Az örökös hozzáférés azt jelenti, hogy amíg honlapom él, a 300 leckéhez, és minden felújított változatához folyamatosan hozzáférsz (2009 óta létezik:)

TEENDŐD

A banki utalásnál nem szükséges, hogy legyen bankszámlaszámod. Ha nincs bankszámlaszámod, akkor a kapott bankszámlaszámra úgy tudod utalni a pénzt, hogy bemész egy bankba, és ott fizeted ki készpénzben. Ha céges számlát kérsz, akkor kérlek, jelezd nekem emailben, mert akkor egy másik számlaszámot küldök el Neked. Az űrlap kitöltésével automatikusan egy Kata-s számláról számlázunk, céges számlát innen nem tudok kiállítani. noemi@onlineangol.com

  1. JELÖLD BE A FIZETÉSI MÓDOT IS!!!!!!!!!!! Ha ezt nem jelölöd be, sajnos nem jut el a rendelésed hozzánk. Ha nincs paypal számlád, akkor ne kattints az ikonra kérlek, válaszd a banki utalást. Mi nem kérünk el bankszámlaszámot, tehát vagy a netbankodba mész be és a kapott adatokkal tudsz utalni, vagy be tudsz menni az OTP-be, és fizikálisan is be tudod fizetni a tandíjad.
  2. Ha a fenti pontot megtetted, akkor töltsd ki kérlek az adataiddal a megrendelőlap formanyomtatványt.
  3. Ha mindent jól töltöttél ki, megjelenik egy köszönő felirat a megrendelőlap alatt, valamint egy külön ablakban az adatok jelennek meg.
  4. Menj az email-fiókodba, mert oda addigra már megérkezik az automata visszaigazoló levél, a díjbekérő számlával együtt. Ha ezt nem kapod meg, akkor valószínűleg helytelen email-címet írtál, vagy a spam fiókba landolt levelem, vagy nem töltötted ki megfelelően a megrendelő formanyomtatványt.
  5. Utaláskor a közlemény rovatba írd be az emailcímed és a díjbekérő sorszámát

FIZETÉSI HATÁRIDŐ: A fizetési határidő minden esetben 5 nap.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, amire nem kaptál választ, akkor írj nekem levelet a noemi(kukac) onlineangol.com címre, vagy jobbra lenn látsz egy üzenődobozt, abba is beírhatod kérdésed.