Noémiangol Alaptanfolyam 2018-03-09T10:50:32+00:00

Úgy érzed, több pénzt tudnál keresni angol nyelvtudással?

Biztonságban éreznéd magad, ha Te lennél az, aki képes angolul beszélni, és nem kellene folyton segítséget kérned?

Gondolkodás nélkül szeretnéd beszélni, és érteni az angolt?

Szeretnéd aktivizálni az angol szókincsed?

IRATKOZZ FEL A NOÉMIANGOL ONLINE ALAPTANFOLYAMRA

 ÁRAK:

1) 300 lecke ÉLETHOSSZIG TARTÓ hozzáféréssel és rengeteg ajándékkal
90 000 Ft

RÉSZLETFIZETÉSSEL: 4 X 22 500 ft

 

2) 300 lecke egy éves hozzáféréssel:
30 000 FT helyett MOST 16 990 FTIRATKOZZ FEL A NOÉMIANGOL ONLINE ALAPTANFOLYAMRA

FÉLSZ BELEVÁGNI, MERT MI VAN, HA NEM MŰKÖDIK?

Ezért készítettem el az ingyenes tanfolyamot, amire ha még nem iratkoztál fel, feltétlenül tedd meg, hiszen így jól láthatod a módszerem, és kipróbálhatod magad, mennyire tudod a zsúfolt időbeosztásodba beilleszteni, és mennyire válik be nálad ez a fajta tanulás! A teljes Noémiangol Online Alaptanfolyam összes leckéje ilyen részletes, videós, és hangos, beszéltetős.

Különleges feladataimmal lépésről-lépésre jutsz el arra a pontra, hogy először ha lassan is, de elkezdesz beszélni, részt tudsz venni párbeszédekben. Egyre jobban megbarátkozol az angol nyelvvel, hozzászokik a füled, és egyre több mindent fogsz megérteni hallás után. Ezzel az “új képességeddel” bátrabban fogsz új munkát találni, vagy a jelenlegi munkahelyeden jobb pozíciót tudsz betölteni, de akár külföldön is megállod a helyed.

Barátaiddal vagy külföldön élő családtagjaiddal önállóan tudsz beszélgetni, és nem kell másra hagyatkoznod.

Teljes tanfolyamommal olyan stabil pontra jutsz az angolban, amit már csak szinten kell tartani.

EZZEL A TANFOLYAMMAL ELKERÜLHETED A BUKTATÓKAT, ÉS KÉPES LEHETSZ MEGÉRTENI ÉS BESZÉLNI A MINDENNAPI NYELVBEN SZÜKSÉGES TÉMÁKAT!

A teljes tanfolyam 300 leckéből áll, és nem, nem viszlek felsőfokig. Nem célom, hogy egyetemi előadó legyél, és nem célom, hogy a Föld szennyezettségéről is tudj vitatkozni. Nem is hiszem, hogy ezt 300 leckében le lehetne adni.

Célom, hogy ne csak passzív szókincsed legyen, hanem használni is tudd a tanultakat.

Célom, hogy a hétköznapokban tudd használni az angol nyelvet.

Célom, hogy a füleddel tanulj, és egyre jobban megértsd a hallott angol nyelvet.

IRATKOZZ FEL NOÉMIANGOL ONLINE ALAPTANFOLYAMRA

“Nem most kezdtem angolul, de mindig nagyon féltem megszólalni. Szinte ledermedtem, amikor valaki beszélt hozzám, mert sosem értettem azt, amit mondtak. Sok pénzt kiadtam már tanfolyamokra, tanárokra, így kissé félve vágtam bele a tanfolyamodba. Már a tanfolyam első leckéinél láttam, hogy ez valami más, és ahogy haladtam, elkezdtek a szavak értelmet nyerni, és nem egy össze-vissza halandzsa volt.
Megmondom őszintén, az elején nehéz volt, mert én is inkább az írott szöveget értettem, tanultam korábban, és nehéz volt visszafognom magam, nehogy ugyanígy tanuljak. Nagyon tetszik, hogy a te módszered a hallás utáni értésre és a beszédre szoktat rá, ami nagyon furcsa volt számomra, de úgy csinálok mindent, ahogy te mondod, és még egy nehéz szöveg is egészen más most. Valahogy már nem halandzsa, el tudom különíteni a szavakat.
Mindig utáltam az angolt … Most először tetszik és van hozzá kedvem.
Tetszik a feladatok változatossága és először tapasztalom,
hogy amit egyik nap megtanulok másnap is tudom.”
Hogán Bernadett

