Alaptanfolyamom 300 leckéből áll, ami azért nem kevés. A hosszú évek alatt jól látom, hogy a legtöbben a 67. lecke környékén, a rendhagyó igéknél parkolnak le, és bizony le is cövekelnek.

Miért?

Mert itt, ebben a leckében 25 új szót kell megtanulni, és ez bizony sok.

Ha eddig a pontig nem alkalmaztad a szótanulási módszert, amiről rendszeresen beszélek a tanfolyamon, akkor valószínűleg amúgy is maradtak olyan szavak, amelyeket nem rögzítettél megfelelően.

Most pedig még 25 jön!

Ez NEM NYELVTAN, EZ SZÓKINCS.

Több mint 200 rendhagyó ige van az angolban, ebből a 67. leckében csak azoknak az igéknek az alakját tanuljuk, amelyek szerepeltek a korábbi leckékben, a többit szép fokozatosan fogod elsajátítani, de ezt a 25 darabot itt kell.

Készítettem több videós gyakorlatot is, képes szókártyákat, hogy még könnyebb legyen a gyakorlás, de bizony a múlt idejű alakokat pont úgy kell kezelned, mintha új szavak lennének.

Most ebből hoztam neked egy kis ízelítőt!

NOÉMIANGOL

Ha folyton elfelejted a szavakat, akkor iratkozz be önállóan végezhető Hatékony Online angol tanfolyamom kezdőtől a haladó szintig visz, ahol több mint 3000 szót gyakorolhatsz be. A program lépéseit úgy állítottam össze, hogy már az első leckéknél megszólalsz!

Van tanári segítség, de nem kötelező. Olyan tempóban haladsz, ahogy neked tetszik.

Ha magolós vagy, ne gyere. Ha csak írni, olvasni szeretnél, ne gyere. Ha teszteket akarsz csak kattingatni, ne gyere. Kérdésed van? Írj a noemi@onlineangol.com oldalon, kérj egy napos turistajegyet, és belekukkanthatsz a teljes tanfolyamba!