HAMAROSAN ÉRKEZIK – HANGOS GYAKORLÓKÖNYV 3

Hangos könyv sorozatom 3. kötete már csakis összefüggő szövegeket tartalmaz, letölthető hanganyaggal együtt.

Cél: hallás utáni értésed fejlesztése és szókincsed bővítése.

Töltsd le a fenti gombra kattintva az ízelítőt, ahol részletesen is láthatod, olvashatod, milyen részekből áll majd a könyv, és milyenek a hanganyagok.

Igyekeztünk a 3. szint témáit és mondatszerkesztését figyelembe venni, hogy szépen fokozatosan építkezzen maga a könyv is!

SZÓKINCSFEJLESZTÉS

A fő célom az is, hogy a szókincsed fejlődjön, éppen ezért minden egyes szöveg tartalmaz új szavakat, kifejezéseket, amelyek mind-mind a mindennapi élethez szükségesek!

Olvasd el kérlek a Gyakori kérdésekre adott válaszaim, és ha esetleg valamire nem kaptál választ, kérlek, írj bátran!

ÍZELÍTŐ HANGANYAGA

Kattints arra, amit meg szeretnél hallgatni, de először olvasd át az Ízelítő dokumentum elején írt magyarázatot, tanácsot!

Hang301L – hanganyag normál beszédtempóval – A “3” a harmadik kötetre utal, a “01” jelzi, hogy az első szöveg hanganyagáról van szó, az ‘L’ jelöli, hogy lassított tempó.

Hang301SZ – hanganyag szünettel – Itt az “SZ” jelöli a szünetet.

Hang301N – hanganyag normál tempóban – Itt az “N” jelöli a Normál tempót.

Tehát, amikor a feladat utasítása azt mondja, hogy hallgasd meg a szöveget, akkor Te döntöd el, melyiket hallgatod meg!

A könyv 25 rövid szöveget tartalmaz.

Az A1 egy kezdő szintet jelöl, ahol a nyelvet tanuló már elkezdi megismerni a mindennapi élet témáit. Megérti, ha lassabban, tagoltan, egyszerűbb mondatokban beszélnek.

Igen, a könyv végén megoldókulcs és szótár rész is van.

Nem. A könyv e-könyvként jelenik meg. Emailben kapod meg a linket, ahol magát a könyvet és a hanganyagokat is le tudod majd tölteni.

Az összes könyvemhez hasonlóan ez is kiegészítő anyag. A tanfolyam jól kidolgozott lépések sorozata, amellyel el lehet érni egy stabil angol nyelvtudást. A könyveim extra gyakorlatokat tartalmaznak, és azoknak készítettem, akik még többet szeretnének gyakorolni, hiszen minél többet gyakorolsz, annál magabiztosabb leszel. Ha neked úgymond “gyenge pont” a hallás utáni értés, akkor a tanfolyami leckék folyamatos ismétlésén kívül szívből ajánlom a hangos könyvem.

Nem szerves része a tanfolyamnak, de azért szoktam a tanfolyam leckéihez viszonyítani, mert így jobban megértitek, hogy nehézségi fokát tekintve hova tartozik. A könyvet az is beszerezheti, aki nem tanfolyamom tanulója, hiszen a tanfolyam nélkül is tanulható.

Nem, nem kell megvenned, nem tartoznak össze, a különbség a nehézségi fokukban van. A 3. könyv már összefüggő szövegeket gyakoroltat.