A2 szint – Hallgasd meg a hanganyagot és végezd el a tesztet!

4

HUSZ8

A szöveg alapján döntsd el, hogy igaz vagy hamis az állítás. Lesznek olyan állítások, melyek egyáltalán nem hangzottak el!

1 / 10

1.Ritkán vásárol ruhát.

2 / 10

2. Irodában dolgozik, ezért csinosnak kell lennie.

3 / 10

3. Hétköznap magas sarkú cipőt hord.

4 / 10

4. Az irodai ruhái nem kényelmesek, de elegánsnak kell lennie.

5 / 10

5. Otthon időnként farmert hord.

6 / 10

6. Tegnap vett pár új ruhadarabot.

7 / 10

7. Vett egy új kosztümöt is tegnap.

8 / 10

8. Nem igazán érdekli a divat.

9 / 10

9. Szoknyát és blúzt szokott hordani.

10 / 10

10. Minden fizetéskor vesz valamit.

Your score is

ÍRD MEG NEKEM A HOZZÁSZÓLÁSBA, HOGY SIKERÜLT!

Ha nincs időd tanárhoz vagy nyelviskolába járni, és nagyon szeretnél beszélni és érteni angolul, akkor regisztrálj Önállóan tanulható Online Alaptanfolyamomra, mely 300 leckéből áll. Pontosan fogod tudni, mit mi után tanulj, hiszen több mint 3000 lépést fogsz megtenni, melyek precízen illeszkednek egymáshoz. Olyan stabil alapot kapsz, mellyel nő önbizalmad, elkezdesz megszólalni, és elkezded megérteni az angol szövegeket! Speciális beszédkészségfejlesztő feladatok, melyek bizonyítottan “rávesznek” a beszédre!

“Szeretem a papagáj módszert, azt hiszem nekem ez segített igazán a beszédben. Emlékszem a tanfolyam elején kétségeim voltak afelől, hogyan lehet megtanulni beszélni egy idegen nyelven egy online tanfolyamon. De amikor elkezdtem a papagáj módszerrel gyakorolni, “csoda” történt. Azóta is imádom ezt a módszert, és amikor csak lehet, alkalmazom. A másik szuper módszer ami nekem bevált a 4/3/2-es módszer, minden nap csinálom, már a napi rutinom része lett.” Réka

Annyit tanulsz, amennyit szeretnél, hiszen nem kell senkihez alkalmazkodnod, a lényeg, hogy napi szinten legalább egy lépést végezz el!

Tanulj a saját tempódban bárhol, bármikor!

IRATKOZZ FEL MOST!