MÓDSZEREM HASZNÁLATÁVAL KÉPES LESZEL MEGÉRTENI AZ ANGOL BESZÉDET, ÉS KÉPES LESZEL MEGSZÓLALNI ANGOLUL

MILYEN GYAKORLATOKAT VÉGEZZ AHHOZ,  FELTURBÓZD ANGOL BESZÉDÉRTÉSED, ÉS  MEG MERJ VÉGRE SZÓLALNI ANGOLUL

Szeretnél egyre többet megérteni az angol beszédből, legyen az élő beszéd, vagy videó esetleg film, igaz?

Gondolj csak bele! Semmi baj sincs veled. Nem azért nem érted az angol beszédet, mert rosszabb lennél azoknál, akik értik. Megismertetem veled azokat a technikákat, melyek segítségével értelmes szavak kezdenek kiemelkedni a korábban értelmetlen beszéd káoszából.

Írd be az e-mailcímet és máris megtudhatod a videóból, min kell változtatnod ahhoz, hogy az angol beszéd bábeli zűrzavara értelmet nyerjen számodra. 

Rá fogsz jönni, hogy van egy sokkal egyszerűbb és hatékonyabb módja az angol tanulásnak, mint a magolásos módszer, amelyek másnapra már kiröppennek a fejedből.

Azonnal alkalmazható módszereket fogok neked adni, amelyeket önállóan is használni tudsz, és látni fogod, hogy számodra is van remény, és képes leszel megérteni az angol beszédet, és végre meg mersz szólalni.

HOGYAN TANULD MEG MEGÉRTENI AZ ANGOL BESZÉDET MÉG AKKOR IS, HA NINCS NYELVÉRZÉKED.

Talán mondták neked, hogy nincs nyelvérzéked. Talán elhitted. De gondolj csak bele! Nem furcsa, hogy a saját nyelved folyékonyan beszéled? Ha a magyar nyelvet elsajátítottad, akkor az angol is menni fog.

A magyar nyelvet nem könyvekből tanultad, hiszen mire iskolás lettél, és olvasni tudtál, nagy valószínűséggel már beszélted a nyelvet.

Ismerd meg azt a módszert, amellyel anyanyelvedhez hasonlóan tudod tanulni az angol nyelvet is, és ha alkalmazod, akkor működni fog. EZ NEKED AZÉRT JÓ MERT nem fogod az amúgy is drága idődet pocsékolni olyan magolásra, amit másnap úgyis elfelejtesz.

IDE ÍRD AZ EMAILCÍMED ÉS A VIDEÓBÓL AZONNAL MEGTUDOD, HOL HIBÁZOL ÉS MIÉRT NEM ÉRTED AZ ANGOL BESZÉDET. EZ NEKED AZÉRT JÓ MERT ingyenesen hozzájuthatsz ahhoz a kiemelten értékes tudáshoz, amit NEM AKARTAM ingyenesé tenni.

(KATTINTS IDE, HA TE IS MEG AKAROD ÉRTENI AZ ANGOLT)

Amint megadtad e-mailcímed,  a videót máris megnézheted, de elküldöm neked az emailfiókodba is, és egyidejűleg feliratkoztál 15 leckés ingyenes minitanfolyamomra is, ahol lépésről-lépésre végigvezetlek, hogyan is kell tanulnod, hogy beszédértésed fejlődjön.

A LEGGYORSABB MÓD A HALLÁS UTÁNI ANGOL SZÖVEGÉRTÉS FEJLESZTÉSÉRE.

Ha már eleged van abból, hogy több ezer hallás utáni tesztet megcsináltál, de nem fejlődsz, és nem tudod, mi a gond, akkor iratkozz be az ingyenes minitanfolyamomra. EZ NEKED AZÉRT JÓ MERT te magad fogsz rájönni arra, eddig mivel pocsékoltad az időd, és milyen feladatokat kellene csinálnod ahhoz, hogy elérd azt az eredményt, amire vágysz: „végre érteni akarom az angol beszédet, és meg akarok szólalni”

21 POFONEGYSZERŰEN ALKALMAZHATÓ GYAKORLAT, HA POCSÉK A HALLÁS UTÁNI ÉRTÉSED

Minitanfolyamom leckéiben olyan gyakorlatokkal ismerkedhetsz meg, amelyekkel felturbózhatod az angol hallás utáni értésed, EZ NEKED AZÉRT JÓ MERT ha nem érted az angol, akkor nem is fogsz megszólalni.

HOGYAN TANULJ ANGOLT, HOGY A BESZÉDÉRTÉSED ÉS A BESZÉDKÉSZSÉGED AUTOMATIKUSAN FEJLŐDJÖN?

Ha tökéletesen olvasol, és az írott anyagokat megérted, de a beszélt angol megértése olyan, hogy akár kínai is lehetne, akkor iratkozz fel minitanfolyamomra. EZ NEKED AZÉRT JÓ MERT megtudhatod, hogyan tanulj, hogy a beszédértésed és beszédkészséged is fejlődjön.

MEGOSZTOM VELED AZ INTERNET 5 LEGJOBB WEBOLDALÁT, ÉS YOUTUBE CSATORNÁJÁT, AHOL SZINTEDNEK MEGFELELŐ HALLÁS UTÁNI SZÖVEGEKET HASZNÁLHATSZ FEL TELJESEN INGYEN, ÉS NAPI SZINTEN HASZNÁLVA FÉNYSEBESSÉGRE KAPCSOLHATSZ.

Elárulom neked a világháló több ezer angoloktató weboldala közül melyik az az 5, amit segítségül hívhatsz a nyelvtudásod fejlesztésére, hogy ne kelljen plusz pénzeket kiadnod hallás utáni szövegekre, hanem naponta több órányi szöveget is hallgathatsz.