ONLINE ANGOL TANFOLYAM
KEZDŐ SZINTTŐL HALADÓ SZINTIG!

Gyuris Noémi vagyok, diplomás nyelvtanár. 1989 óta oktatok angolul magántanulókat, és több száz tanulót juttattam el sikeres középfokú és felsőfokú vizsgáig. Magánóráimnál is a beszédkészség és a hallás utáni készség fejlesztésére koncentrálok, de fontosnak tartom a szókincs és a nyelvtan fejlesztését is, hiszen a nyelvtan nem más, mint azon szabályok összessége, hogy milyen sorrendbe tedd a szavakat.

Borzasztó hiányosságokkal jönnek hozzám a “haladóbb” tanulók is. Gyatra szókincs, hiányos nyelvtan, amitől egyáltalán nem tűnik választékosnak a beszédjük. A hallás utáni értésük pedig sajnos soha nem üti meg azt a szintet, amivel elégedettek lennének, ahhoz képest, hogy mennyi ideje foglalkoznak az angollal.

Szándékosan a “foglalkozni” szót használom, hiszen ez nem tanulás. Hiába haladóbb a tanuló, tíz esetből 9-nél a nyelvtant is ki kell kalapálni, és a szókincset is fel kell turbózni. Egy nyelvóra nem olcsó, én nem szeretném ezzel tölteni az időm.

Ezért hoztam létre Noémiangol Online Alaptanfolyamom, mert amellett hogy a nyelvtani dolgokat is átveszi itt a tanuló, a legfontosabb 3000 szót is meg tudja tanulni, mindezt HANGOSAN és BESZÉLTETŐSEN. A magánórákon pedig tudunk beszélgetni, és további hallás utáni feladatokat oldani, átbeszélni (angolul) a témákat.

Jelenleg is naponta érkeznek üzenetek, e-mailek hozzám, ezzel a szöveggel: “TÖBB ÉVE TANULOK ANGOLUL, DE SZINTE SEMMIT NEM ÉRTEK, HA HOZZÁM BESZÉLNEK, ÉS A MEGSZÓLALÁS IS NEHEZEMRE ESIK, FÉLEK, BIZONYTALAN VAGYOK.”

PRÓBÁLD KI!

Nem kell hozzám járnod magánórákra, a Noémiangol Online Tanfolyamomra bármikor beiratkozhatsz.

De csak akkor iratkozz be vagy próbáld ki, ha beszélni szeretnéd az angol nyelvet és szeretnéd érteni az angol hanganyagokat!

Rengeteg “hagyományos” online tanfolyam van, ahol azzal, hogy meghallgatsz egy hanganyagot és kitöltesz egy tesztet, máris azt ígérik, hogy fejlődni fog a hallás utáni értésed. Vagy attól, hogy egy párbeszédet meghallgatsz, máris beszélni fogsz. Nem, én nem akarok a sorba állni. Sőt, ilyen feladatokat ingyenesen küldök neked, vagy a honlapomon a FELADATOK menüpontban is találkozhatsz vele. Tanfolyamomon is vannak tesztek, de én tesztelésre használom őket, nem pedig oktatásra.

A hallás utáni értésed és a beszédkészséged speciális feladatokkal fejlesztem, nem pedig tesztekkel. Ezen a tanfolyamon bizony aktivizáló feladatok vannak, beszélned kell hangosan, hallgatnod. Tehát bárhol tanulni nem biztos, hogy tudsz, hacsak nem bánod, hogy megmosolyognak, miközben a buszon hangosan ismétled a kiejtést. De tudod mit? Próbáld ki, nincs vesztenivalód!

Kedves Noémi! Nagyon hasznosnak tartom a leckéket. Sokkal könnyedebben megy vele a tanulás így, hogy a helyes kiejtéssel tanulhatom meg. Naponta több órát töltök el a tanulással, emellett többször meghallgatom a napi teendőim közben ismételgetve és hallgatva. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a módszerre. Számomra nagyon hasznos.Köszönöm! Magyar Henrietta

FÉLSZ, HOGY HA BELEVÁGSZ, AKKOR “NEM JÖN BE”?

CÉLOM, HOGY TANFOLYAMOM VÉGÉRE MEGÉRTSD A STANDARD, MINDENNAPI BESZÉLT NYELVET, ÉS MEG MERJ SZÓLALNI, EL TUDJ IGAZODNI ANGOLUL A NAGYVILÁGBAN!

