Igei alakok A2

Az angol nyelvben rengeteg sajátosság van, és talán úgy tűnhet, hogy ezeket be kell magolni, mert másképp nem megy!

A fenti feladattal ezt tudod leellenőrizni, de semmi esetre se magolj be szólistákat, a legnagyobb részét el fogod felejteni!

Ne magolj!

Tanulási módszeremmel le foglak szoktatni róla, legalábbis megmutatom Neked, hogyan csináld, a többi már rajtad múlik!

Ha úgy tanulod a szavakat, ahogy kell, akkor nem kell szólistákat magolni, hanem például az egyes igéknél már azt is be tudod gyakorolni, hogy az igék után -ing vagy TO jön.

A célom a gondolkodásmentes beszéd és értés elérése, illetve megmutatom az utat, hogyan kell ezt megtenned!

“Nagyon jók ezek a hallás utáni értés feladatok. Egyrészt könnyen átültethető saját napi rutin megfogalmazására, másrészt nagyon segíti a kiejtés és a mondat dallamának tanulását. Az is nagyon jó, hogy magyarul is megvan a szöveg, mert a szavakból összerakott fordításból (a tükörfordításból) nem mindig ugyanaz a mondat jönne ki. Segíti az angolosabb gondolkodás elsajátítását. Nagyon köszönöm Noémi, én nagyon élvezem a tanulást, csak sajnos lassan haladok.” Barabás Józsefné

Teljes Online Angol Tanfolyami Programom A0 szintről B2 szintig visz, ahol több mint 3000 szót gyakorolhatsz be, és tanfolyamom elején a kezdők hallás utáni értését megkönnyítem. A program lépéseit úgy állítottam össze, hogy szépen végiglépdelj rajta, beszédkészséged fejleszd, megtanuld, hogyan kell “gondolkodásmentesen” tanulni, gyakorolni, képes legyél a mindennapi életben előforduló helyzetekben angolul feltalálni magad. Helyes mondatszerkesztés, beszédgyakorlatok, hallás utáni tanulás, hogy az angol kiejtést is megértsd.

“Amikor már gondolkozás nélkül megy amit eddig megtanultam, akkor az a tudás nagyon inspiráló a továbblépéshez. Két napja jöttem haza Angliából, ahol a családom által 2 hónapot töltöttem. Bátran megszólalok üzletekben, éttermekben. Sőt hazafelé a csomagommal volt egy kis probléma, és én mondtam a repülőtéri alkalmazottnak hogy biztosan a tabletem miatt jelzett be a rendszer. Megértette, válaszolt és szerencsére minden rendben volt. Ha hosszabb mondatot szeretnék mondani még végig kell gondolnom. Lassabban megy, de ki tudom magam fejezni és megértenek.” Kis Jánosné

Ha még bizalmatlan vagy, esetleg nem akarsz online tanfolyamon részt venni, akkor tekintsd meg tankönyveim.