“Már több mint két éve, hogy jelentkeztem Noémi tanfolyamára, melyet nem bántam meg. Egymásra épülő tananyagait sikerül rendre elsajátítanom, igaz van olyan lecke, ahol kissé elakadok, de többszöri ismétléssel és tanárnőnk folyamatos biztatásával még a nehezebbnek tűnő anyagokkal is megbírkózom.
Mostanára olyan szintre jutottam, hogy az itt tanultakat a kinti, valós életben is tudom alkalmazni. Külföldi útjaim során, ha még nehezen is, de meg tudtam értetni magam vendéglőben, pályaudvarokon, szállodában, sőt még útbaigazítást is bátran kérni mertem. Angolt tanulni amúgy is megéri, mert a legtöbb országban értik ezt a nyelvet, úgyhogy bárhová mennénk, elég egy alapfokú angol nyelvtudás, amely számomra már bizonyított, hogy ezen a tanfolyamon megszerezhető, csupán kitartás és elhatározás kérdése! Úgyhogy, aki online szeretne angolt tanulni, az a lehető legjobb helyen jár. Ez személyes véleményem, de szerintem sokan egyetértenek velem. ” Adorjányi Erzsébet

A szavakat képekkel illusztráltam, hogy még könnyebb legyen megjegyezned, példamondatok is elhangzanak, és magát a szót is hallás után figyelheted meg!

AZ ANGOL BESZÉDÉRTÉST ÉS BESZÉDKÉSZSÉGET FEJLESZTŐ TANFOLYAM

– ALAPOKTÓL –

LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE

Naponta érkeznek üzenetek az oldalról, ezzel a szöveggel: “TÖBB ÉVE TANULOK ANGOLUL, DE SZINTE SEMMIT NEM ÉRTEK, HA HOZZÁM BESZÉLNEK, ÉS A MEGSZÓLALÁS IS NEHEZEMRE ESIK, FÉLEK, BIZONYTALAN VAGYOK.”
1989 óta oktatok. Sok olyan tanuló jött hozzám, aki évek óta tanult angolul, de szinte a legelején kellett kezdenünk. Miért? Azért mert hiányoznak az alapok. Nálad is. Az “alapok” alatt ténylegesen az alapvető dolgokat értem. Az alapvető szavakat, az alapvető mondatalkotást.

Hogyan szeretnél megérteni egy összefüggő szöveget, ha egy önálló kimondott szót sem értesz, vagy nem értesz egy egyszerű mondatot, ami elhangzik?

Ha mindig mindent olvasol, és csak az írással foglalkozol, írásbeli feladatokat végzel, akkor pont azt nem tanulod meg, amiből a nyelv nagy része áll: A HANGOKKAL.

Már tanulmányaid elején a FÜLEDDEL kellene tanulnod. Minden egyes szót meghallgatni, minden egyes mondatot meghallgatni. Legyél teljesen kezdő vagy legyél az, aki már évek vagy évtizedek óta foglalkozik az angollal, de mégsem érti a hallás utáni szövegeket, EGYSZERŰ dolgokkal kell kezdened, és szép fokozatosan építkezned. Először csak a szavakat megérteni, majd egyszerű mondatokat, utána pedig jöhetnek az egyszerűbb szövegek, és csak azután a bonyolultabb szövegek.
Ha nyelvtanárhoz jársz, sajnos nem sok idő jut a beszédre, hacsak nem vagy milliomos.
Ha nyelviskolába jársz, nem sok idő jut Rád, még ha heti 30 órában tanulsz, akkor sem. Esetleg pár mondat begyakorlása, párbeszéd egy tanulóval, ilyesmi. Szerinted hány hallás utáni szöveget dolgoznak fel? Alig valamennyit.
Biztos, te is rájöttél arra, hogy olyan gyakorlatokra van szükséged, amelyek önálló tanulás mellett is megállják a helyüket, és “élesben” kipróbálva működni fognak.

FELIRATKOZOM A NOÉMIANGOL ONLINE ALAPTANFOLYAMRA

Ne is olvass tovább, ha Te is e szerint tanulsz: vagyis a legtöbbet hallgatsz, majd sokat beszélsz, és igen keveset írsz és olvasol. Mert akkor jól csinálod, nincs itt mit keresned.