OLVASD EL, MIT MONDANAK ONLINE TANULÓIM!

“Mindenben fejlődtem … A szókincsemmel eddig se volt gond, de sajnos sok olyan szó volt amit nem úgy ejtettem, ahogy kellett volna, így már meg is fejtettem, hogy miért nem értettem a beszélt nyelvet… Újrakezdőként sikerült már eddig is sok mindent felelevenítenem és sok apró hiányosságra is fény derült… Hálás vagyok, hogy rátaláltam a tanfolyamra. Őszintén mondom, hogy sokkal hatékonyabb módszer, mint bármi más!!! Köszönöm, hogy évekig küldted az e-mailcímemre a különböző anyagokat, mert most, hogy végre időm is engedi el tudtam kezdeni a tanulást!!!” Szabóné Németh Erika
“Mindenben fejlődött az angolom, bár folyamatos újrakezdő vagyok. Kezdenek a helyükre kerülni, rendszerbe foglalódni az eddig tanultak. A legjobb a számomra, hogy a leckéid rendkívül motiválóak, ill. hogy nagyon logikusan építetted fel az egész angol tanfolyamot. Tudok segíteni az 5.-es lányomnak az iskolai házi feladatoknál. ” Varga Mónika
“Kedves Noémi. Véleményem szerint, a te tanfolyamod a legjobb az online nyelvtanulásban találhatók között. Én mindenkinek ajánlom. Mivel UK-ban élek, ezért megvan a lehetőségem a mindennapi listening gyakorlásra. A te tanfolyamod nagyban hozzájárult ahhoz, hogy könnyen ment a beilleszkedés az itteni nyelvi környezetbe, és az életbe. Köszike, Eva”
“Nagyon nehezen tanulok idegen nyelvet. Sajnos problémám van a pontos dolgok megjegyzésével pl. évszám, nevek stb. De ez a módszer, hogy az új szavakat látom, és hallom is, így nagyon jól tudom tanulni a szavakat. A másik pedig, ami nagyon tetszik, hogy az új tananyag gyakorlásakor mindig benne vannak az előző leckék, így nem csak lexikálisan tanulom meg, hanem használni is tudom. Végre úgy érzem, hogy most már tudok mondani pár dolgot, és helyesen.” M. Anita
“Úgy érzem, leginkább a beszédkészségem fejlődött, amiért nagyon hálás vagyok. Régebben nagyon féltem megszólalni, mert féltem, hogy rosszul fejezem ki magam, rossz igeidőt használok, stb. Persze ezekben még mindig hibázom, de már nem rémiszt meg annyira, hogy mások elõtt is beszéljek” Valentina
“A leckék hosszúsága, a játékos gyakorlás és a hanganyag érthetősége tetszett eddig a legjobban” – Judit
“Naponta kb. 20-30 percem van, amit “magamra fordíthatok”. Ezekkel a leckékkel tudom legjobban kihasználni ezt az idõt. Újra felvettem a kesztyűt, hogy megküzdjek az angollal. Bármikor elővehetem, érthető, logikus, érdekes feladatok, szuper!:-) ” Rita
“Amit évtizedeken át, az újrakezdések során sosem értettem, most a Te 1 perces videodból azonnal sikerült” – Anikó 2017. február 23.
“Kedves Noémi! Köszönöm szépen! El kell, hogy mondjam Neked, hogy az elmúlt 40 évem során nem találkoztam még ilyen profi angol nyelvleckével. Mindennap tanulok és alig várom, hogy leüljek tanulni, miután hazaérkeztem. Kritikus pontra tapintasz rá a megértésre de a tanácsaidat megfogadva tanulok. Az angol szövegértés a legnehezebb számomra! Lelkes és kitartó vagyok, mindent szépen elmagyarázol és szemléltetsz. Szó szerint élvezem Veled a nyelvtanulást!Hihetetlen!
“Kedves Noémi! A lépésről-lépesre haladó alapos begyakorlás meghozza a sikerélményt! Nagyon örülök a módszerednek, mert rávezet a helyes kiejtésre, a kitartásra és a végső célra: a szövegértésre! Köszönöm” Kovácsné Panker Katalin