉSZÍTETTEM EZT A KÉT KÖNYVET?

A könyv megszületése úgy történt, hogy Online Tanfolyamom hangos mondatgyakorlataihoz sokszor érkeznek olyan megjegyzések, hogy “nagyon jó, de még gyakorolnám, mert nagyon nehezen megy”.

Lehet, hogy most kezdted az angol tanulását, de az is lehet, hogy már régóta nyúzod: ha még az egyszerű mondatokat sem érted meg hallás után, nehéz számodra kiszűrnöd a szavakat, pedig úgy érzed, a mondatszerkesztésed rendben, a szavakat írásban felismered, sőt ha önállóan lennének, akkor hallás után is felismernéd, de így egyben, mondatként nem megy.

Nos, ha a fentiek rád igazak, Neked szól Hangos Gyakorlókönyvem két kötete.

♥ A könyvek nem tartalmaznak nyelvtani leírásokat, csakis feladatokat, semmi bonyolultba nem megyünk bele!

A könyvekhez természetesen hanganyag is tartozik, a normál tempó mellett lassú tempó is van: minden mondat kétszer hangzik el, először normál tempóban, kis szünet, majd lassan is felmondtuk. Brit, amerikai és ausztrál akcentust hallhatsz vegyesen.

♥ A hanganyagokat le is töltheted magadnak, így bárhol gyakorolhatsz.

♥ Feladataid a megoldókulccsal bármikor ellenőrizni tudod természetesen, és minden elhangzott mondatot leírtunk, valamint le is fordítottunk Neked, hogy ha igen kezdő és bizonytalan vagy, akkor ez is támaszként szolgáljon.

De a legbiztosabb, ha belekukkantasz a könyvekbe, mert nem szeretném, ha zsákbamacskát vennél. A hanganyagokból is tettünk fel részleteket!

Összesen a két könyv együtt:

0
angol-magyar mondat
0
illusztráció
0
oldal
0
feladat
RENDELD MEG MINDKÉT KÖNYVET MOST!

KUKKANTS BELE,HALLGASS BELE!

Mindkét könyvhöz készítettünk ízelítőt, kukkants bele bátran! Kattints a könyv képére és máris megjelenik a pdf dokumentum, ahol érdemes elolvasnod az előszót is! Nem szeretném, ha zsákbamacskát vásárolnál, ezért igyekeztem a legtöbb feladattípusra példát mutatni. Minden könyv tartalmaz egy szótár részt is, ezt is letöltheted, láthatod, hogy mekkora szókinccsel dolgoztunk, tényleg kezdő szintű a két könyv, de így is közel 500 szavas szókincsük van.

Úgy gondolom, az ízelítő azért teljes képet ad neked a könyvekről, de természetesen garanciát vállalunk, így ha mégsem tetszik, akkor az átvételétől számított 30 napon belül visszaküldheted, és az árat visszautaljuk Neked.

KINEK NEM AJÁNLOM A KÖNYVEKET?

Ha az egyszerű, önálló alapmondatok értése kiválóan megy, akkor egyik könyv sem Neked készült. Ebben az esetben bátran haladhatsz tovább úgy, hogy összefüggő szövegeket hallgatsz, tanfolyamom leckéi szépen elvezetnek.

Nincs szükséged rá, ha az önálló mondatokat gondolkodás nélkül, hibátlanul érted, még fordítanod sem kell, érted, és kész!

Akkor sem való Neked, ha összetett, bonyolultabb mondatszerkesztéssel megalkotott mondatokra vágysz, hiszen ebben a könyvben és hanganyagaiban nem érintjük a múlt időt, mindössze a jelen és jövő idővel foglalkozunk, igékkel, összevonásokkal, hogy egyszerre ne kelljen túl sok mindenre odafigyelni.

“HALLGASS!”

Több mint 35 éve tanítok angol nyelvet, ebből immár 10 éve online programon keresztül, és ez alatt az idő alatt több mint 120 ezer ember tanult nálam, velem.
Szinte minden tanuló arról panaszkodik, hogy a legnagyobb problémája a hallás utáni értéssel és a beszéddel van, és megrekednek egy bizonyos ponton.

Minden nyelv szavakból áll, a szavakból kell tudnod mondatokat alkotnod. De ha nem érted a szavakat, és nem tudod alkalmazni a szabályokat, melyekkel értelmes mondatokat tudnál alkotni, akkor a hallás utáni értés, és a beszéd sem fog menni.

Sok angol nyelvkönyv és tanfolyam is túl nagy lépésekkel halad. Egyes tanulóknál még az én, apró lépésekre felbontott tanfolyamom is túl gyors. Már az első szinten van egybefüggő szöveg. Túl meredek, túl nehéz.

Ha ezt érzi a tanuló, akkor mindig megkérem, ne haladjon tovább, foglalkozzon még a szavak hallás utáni értésével, és a mondatok hallás utáni értésével.

Igen ám, de van az a pont, amikor már úgy érezheted, unalmas, kívülről tudom ezeket a mondatokat!

Nos, akkor itt a HANGOSKÖNYV, gyakorold még.

Természetesen fontos, hogy a mondatszerkesztéssel is képbe legyél, ezért teljesen kezdő tanulóknak (értem ez alatt, hogy még sosem tanultál) nem ajánlom, illetve ha kezdő vagy, akkor a mondatszerkesztést is gyakorold be tanfolyamommal, tankönyveimmel, mert HANGOSKÖNYVEIM csak feladatokkal teli könyvek.

RENDELD MEG MOST!

A könyvet úgy alkottam meg, hogy önállóan is tanulható.

A feladatokhoz megoldókulcsot is készítettem, sőt, a mondatokat lefordítottam Neked, hogy ne maradjon azon figyelmed, jól érted-e vagy sem. Használhatod akkor is, ha nyelvtanfolyamra jársz, de akkor is, ha nyelvtanárt látogatsz rendszeresen.

Sokan érkeznek hozzám azzal a problémával, hogy nem értik az angol beszédet, és nem tudnak beszélni. Hiába értik a szavakat, a mondatok értése akadozik, nem pontos.

CHOOSE

Your Plan

Disk Space

Databases

Domains

Email Accounts

Support

Price

ANGOL
HANGOSKÖNYV

1+2. RÉSZ

1. KÖNYV

 2. KÖNYV

HANGANYAGOK

INGYENES SZÁLLÍTÁS

8.990 ft

10990 ft helyett

angol

hangoskönyv

1. rész

1 könyv

2 könyv

hanganyagok

ingyenes szállítás

5.990 ft

7990 ft helyett

angol

 hangoskönyv

2. rész

1. könyv

2. könyv

hanganyagok

ingyenes szállítás

5.990 ft

7990 ft helyett

GYAKORI KÉRDÉSEK

Igen, a könyv feladataihoz tartozik természetesen megoldókulcs is, ráadásul minden egyes mondatot lefordítottam Neked, így magyarul és angolul is ott van. Tudom, hogy sokatoknak számít, mennyire pontosan is értettétek az adott mondatot, illetve ha értitek a mondatot magyarul, akkor azt is láthatjátok, hogy mit hibáztatok.

A könyvek alcíme: Hallás utáni értés mondatról-mondatra, vagyis könyvem azoknak készítettem, akik egy-két mondat meghallgatásakor már leblokkolnak, vagyis összefüggő szövegek megértése még lassú tempóban is kudarcot okoz.

A könyvek célja, hogy felkészítse a tanulót a szövegek hallgatására, tehát önbizalmat adjon az önálló mondatok, vagy összefüggő – de limitált számú – mondatok megértéséhez. Azaz a könyvekben vannak olyan feladatok, ahol már nem egy mondatot kell megértened, hanem már kettőt-négyet, és ezek alapján kell megoldanod a feladatot. A második könyvben már bonyolódik a mondatszerkesztés, hiszen már igeidőket is érintünk, így az önálló mondatok mellett vannak összefüggő mondatok, és a könyv végén 10 darab rövidebb, de összefüggő szöveg is van azokkal a szerkezetekkel, amelyeket a két könyvben begyakorolhattál. Készítettem egy tartalmi ízelítőt, ezt kérlek, nézd meg, mert nem szeretném, ha zsákbamacskát vennél.

Nem, a hanganyag nem CD-n jön. Mivel sokan telefonról tanulnak, illetve a modernebb készülékeken már CD/DVD olvasó sincs, ezért egy egyedi linket fogsz kapni, ami egy oldalhoz vezet, és onnan fogod tudni letölteni a hanganyagokat a saját készülékedre, legyen az mobil eszköz vagy asztali számítógép.

Amennyiben többet rendelnél, akkor írj a noemi@onlineangol.com emailcímre, vagy telefonálj a +36 70 617-7155 számra.

A könyv célja, hogy felkészítse a tanulót a szövegek hallgatására, tehát önbizalmat adjon az önálló mondatok, vagy összefüggő – de limitált számú – mondatok megértéséhez. Az első könyvben főleg önálló mondatok vannak, de már található benne olyan feladat, ahol kettő-négy összefüggő mondatot kell megértened, hogy megold a feladatot. A második könyvben már bonyolódik a mondatszerkesztés, hiszen már igeidőket is érintünk, így az önálló mondatok mellett vannak összefüggő mondatok, és a könyv végén 10 darab rövidebb, de összefüggő szöveg is van azokkal a szerkezetekkel, amelyeket a két könyvben begyakorolhattál. Teljesen kezdőknek nem javaslom, hiszen ha még sosem tanultál angolul, akkor ezekből a feladatokból semmit nem fogsz megérteni.

