Nagy számok gyakorlása

Nagy számok gyakorlása

Hallgasd meg a számokat, majd írd le őket! Vigyázz, mert az angolban a nagy számokat már másképp kell írni SZÁMOKKAL is, ezt a tanfolyam 233. leckéjében részletesen tanuljuk! Ha szükséges, ismételd át, mielőtt ezt a feladatot elvégzed.
A diát te irányítod, a képernyő alatt lévő panelek segítségével. Kattints mindig a következőre, vagy okoseszköznél lapozhatsz is. Az utolsó dia mutatja az eredményed. Ha esetleg volt hibád, akkor kattints a MEGOLDÁS gombra, és visszamehetsz ellenőrizni. Ha szeretnéd ismét elvégezni a feladatot, akkor az ÚJRA gombra kattints kérlek!

Javaslat: Hallgasd meg, majd írd be a számot! Utána még ne ellenőrizd, hanem hallgasd meg ismét, és mielőtt az ELLENŐRZÉS gombra kattintasz, te magad is ellenőrizd!

Ha az előtte lévő feladatot (lásd 233. lecke) jól begyakoroltad, akkor menni fog. Ha nehezen megy, akkor menj vissza a korábbi gyakorlatokra, feladatokra!

2018-08-28T18:35:34+00:00By |

One Comment

  1. Zathureczky Györgyné 2018-03-24 at 21:40 - Reply

    Kedves Noémi! A számok java részét eltaláltam hallás után, de a nagy hibám az volt, hogy nem tettem vesszőt a százasok és ezresek után. Most már ezt is megtanultam 🙂 Köszönöm szépen!
    Éva

Hozzászólás