Noémiangol 1. szint – záróteszt2018-07-03T21:18:25+00:00

Két tesztsort is készítettem Neked. Az egyik a nyelvtani tudást teszteli, a másik a hallás utáni értést.

Ne feledd, ez egy teszt. Bármilyen bizonytalanságod van, és “helyesen” tippelsz, azt helyesnek veszi, de így hamis eredmény születik. Te tudod, ha tippeltél, ezért kérlek, ebben az esetben mindig menj vissza tanulni, ismételni. Csak a 100% elfogadható. Itt most nem elég az iskolai 70-80%. A “jajj, tudom, csak nem figyeltem” sem megengedett. Legyél inkább pihent, és ne siess, az a biztos. Bármilyen eredményed is legyen, biztos vagyok benne, hogy sokat fejlődtél az első leckéhez képest.

Ismételni mindig kell, sőt kötelező is! Ide bármikor visszatérhetsz tesztelni magad.

A diákat te irányítod, a szürke képernyő alatti sáv karikáira kell kattintani. Az utolsó dia mutatja százalékos eredményed.

HA A HELYES VÁLASZT SZERETNÉD TUDNI, EZT TEDD: Az utolsó diakocka mutatja az elért eredményed, de van ott két gomb: MEGOLDÁS és ÚJRA.
Ha a megoldás gombra kattintasz, akkor felfedi a helyes válaszokat azoknál a diáknál, ahol tévedtél, vagyis ha pl a 2. diánál lévő feladatod hibás volt, visszamész a 2. diához, és ott lesz a megoldás. De csak akkor, ha előtte az utolsó dián lévő MEGOLDÁS gombra kattintottál.

HA NEM TÖLTŐDIK BE A KÉP: Lassú internet esetében szokott előfordulni. Ilyenkor légy türelmes, gyere vissza később, frissítsd az oldalt, vagy a böngészőt.

Újra elvégezheted a tesztet, ahányszor csak szeretnéd, szintén az utolsó diakockán van ez a lehetőség: ÚJRA

Ha kérdésed van, írd meg a hozzászólásba bátran!

TESZT – HALLÁS UTÁN ÉRTÉS

TESZT – NYELVTANI HELYESSÉG

Írd meg nekem a hozzászólásba, hogy sikerült a két teszt! Ha szükséged van a hallás utáni teszt írott mondataira, írj nekem e-mailt, és küldöm. Ha nem tudod, mi miért helyes, kérdezz és felelek!

40 hozzászólás

 1. Judit 2018-07-10 at 16:39 - Reply

  Hallás utáni 91 % Nyelvtani 95%

 2. Ágnes 2018-05-15 at 13:34 - Reply

  Az első 86 a második 93% lett.

 3. Marincsak Erika 2018-05-14 at 02:53 - Reply

  A hallás utáni értés 95% lett, mert volt egy helyesírási hibám. A nyelvtani rész 100%.

 4. László Éva 2018-03-03 at 22:40 - Reply

  KEDVES ÉVA!
  A HELYES VÁLASZOKAT ÚGY LÁTHATOD, HOGY AZ UTOLSÓ DIÁNÁL A MEGOLDÁS GOMBRA KATTINTASZ, ÉS VISSZAMÉSZ ARRA A DIÁRA, AMIT ELRONTOTTÁL. DE GONDOLOM NEM ERRE GONDOLTÁL, HANEM A HALLOTT MONDATOKRA. NEM, EZEK NEM LÁTHATÓAK. VALÓ IGAZ, HOGY BOSSZANTÓ, HA SZÁZADSZORRA SEM ÉRTED. EZÉRT ÍRTAM, HOGY ÍRJATOK NEKEM, ÉS KÜLDÖM LEÍRVA A HALLOTT MONDATOKAT:)) NEKED IS ELKÜLDTEM, AMIT KÉRTÉL:))

  JÓ HALADÁST: NOÉMI
  *****************
  Kedves Noémi!
  Nem lehetne, hogy a hallás után értés tesztnél a “Medoldás”-ra kattintva a helyes válaszokat is látni lehessen? Hiába látom utólag, hogy pl. a nemet kellett volna választanom az igen helyett, ha egyszer egy mondatot 100-szor meghallgatva sem értettem meg egy szót és soha nem tudom meg, hogy mit hibáztam. A 3. feladatnál annyit értek meg, “There are two………apples in the picture”, de az almák előtti szót akárhányszor meghallgatva is egyszerűen nem értem. Mondd már meg légy szíves mi van ezzel a két nyomorult almával ! :D:D:D A 6. feladatnál is bajom van, jól értem a szöveget, hogy “There was women” ?
  Köszi a segítséged, üdv.: Éva (Ja és csak megjegyzem, hogy az összes többi feladatot, a 2. szintet is 100%-ra megcsináltam, de ez az alma megakadt a torkomon a nőkkel együtt :)))

 5. István 2018-02-22 at 22:15 - Reply

  Kedves Noémi!

  Pár nap kihagyás után ma ismét belevágtam és meglett a 100-100%, igaz nem elsőre.
  De megvan!
  Lépek tovább a következő leckére.

  Üdv: István

Hozzászólás