De ha még mindig gondod van a beszédértéssel és az angol beszéddel, akkor tuti biztos, hogy nem a jobb oldali ábra szerint tervezték a tanfolyamod. Teljesen mindegy, hány videós tanfolyamra iratkoztál be, biztos vagyok benne, hogy nem a FÜL játszik fontos szerepet.

Ha további évekig vagy évtizedekig akarsz szenvedni az angollal, tanulj a régi, rosszul bevált módszereddel, de ha eleged van, akkor válts módszert!

így legyen felépítve egy angol tanfolyam

MIT TARTALMAZ A NOÉMIANGOL ONLINE ALAPTANFOLYAM – kattints ide a tartalomhoz

A mondatalkotás szabályait érthető módon szemléltetem, több ezer példamondattal, amelyeket a leckén belül szintén meghallgathatsz. A nyelvtani szabályokat nem magolnod kell, hanem alkalmaznod, és mivel minden lecke egymásra épül, így szinte “rá leszel kényszerítve”, hogy használd és alkalmazd.

Hasznos párbeszédeken keresztül tanulsz meg beszélni, szó szerint KIFEJLESZTEM A BESZÉDKÉSZSÉGED. Nem kell különösebb erőfeszítést helyezned a beszédre, hiszen tanfolyamom lépésről-lépésre juttat el téged oda, hogy végre megszólalj!

Rengeteg hallás utáni értést fejlesztő hanganyag, amelyeket lassú és normál tempóban is meghallgathatsz, így szoktatván magad a normális , majd a gyorsabb beszéd értésére.

EZEKET KÉRDEZTÉTEK TŐLEM A TANFOLYAMMAL KAPCSOLATBAN.

Ha valamire nem kaptál választ, írj nekem bátran.

A teljes Noémiangol online tanfolyam kezdő szinttől középhaladó szintig összesen 300 leckét tartalmaz. Feliratkozhatsz a kezdő/újrakezdő szintre is külön, vagy a teljes tanfolyamra együtt.
Nem, a leckéket nem emailben kapod, hanem jelszóval fogsz hozzáférni a tanfolyami leckékhez az onlineangol.com oldalon. Annyi leckét tanulsz meg egyszerre, amennyit csak akarsz, akár többször és végigmehetsz rajta. Ha kevés időd van tanulni, érdemes az örökös hozzáférést választanod, hiszen akárhányszor tudod gyakorolni.
A visszaigazoló levélben minden elérhetőséget megadok neked, de a honlapon magán is megtalálod a technikai ügyfélszolgálat számát. Vagy add meg telefonszámod, és kollégám visszahív. Bármikor írhatsz nekem emailt is, és megírhatod, mi a probléma. Mindenkit visszahívunk, és mindenkinek válaszolunk.
Noémiangol Online alap tanfolyamom nem nyelvvizsgára készít fel. Viszont addig a pontig eljuttat, ahol már nyelvvizsga felkészítésre mehetsz, de ehhez a 300 leckés tanfolyamot válaszd.

Több tanulóm is vizsgázott már sikeresen az anyag elsajátítása után, így most már bátran mondhatom neked, hogy IGEN, vizsgázhatsz, de azért a választott vizsga speciális feladataira fel kell készülnöd. Az biztos, hogy a tanfolyam egy stabil alap ehhez, hiszen mind a szókincsbeli, mind a nyelvtan követelményeket belesűrítettem.

Ha úgy érzed, hogy az éves hozzáférés nem elég, akkor javaslom az örökös hozzáférést, mert így addig tanulhatod, ameddig akarod, ahányszor akarod.

