A tudásanyagok menüpontban több száz ingyenes feladatot találsz, de ha nem csak gyakorolgatni, ismereteket frissíteni, „szórakozni” akarsz, hanem komolyan elhatároztad, hogy „most tényleg megtanulok angolul”, akkor iratkozz fel Teljes Online Angol tanfolyamomra, amelyből összeállítottam egy Próbatanfolyamot.

Hiszem, és tudom, hogy képes vagy önállóan tanulni, mert ha esetleg nyelvtanárhoz vagy tanfolyamra jársz is, annak a gyakorlásról kell szólnia: beszélgetés, beszélgetés, beszélgetés.

A többit mind meg tudod magad is oldani, és én meg tudom mutatni hogyan. Tanfolyamomnak nem célja az angol tanár helyettesítése, hiszen az élő beszédet egyetlen online program sem tudja helyettesíteni.

De megmutatom Neked:

  1. Hogyan fejleszd a hallás utáni értésed, mert erre sokszor nincs idő sem a tanfolyamokon, sem a tanárnál, sok idő megy el vele, sok pénzbe kerül, pedig a megfelelő tananyaggal ezt te magad, otthon is tudod gyakorolni.
  2. Hogyan fejleszd a beszédkészsége, hiszen nincs zavaróbb, mintha az órán vagy az életben nem tudsz kinyögni egy épkézláb mondatot sem. A megfelelő tananyaggal ezt te magad, otthon is tudod gyakorolni, fejleszteni tudod a beszédkészséged, hogy igenis eszedbe jussanak a szerkezetek, szavak.
  3. Hogyan gyakorold be az alap mondatszerkesztéseket, mert erre aztán igazán nem kellene óránként több ezer forintot költened, hiszen vagy házi feladatnak adja a tanár, vagy az órán oldotok meg hasonló feladatokat.

Tanfolyamomon több mint 500 videó van, mert tudom, hogy vizuális típus vagy. Tanfolyamomból ízelítőt is kaphatsz a youtube csatornámon, iratkozz fel bátran.