A1 – Hallás utáni szövegértés

Az én módszerem lényege, hogy a füleddel KEZDJ el tanulni, ahogy az anyanyelved is tetted.

A Noémiangol Online Alaptanfolyamon rengeteg hallás utáni szöveget dolgozunk fel.

Igen, feldolgozzuk, szétcincáljuk, hogy ne csak teszteket tölts ki, hanem legyen teljes megértésed, mit miért hogyan használunk. 

Ezért vagyok nagyon boldog, amikor a tanulóim megírják nekem, hogy egyre jobban értik az angol szövegeket, és egyre jobban mernek beszélni.

Várlak Téged is!!

 Hallgasd meg a hanganyagot, majd válaszd ki, mely dolgok azok, amelyekre szüksége van, és melyek, amelyeket nem visz magával George az utazáshoz!

3

Ha meghallgattad a hanganyagot, már kezdheted is!

1 / 1

Jelöld be azokat a tárgyakat, amelyekre SZÜKSÉGE lesz George-nak a beszélő szerint!

Your score is

ÍRD MEG NEKEM A HOZZÁSZÓLÁSBA, HOGY SIKERÜLT!

Bátran írj hozzászólást, hiszen csak neved jelenik meg, ide írhatsz becenevet is. Emailcímed nem használjuk fel semmire sem, nem is gyűjtjük.

Ha még nem vagy Noémiangol Alaptanfolyamom tanulója, várlak sok szeretettel és segítséggel!

NOÉMIANGOL

Ha nehezen megy a hallás utáni értés, akkor iratkozz be önállóan végezhető Hatékony Online angol tanfolyamom kezdőtől a haladó szintig visz, ahol több ezer hanganyag van. A program lépéseit úgy állítottam össze, mindent a füleddel tudsz tanulni!

Van tanári segítség, de nem kötelező. Olyan tempóban haladsz, ahogy neked tetszik.

Ha magolós vagy, ne gyere. Ha csak írni, olvasni szeretnél, ne gyere. Ha teszteket akarsz csak kattingatni, ne gyere. Kérdésed van? Írj a noemi@onlineangol.com oldalon, kérj egy napos turistajegyet, és belekukkanthatsz a teljes tanfolyamba!