Ha drága neked az örökös hozzáférés, akkor vásárold meg az éves hozzáférést, és mielőtt letelne, megújíthatod. De természetesen az örökös hozzáférés éri meg a legjobban:)

A Noémiangol Online Alaptanfolyammal középfokú szintre tudsz eljutni, és ha követed az utasításaim, akkor az értés és a beszéd is menni fog, ezt temérdek tanulóm bizonyította be már, de ők tényleg minden tanácsom szó szerint követték. Szeretném megszüntetni azt a félelmet, ami most benned van az angol kiejtés értése és használata miatt, vagyis teljes tanfolyamommal képes leszel alapvető mondatokat folyékonyan megszerkeszteni, és ha valaki érthetően beszél hozzád, alapvető, mindennapi szókinccsel, akkor azt kényelmesen megérted.  Nem kell félned, hogy elveszel a nagyvilágban, mert egyedül is képes leszel túlélni angolul.
Ez egy online tanfolyam, amit online tanulhatsz. Hozzáférést kapsz a tanfolyamhoz, de letölteni nem tudod.
Igyekeztem úgy összeállítani a leckéket, hogy egyedül is tudd használni, de természetesen előfordulhat elakadás, főleg kérdések szoktak felmerülni. A leckékhez tudsz írni hozzászólást, és e-mailben is kérdezhetsz tőlem. 2008-ban kezdtem az online oktatást, így rengeteg kérdés beérkezett, ezek alapján állítottam össze a feladatokat, kiegészítéseket, de ennek ellenére természetesen előfordulhat, hogy a tanuló nem ért valamit, vagy egy régebbi adata van, amit szeretne velem tisztázni. Folyamatos kapcsolatban vagyok a tanulókkal, így kérhetsz segítséget. Feltétlenül jelezd, ha elakadtál, segítek.
Ha bizalmatlan vagy, eleve ne rendeld meg, kérlek. Iratkozz fel a vip.onlineangol.com oldalon a “Hegyezd a füled” minitanfolyamomra, amely teljesen ingyenes, és képet kaphatsz arról, hogy mi is ez a módszer, milyen segédanyagokat küldök, milyen stílusú feladataim vannak. Ezt az ingyenes anyagot pont azért készítettem, hogy megismerj, és ne zsákbamacskát vegyél. Én tudom, hogy szuper a tanfolyamom, sikeres több éve, de persze használni kell!
Ebben az esetben ne vágj neki, internet nélkül nem megoldható. Ha az internet megszűnne, a világ is megállna egy időre a fejlődésben, így ez nemigen valószínű, de ha a kérdésed azt takarja, hogy szünetel az Internet, akkor az nem szokott sokáig tartani, de ha a kérdésed azt takarja, hogy egy idő után nem fogod tudni fizetni az Internet szolgáltatódnak a díjat, akkor ne vágj bele.
Igen, van részletfizetési lehetőség. A megrendelőlapnál látod az árat is. Egy részlet kifizetése nem jelenti azt, hogy akkor megkapod az éves vagy örökös hozzáférést, vagyis ha megszakítod a részletfizetést, inaktiválódik fiókod, és csak a teljes összeg befizetésekor aktiválódik újra, + 1000 ft adminisztrációs költség.
Ha bizonytalan vagy a fizetést illetően, bizonytalan vagy, hogy a következő részletet ki tudod-e fizetni, ne vágj bele inkább. Nekem az a fontos, hogy végigvigyelek a tanfolyamon és sikered is legyen.
Mivel nem fizetted ki a tanfolyami hozzáférési díjat, leckéid természetesen inaktiválódnak, és csak a teljes tanfolyami díj beérkezésekor aktiváljuk újra + 1000 ft adminisztrációs díj. AZAZ a részletfizetést folytathatod, de csak akkor aktiválódik a tanfolyamod, amikor a teljes hozzáférési díj beérkezik. Ilyenkor viszont bármilyen ajándék hozzáférés megszűnik, vagyis ha olyan ajánlatra jelentkeztél, ami plusz egy év hozzáférést is felajánlott, de nem érkezett be a részleted határidőre, akkor ezt az ajándék hozzáférést elveszíted.

TÖLTSD KI A MEGRENDELŐLAPOT, HOGY MINÉL HAMARABB TANULHASS!

 ÁRAK:

1) 300 lecke ÉLETHOSSZIG TARTÓ hozzáféréssel és rengeteg ajándékkal
90 000 Ft

RÉSZLETFIZETÉSSEL: 4 X 22 500 ft

 

2) 300 lecke egy éves hozzáféréssel:
30 000 FT helyett MOST 16 990 FTMegrendelőlap

