TUDD MEG, MENNYIRE VAGY JÁRTAS AZ ALAPVETŐ SZÓKINCSBEN.

Nincs semmilyen online javító program, majd meglátod, miért. Nyugis helyen kell, hogy legyél!

Tanfolyamom első 100 leckéjét hívom ALAPOKNAK. Olyan alapvető szerkezeteket, szavakat RÖGZÍTESZ itt, melyek létfontosságúak, hogy zökkenőmentesen eljuss a célodig: folyékonyan beszéld az angol nyelvet, magabiztos legyél, ha mindennapi angol párbeszédben kell részt venned.

A „folyékonyság” nem hibátlan, tökéletes és anyanyelvi szintű angolt jelent. Azt jelenti, hogy a meglévő szókincseddel bármit el tudsz mondani zökkenőmentesen. Ehhez nem kell feltétlen óriási szókinccsel rendelkezned. Kb 1500-2000 szóval már elég jól el lehet boldogulni. Persze, ha te magasabbra törsz, és mondjuk a filmeket is tökéletesen érteni akarod, akkor ennek sokszorosa kell.

De mint látod, szavakról van szó.

Ha jól tudod a szavakat, azaz nem gondolkozol, nem fordítasz magadban, ha meghallod őket, illetve ha te szeretnéd használni, „jön, és kész”, nos, akkor nincs semmi akadály előtted.

Indítsd el a videót, és amint meghallod a magyar szót és a kép is feltűnik, máris mondd ki hangosan az angol megfelelőjét!

Rövid szünet után hallhatod a megoldást!

Bevallom, ez sem garantálja, hogy ez a szó betonbiztos, de legalább nem ad lehetőséget választásra, vagy tudod vagy nem. Fontos az önkontroll, hiszen ha a kiejtésed nem jó, vagy bizonytalan vagy, ezeket észre kell venned magadon, és a tanfolyamomon leírt módszerrel újratanulnod a szót!

IRATKOZZ FEL ONLINE ANGOL TANFOLYAMOMRA!