Hallás utáni értés 38 – A1 szint

Sok tanulóm problémája a hallás utáni szövegértés, ráadásul sokaknak akkora probléma, hogy egy-két mondat után teljesen lefagynak. Ez azt jelenti, hogy a hallás utáni értésed A1 szinten van, tehát még ezen a szinten kell stabilizálódnod. Ilyenkor azt szoktam javasolni, hogy olyan feladatokat keress, ahol egy-kettő, esetleg három mondatból áll a “szöveg”, és így tanuld meg kiszűrni a lényeget, vagy a kért információt.

Tanfolyamom leckéit pont így állítottam össze, hogy lépésről-lépésre haladj, és érd el azt a pontot, amikor már egyre könnyebb a teljes, hosszabb szövegek megértése is. Várlak szeretettel és sok segítséggel!

/10
2442

Hallgasd meg a rövid hanganyagot, és válaszolj a kérdésre. Ha végeztél, kattints a zászlócskára, és meglátod, hogy átmentél-e vagy sem.

1 / 10

Hány órakor megy el otthonról Helen?

2 / 10

3 / 10

4 / 10

5 / 10

6 / 10

7 / 10

8 / 10

9 / 10

10 / 10

Your score is

Teljes Online Angol Tanfolyami Programom A0 szintről B2 szintre visz, ahol több mint 3000 szót gyakorolhatsz be, és tanfolyamom elején a kezdők hallás utáni értését megkönnyítem. A program lépéseit úgy állítottam össze, hogy szépen végiglépdelj rajta, és elérd a haladó szintet, és a mindennapi élet használható elemeit illesztettem be. Helyes mondatszerkesztés, beszédgyakorlatok, hallás utáni tanulás, hogy az angol kiejtést is megértsd.

Ha még bizalmatlan vagy, esetleg nem akarsz online tanfolyamon részt venni, akkor tekintsd meg tankönyveim.