TEENDŐD

 1. Mielőtt kitöltenéd a Megrendelőlapot, feltétlenül olvasd el a teljes szöveget ezen az oldalon, beleértve a Gyakori Kérdések részt is, hogy meg tudd állapítani, minden feltétel és szabály megfelel számodra, illetve bizonyosodj meg róla, hogy nincs-e élő hozzáférésed a tanfolyamomhoz, nehogy még egyszer kifizesd. Ha bizonytalan vagy, inkább írj nekem levelet, üzenetet.
 2. Döntsd el, melyik hozzáférés éri meg neked legjobban. Töltsd ki a megrendelőlapot, és küldd el!
 3. Ha mindent jól töltöttél ki, megjelenik egy köszönő felirat a megrendelőlap alatt.
 4. A megrendelőlapod eljut hozzám, én kiállítom a díjbekérőt, és már küldöm is neked, igyekszem ezt nagyon hamar megtenni, még aznap meg kell érkeznie hozzád a visszaigazoló levélnek.
 5. Kérlek, hogy semmilyen pénzt sehova ne utalj, amíg e-mailben meg nem kapod a díjbekérő számlát.
 6. Ha pay-pal utalsz, akkor a visszaigazoló emailen kívül kapsz egy pay-pal díjbekérőt is.
 7. Amint a tanfolyami díjat beérkezik, máris aktiválom tanfolyamod. A tanfolyam leckéihez az onlineangol.com oldalamon férsz majd hozzá, saját jelszóval. Részletfizetés esetén is aktiválok neked valamennyi leckét, de vedd figyelembe, hogy egy részlet fizetése nem jogosít fel a teljes tanfolyam, vagy a tanfolyam egy részének használatára, az csak egy részletfizetés, és a teljes tanfolyami összeg beérkezésekor aktiválódik a teljes tanfolyami hozzáférés.
 8. Ha ajándék hozzáférést is felkínálok, az csak akkor jár, ha fizetési határidőre beérkezik a tanfolyami díj, akár teljes, akár részlet. Ebben szigorúak vagyunk, tehát ne halogasd az utolsó napra:)))
 9. A kiállított számlát az emailcímedre küldöm, ez egy teljesen hivatalos, NAV által elfogadott számlázóprogrammal készül.

FIZETÉSI HATÁRIDŐ: A fizetési határidő minden esetben 5 munkanap.

FIGYELEM: Ha az ELKÜLD gombra kattintva nem jelenik meg az a felirat, hogy KÖSZÖNÖM, MEGRENDELÉSED ELKÜLDTÜK, akkor valamelyik mezőt nem töltötted ki, kérlek, ellenőrizd!

Ha bármilyen kérdésed felmerül, amire nem kaptál választ, akkor írj nekem levelet a noemi(kukac)onlineangol(pont)com címre, vagy ha online vagyok, akkor jobbra lenn megjelenik egy üzenőfül, és azonnal tudok neked válaszolni.

TANULÓIM ÍRTÁK A NOÉMIANGOL ONLINE ALAPTANFOLYAMOMRÓL

“Szívesen írok, mert nekem ebben a hónapban derült ki, hogy sikeres angol írásbeli nyelvvizsgát tettem. A középiskolában nem tanulhattam angolt, de az egyetemen nagy problémát jelentett, hogy nem ismerem, nem tudom használni ezt a nyelvet. Az első év után befizettem az online tanfolyamra, és nagyjából a közepéig jutottam. Nagyon jó alapot adott, olyan nyelvtudást, ismeretet, amire építhettem. Egy idő után újból elkezdtem az elejéről, ami nagyon hasznosnak bizonyult. A tanfolyam mellett sokat szótáraztam, mert a cikkolvasáshoz ez elengedhetetlen volt. Később az egyetemen beiratkoztam egy haladó angol csoportba, és heti egy órában tanultam a nyelvet. Nem lógtam ki a csoportból, még annak ellenére sem, hogy a többiek már középiskolában tanulták a nyelvet. Szeptemberben aztán a nyelvvizsga felkészítő kurzust is felvettem, ami szintén heti egy órát jelentett. Erre három hónapot jártam, és néhány könyv segítségével még két hónapot készültem a vizsgára. A vizsgám 76%-os lett, és ehhez nagyban hozzájárult, hogy olyan alapot kaptam, amire építhettem. Igaz, öt év alatt jutottam el a vizsgáig, de sikerült, és ez a lényeg. Teljesen a nulláról indultam, de öt év elegendő volt ahhoz, hogy letegyem a vizsgát.  Köszönöm Noémi! Üdvözlettel, Erdei Anna”
“Kedves Noémi!
Én évekkel ezelőtt fizettem elő a korlátlan hozzáférésre és egyáltalán nem bántam meg. Az árát nagyon is megérte. Igaz, hogy vannak időszakaim, amikor nem fér bele az életembe az angollal való foglalkozás, de éppen amikor eszembe jut, rögtön hozzáférhetek, visszatérhetek előző leckékhez, ismételhetek, újra felidézhetek. Jó ez, mert ha kedvet kapok hozzá, akkor nem kell megvárni egy következő órát, hanem belevethetem magam azonnal. 🙂 A leckék alaposak, egyszerűen érthetőek és önállóan átvehetőek. Nem muszáj velük órákat bíbelődni, ha éppen 5 perc áll a rendelkezésemre akkor is érdemes belenézni. Ha valaki önállóan szeretne nyelvtudást szerezni akkor mindenképpen ajánlom az oldaladat. Én nagyon köszönöm a lehetőséget! Üdvözlettel: Szilvi

