NOÉMIANGOL ONLINE EXTRA CSOMAG AJÁNDÉKOKKAL

NOÉMIANGOL EXTRA CSOMAG AJÁNDÉKOKKAL

A Noémiangol Online Extra csomagot választottad, ami KORLÁTLAN, ÉLETHOSSZIG TARTÓ hozzáférést jelent 34 990 ft összegért.

  1. Töltsd ki a megrendelőlapot, majd küldd el.
  2. Ha mindent jól töltöttél ki, megjelenik egy köszönő oldal. Ezen az oldalon is leírtam a számlaszámot, de a díjbekérő számlát is várd meg kérlek, mert a díjbekérő számlán szereplő sorszámot be kell írnod majd nekem. (kivéve paypal, azonnal megy a számla)
  3. Hamarosan beérkezik emailfiókodba a Díjbekérő számla. Azt nyisd meg, és ott láthatod a Díjbekérő sorszámát (jobbra fenn), azt feltétlenül írd be utalásnál.
  4. Amint beérkezik utalásod, máris írom a számlát, és aktiválom Neked a tanfolyamot, erről megy tájékoztató e-mail is.
  5. Azonnal megkapod a letölthető ajándékokat is, és pár napon belül postázzuk a megadott postázási címedre a kártyacsomagot és a szótárt.

FIZETÉSI HATÁRIDŐ: A fizetési határidő 5 nap. Ez azt jelenti, hogy ha az 5. napon sem érkezik be utalásod, akkor a ez az akciós ár megszűnik érvényes lenni.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, amire nem kaptál választ, akkor írj nekem levelet a noemi@onlineangol.com címre, vagy jobbra lenn látsz egy üzenődobozt, abba is beírhatod kérdésed.