EGY ÉVES HOZZÁFÉRÉS ÁRÁÉRT KORLÁTLAN, ÖRÖKÖS TAGSÁGOT KAPSZ.
JELENTKEZZ MOST!

TEENDŐD

A három részletben történő fizetés három, egymást követő hónapot jelent (háromszor 10 000 ft), tehát ha most megrendeled, akkor az első részlet fizetési határideje 5 nap, a második részlet fizetési határideje az ezt követő 30 nap, a 3. részlet fizetése pedig az ezt követő 30. nap.

Töltsd ki a bal oldali jelentkezési lapot.

  1. Töltsd ki a megrendelőlapot, majd küldd el. Ezzel feliratkozol a Noémiangol Online Tanfolyamra, de feliratkozásod még nem végleges.
  2. Ha mindent jól töltöttél ki, akkor megjelenik a Köszönőoldal, és azon megtalálsz minden adatot, bankszámlaszámot. Nem csak interneten keresztül utalhatsz, ha esetleg nincs bankszámlaszámot, akkor bármelyik bankba bemehetsz, és a megadott számlaszámra tudod elutalni a tanfolyami hozzáférés díját.
  3. Az emailfiókodba hamarosan megérkezik a hivatalos díjbekérő is, ezzel nincs semmi teendőd, de ezen is rajta van a számlaszám, és a fizetési határidő, összeg. Ha ezt nem kapod meg, akkor valószínűleg helytelen email-címet írtál, vagy a spam fiókba landolt levelem, kérlek, jelezd nekem.
  4. Amint beérkezik utalásod, még a beérkezés napján aktiválom a leckéid.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, amire nem kaptál választ, akkor írj nekem levelet a noemi(kukac)onlineangol.com címre, vagy jobbra lenn látsz egy üzenődobozt, abba is beírhatod kérdésed.

GYAKORI KÉRDÉSEK