Ui: ha szeretnéd felhasználni a véleményemet, akkor így a keresztnevemmel szeretnék csak megjelenni, köszönöm! :)”

“Nagyon egyértelműek, példákkal alátámasztottak a nyelvtani magyarázatok. Lehetőség van az általam megoldott feladatok kijavítására, magyarázattal alátámasztva. A nyelvtanulásban nagyon sokat segít a hanganyag, a szavak helyes kiejtésének megtanulása. A rengeteg szöveghallgatás, magyar fordítással, videós párbeszédek , kikapcsolódásként angol nyelvű dalok, angol nyelvű viccek.

Tanulásra ösztönöz,– nem egy száraz tananyag – hozzám igazodik.

Mindenkinek csak ajánlani tudom. Üdvözlettel Elvira” 

“Ajánlom Noémi online angol tanfolyamát mindazoknak, akik:

 • padlóra kerültek – terápiaként,
 • nyugdíjba vonultak – hasznos időtöltésként,
 • gyerekeknek – szórakozásként,
 • középkorúaknak – hasznosítható tudásként,
 • időseknek – sikerélményforrásként,

és nem utolsósorban mindenkinek, aki bármilyen okból, bármilyen kitűzött céllal meg szeretne tanulni angolul, hiszen Noémi tanfolyama

 • érthető, világos, egyértelmű, követhető,
 • szórakoztató, vidám, játékos, színes, változatos,
 • érdeklődés felkeltő, kíváncsivá tevő, ösztönző, továbbhaladásra késztető,
 • bármilyen probléma esetén megoldást kínáló.

Teljesen kezdőként a legnagyobb meglepetés számomra az volt, hogy végre nem kellett találgatnom, mit is…, hogy is…? Teljesen egyértelmű volt a kiejtés, az írás, a jelentés magyarul, a nyelvtan, a magyarázatok stb. stb., szóval minden.  Köszönöm, Noémi. Üdvözlettel M.E.”

“Nekem nincs nyelvérzékem. Nagyon nehezen ment a nyelvtanulás. Alig tudtam egyről a kettőre jutni. Aztán rátaláltam Noémi leckéire és hirtelen vége lett a korábbi szenvedésnek. A leckék szórakoztatóak és gyorsan megy a tanulás. Nagyon jó döntés volt előfizetni a leckéire, egy pillanatig sem bántam meg. Ajánlom mindenkinek aki szeretne gyorsan szórakozva tanulni! Noémi módszerével garantált a siker! K.E.”
“Én nagyon szívesen veszem, ha noszogatsz!!!! Én Angliában élek. Próbáltam nagyon sok tanfolyamot, de a Te módszereddel tudok a leghatékonyabban gyakorolni, tanulni. Nekem a beszédkészségemmel van problémám, mivel a mai napig problémát jelent angolul megszólalnom… mindig a korrekt megszólalásra törekszem, gondolom, emiatt megy nehezebben a beszéd. A szövegértéses feladatokat illetve a beszédkészség fejlesztő gyakorlatokat megtalálom a te leckéidben. Igyekszem mindig addig gyakorolni a feladatokat, amíg könnyedén nem megy. Köszönöm a lehetőséget. Szorgalmas diákod vagyok, annak ellenére, hogy nem vagyok már fiatal. KÖSZÖNÖM!!! Mikó Judit “

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás