HALLÁS UTÁNI SZÖVEGÉRTÉS – A1

Ha gondod van a hallás utáni szövegértéssel, akkor a hallás utáni tesztek nem igazán tökéletesek a gyakorlásra. Ezek tesztek, ami azt jelenti, hogy egyfajta vizsga, de még arra sem feltétlen tökéletes, hiszen tippelésre ad lehetőséget, és adatokat kér tőled, vagyis az emlékezeted is teszteli, ez pedig nem feltétlen a nyelvtudásod méri, inkább azt, hogy mennyire jegyzel meg adatokat a memóriádban.

Jó játék, jó szórakozás lehet, de valójában azt, hogy milyen a hallás utáni értésed, az eredmény nem tökéletesen mutatja.

A hallás utáni értésed az online tanfolyamomon az úgynevezett Papagáj-módszerrel gyakorlod be, ahol több lépésen keresztül jutsz el a teljes megértésig, fejlesztve a szókincsed, a hallás utáni értésed, és a beszédkészséged is. A sok-sok lépés egyike csak a teszt, de ha a többi lépést nem teszed mellé, akkor igen lassan fejleszti csak a hallás utáni értésed.

Ha kíváncsi vagy a módszerre, akkor Iratkozz be a Próbaleckékre, ahol a 19. leckében máris bemutatom neked lépésről-lépésre.

Ha nincs lehetőséged tanfolyamomra beiratkozni, akkor hallgass minél több angol hanganyagot, végezz hozzájuk nyugodtan teszteket, fejlődni mindenféleképpen fogsz.

/10
369

Hallgasd meg a szöveget, majd oldd meg a tesztet!

Ryan is from ...

He lives in ......

He is ....

Melyik igaz?

Lucy is Ryan's....

Melyik nem igaz?

Sara Chen ......

Peter is ...

..... works for a magazine company.

Jordan wants to drink tea.

Your score is

Ha még nem vagy Noémiangol Alaptanfolyamom tanulója, várlak sok szeretettel és segítséggel!

Hamarosan indul új oldalam, ahol havi hozzáférés elérhető, így még kedvezőbb a tandíj.