Teljesen mindegy, hol tartasz a tanulmányaidban, hiszen ha úgy érzed, önálló, egyszerű angol mondatokat sem értesz, még ha lassan is beszélnek, akkor ezek a könyvek neked szólnak! Hiszen mielőtt összefüggő szövegek hallgatásába kezdenél, már értened kell az önálló mondatokat, és nem szabad magadban fordítanod!

Természetesen, hiszen mint minden boltban vagy online vásárolt termékre, nálunk is garancia van. Ha nem tetszik a könyv, akkor sértetlen állapotban juttasd vissza részünkre 30 napon belül, és visszautaljuk részedre a könyv árát. Ezt a kérésed jelezd nekünk írásban.

Kérlek, nézd meg az oldalon letölthető ízelítőt, igyekeztem úgy összeállítani, hogy el tudd dönteni, érdekel-e.

Ha mégis visszaküldenéd, akkor figyelj arra, hogy utánvétellel nem áll módunkban átvenni a visszaküldött könyvet, a postaköltséget ebben az esetben neked kell állnod, ezért inkább olvasd el alaposan az oldalon a tájékoztatást, és nézz bele a könyv tartalmába, felépítésébe, mert tuti el tudod dönteni, hogy kell ez Neked vagy sem.

A KÖNYVET JELENLEG EGY ELŐVÁSÁRLÁSI AKCIÓ KERETEIN BELÜL LEHET MEGRENDELNI, KÉRLEK OLVASD EL:
Azoknak, akik a könyvet (hanganyaggal együtt) megrendelik a megjelenés előtti időszakban és ki is fizetik, a könyv árából elővásárlási kedvezményt adunk, és a postaköltséget is mi álljuk.

Egy kötet esetén az ár 7900 ft helyett 5990 ft, mindkét kötet esetében 10990 Ft helyett most csak 8990 Ft.

Az akcióban való részvétel feltétele a könyv akciós árának beérkezése az akciós időszakon belül (2020. december 10 előtt).

Az akció mindössze 200 db könyvre vonatkozik. A 200 db könyv megvásárlását követően az akciónak vége. Ezt követően már csak a teljes áron lehet hozzájutni. Az akció más akcióval, kedvezménnyel nem összevonható. Az akciós könyv nem szerepel semmilyen más akcióban vagy csomagban.

A könyv ára magában foglalja a szállítási költséget.

A könyvet a megrendelők december második hetében kapják kézhez a megjelenést követően. A megjelenésről e-mailben is küldök tájékoztatást.

KÜLFÖLDRE SAJNOS NEM TUDUNK JELENLEG POSTÁZNI!

Ha kicsit lejjebb gördítesz, elolvashatod a leggyakoribb kérdésekre adott válaszaim, de bármilyen kérdésed van, írj nekem üzenetet, emailt (noemi(kukac)onlineangol.com), minden esetben válaszolok, de telefonon is elérsz bennünket a +36 70 617-7155 telefonszámon.

TEENDŐD

A banki utalásnál nem szükséges, hogy legyen bankszámlaszámod. Ha nincs bankszámlaszámod, akkor a kapott bankszámlaszámra úgy tudod utalni a pénzt, hogy bemész egy bankba, és ott fizeted ki készpénzben.

  1. Töltsd ki a megrendelőlapot, és kérlek, minden adatot írj be pontosan, hogy a csomag célba érjen!
  2. Ha mindent jól töltöttél ki, megjelenik egy köszönő oldal, ahol a számlaszámot is láthatod. Ha paypal utalást választottad, akkor a paypal fiókodba fog elvinni, ahonnan azonnal át tudod utalni az összeget. HA NEM JELENIK MEG A KÖSZÖNŐABLAK, AKKOR NEM SIKERÜLT MINDENT KITÖLTENED.
  3. Menj az email-fiókodba, mert oda addigra már megérkezik az automata visszaigazoló levél a díjbekérővel együtt, amin megtalálhatod a számlaszámot is, és a díjbekérő számát, amit majd az utalásnál a közlemény rovatba be kell írnod. Ha ezt nem kapod meg, akkor valószínűleg helytelen email-címet írtál, vagy a spam fiókba landolt levelem, esetleg a promóciós mappába.
  4. Ha nem kapnád meg a visszaigazoló levelet, akkor kérlek, jelezd nekem azonnal.

FIZETÉSI HATÁRIDŐ: A fizetési határidő minden esetben 5 nap, ha addig nem érkezik be utalásod, akkor törlődik, és ezen az áron már nem fogod tudni beszerezni.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, amire nem kaptál választ, akkor írj nekem levelet a noemi(kukac) onlineangol.com címre, vagy jobbra lenn látsz egy üzenődobozt, abba is beírhatod kérdésed.