Hangos könyvek… hamarosan

Új könyvem gőzerővel készül, és mivel hanganyagos dologról van szó, és a hanganyagokat fel kell venni, újrahallgatni, újraszerkeszteni, ezért igencsak extra erőfeszítést kíván tőlem, tőlünk.

Közben úgy gondoltam, hogy nem egy könyv lesz belőle, hanem rögtön kettő. A könyvek tartalma kész, jelenleg a hanganyagok felvétele, szerkesztése történik, sajnos, ez a hosszabb munka, így előreláthatólag még 1-2 hónap és mehet a nyomdába.

Most csak annyit szeretnék róluk elárulni, hogy A1 szinten lévőknek készül, és kifejezetten abból a célból készítem, hogy a hallás utáni értésed fejlődjön. Tudom, hogy a haladóbbaknak is gond lehet a hallás utáni értés, de szeretném először a kezdőket megalapozni.

Akkor szól neked, ha 1-2 perces szövegek megértése is nehezen megy számodra, és a szavak “kihallása” is gondot okoz. Akkor szól neked, ha már az első mondat után elveszíted a szöveget, nehezen tudsz koncentrálni a szavakra és a nyelvtanra egyaránt. Kiszűrsz egy-két szót, de félreértelmezel, magadban fordítasz.

Ilyen kiadvány nincs a piacon jelenleg, és türelem, amint kész, meg fogom mutatni belülről is! Úgy állítottam össze, hogy lépésről-lépésre nehezedjenek a feladatok, először csak egyszerű nyelvtani szerkezetekkel, majd folyamatosan emeljük a nehézséget.

Olyan tananyagot állítottam össze, ami kinyitja a füledet, mondhatni ráhangolja a füledet az angol mondatokra. Ha az első 50 lecke hanganyagával küzdesz vagy küzdöttél, akkor ez neked való!

NYEREMÉNYJÁTÉK VÉGET ÉRT, KÖSZÖNÖM AZOKNAK, AKIK GYORSAK VOLTAK, ÉS KITÖLTÖTTÉK A KÉRDŐÍVET!

Ha van kérdésed, írd meg bátran a hozzászólásba!